A BEAUTYROBIC AKADÉMIA KÜLDETÉSE

A Beautyrobic akadémia azért jött létre, hogy megtanítsa minden nőnek, hogy hogyan tudja kihozni vonzerejének a maximumát! Megadunk ehhez minden segítséget, akár külsőről, akár belsőről van szó! Minden tananyagunknak egy célja van, hogy aki megveszi, az általa sokkal több legyen és nem csak egyszerűen gyönyörű, de egyre magabiztosabb és elégedettebb nővé váljon, olyanná,

aki vonzó és ellenállhatatlan, de ami a legfontosabb, ő maga is annak érezze magát!

 

A Beautyrobic küldetése sokkal több annál, mint hogy bomba formába hozzunk! Nekünk az nem elég! Az a célunk, hogy nem csak egyszerűen extra csinos és vonzó legyél, de sugárzóan szexi is. Olyan nő, aki megtalálja a valódi vonzerejét, akire mindenki azt mondja, hogy wow!

Beautyrobic óráinkon rengeteg nőnek tudtunk segítséget nyújtani, viszont sokan helyrajzi és időkorlátok miatt nem tudtatok ellátogatni az óráinkra. Nem is tudom leírni, hogy mennyi levelet kaptunk már ezzel kapcsolatosan az évek alatt, hogy szeretnétek jönni, de nálatok nem elérhető, vagy jártál rendszeresen, de megszületett a kisbabád és most nem tudsz elszabadulni az óránkra.

 

Évekig húztam az online Beautyrobicot, hiszen egy Beautyrobic óra hangulata, a jó zene, az összetartó női közösség nem leutánozható. Viszont azt gondolom, hogy annyira sokat tesz a Beautyrobic testileg, anatómiailag és lelkileg is a nőkért, hogy igenis mindenki számára elérhetővé kell tenni! Pontosan ezért annyi év kérés után megoldottuk azt, hogy otthon is elérhető legyen. De nem csak ezt nyújtja a Beautyrobic akadémia!

Jó böngészést kívánok!

BEAUTYROBIC ALAPÍTÓ