WOW HATÁS
ONLINE PROGRAM

FEDEZD FEL A VALÓDI VONZERŐD

Egy egyedülálló 3 hónapos online képzés, melynek végére nem csak tökéletesen tisztában leszel saját vonzerőddel, de tudatosan fogod tudni használni is azt.

HONNAN TUDOM?

5 éve nőkkel dolgozom, és azon fáradok nap, mint nap, hogy minél magabiztosabbnak és szexibbnek érezzék magukat. Úgy látszik nem volt reménytelen a fáradozásom, mert a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológiai tanszékének tanára épp arról végez tudományos kutatást, hogy az általam létrehozott edzésmódszer, a Beautyrobic miért és hogyan hat az énképre, testképre, önbizalomra és a nőiességre.

Körülbelül 1 éve mélyedtem el jobban a témában, akkor döntöttem el, hogy könyvet írok a vonzerőről. Szeretném megmutatni, hogy a mai gyorsan változó instant világban, hogyan lehet valaki felejthetetlen és mások számára különleges! Nem mindennapi, kiemelkedő és olyan ember, aki képes hatást gyakorolni a környezetére.

Bátran ki merem jelenteni, hogy a vonzerő nem veleszületett adottság, hanem igenis elsajátítható képesség. Menedzsmentet tanultam és már majdnem 10 éve vállalkozó vagyok. Felépíteni egy vállalkozást nem szerencse kérdése, hanem egy hosszú tanulási folyamat, megfelelő technikák alkalmazása és a megfelelő, ámde elsajátítható attitűd eredménye.

Rájöttem, hogy azok a speciális technikák és személyiségfejlesztési gyakorlatok, amiket az üzleti életben tanítanak, nem csak az üzlet világában kamatoztathatóak, hanem adaptációjával és testre szabásával éppúgy működik egyéb területeken is.

A vonzerő növelésénél olyan trükköket és technikákat tanítok meg neked, amivel sikeresen felépítheted az új, vonzó személyiségedet, mert a saját Valódi Vonzerőd sikeres felépítése és maximumra vitele épp olyan, mint ahogyan egy sikeres vállalkozást lehet felépíteni.

2 bizonyítékom is van erre:

1

Sokszor megfigyelhető, hogy ha valaki sikeres lesz, akkor vonzóbb is lesz külsőleg! Sokszor pénznek tudják be, noha azt mindannyian tudjuk, hogy a stílus nem pénz kérdése. Azaz kell lennie más magyarázatnak, hogy miért van az, hogy valaki egyszer csak vonzóbb lesz és tényleg nem a pénztől, hanem valahogy a kisugárzása változik meg. Sokkal vonzóbb lesz, sokkal karizmatikusabb.

2

A második bizonyítékom egy picit más jellegű, de általa könnyen érthető lesz, amit mondok. Gondoljunk bele a színészekbe. Adott a külsejük, az orruk a szemük, a szájuk, minden…Mégis egyik filmben iszonyatosan vonzó karaktert tudnak alakítani, a másikban pedig kifejezetten taszítót. Íme a bizonyíték, hogy akkor nem a veleszületett adottságaik alapján vonzóak, hanem a kisugárzásuk által. Nem azt mondom, hogy színészkednünk kell, mert abban nem fogjuk jól érezni magunkat, ezzel csak azt akartam bizonyítani, hogy a vonzerő nem a külső adottságokon múlik, hanem a belső kisugárzáson.

DE MI A BAJ A KISUGÁRZÁSSAL?

DE MI A BAJ A KISUGÁRZÁSSAL?

Az, hogy teljességgel megfoghatatlan! Mindenki tudja, hogy a kisugárzás tesz valakit vonzóvá, mégis, ha vonzóbbak akarunk lenni, fodrászhoz megyünk, meg edzőterembe. Rájöttem, hogy ennek az az oka, hogy mivel nincs konkrét megfogható technika a kisugárzás mögött, ezért megyünk ilyenkor megváltoztatni a külsőnket…

Pontosan ez az oka annak, hogy létrehoztam egy olyan egyedülálló rendszert, amivel mindenki ki tudja hozni magából a saját Valódi Vonzerejét.

Természetesen ezt nem adják ingyen. Rengeteg munkát kell beletenned és gyakorolnod, hogy az valóban a Tiéd is legyen.

Azt javaslom, hogy szánd rá ezt a 12 hetet, azért, hogy utána totálisan megváltozzon az életed!

Tudom, hogy ez merész kijelentés, de az már régóta bizonyított tény, hogy az emberek a döntéseiket az érzelmeik alapján hozzák meg. Ha pedig képes leszel az emberekből pozitív hatást kiváltani, akkor a mérleg nyelve mindig feléd fog dőlni, legyen szó munkáról vagy magánéletről, vagy társas kapcsolatokról.

Ez az online tréning a WOW hatás könyv gyakorlatokkal teletűzdelt és extra gyakorlatias online verziója. Természetesen az elméleti részt és hátteret is elküldjük, sőt lesz benne videó, hanganyag és különböző feladatok, amik mind a fejlődésedet és a Vonzerőd elérését szolgálják.

És most lássuk miről is szól ez a program:
És most lássuk miről is szól ez a program:
  • Végig megyünk a rendszeren és lépésről lépésre az elméleti háttérrel, sztorikkal alátámasztva megtanítom, hogy hogyan lehetsz egyre vonzóbb és vonzóbb!
  • Minden héten egy fejezetet kapsz, aminek a végén megoldandó gyakorlati feladataid lesznek. Kérlek ezeket mindig csináld meg!
  • A tananyag és a feladatok egymásra épülnek, és szép lassan tesznek téged egyre vonzóbbá és vonzóbbá… Ha úgy érzed, hogy egy fejezet feldolgozásához több időre van szükséged, mint egy hét, akkor nyugodtan szánj rá több időt. Max a 12 hétből több lesz. Nem nagy gond. A lényeg a folyamatos fejlődésen van.

Hidd el már közben is érezni fogod a hihetetlen
hatását a gyakorlatoknak.

Mikről lesz szó:

Mivel ez egy rendszer, ezért nem csak elméletet, hanem konkrét lépéseket fog tartalmazni, amiket követni kell. A vonzerőhöz hozzátartozik az, hogy mind a külsődet és mind a belsődet kézbe vesszük és tökéletesen újraépítjük. Ahogy haladsz a különböző szinteken, egyre több emberre leszel, az életed egyre több területén, egyre nagyobb hatással. Mint mondtam ez az átfogó rendszer az egész életedre kihathat. Szóval ne ijedj meg, ha az életed számos területén változást tapasztalsz.

FIGYELEM, JÓ HA TUDOD: A változás mindig magával vonhat bizonyos dolgok elvesztését, ami az elején nehézség lehet. Ez okozhat átmeneti szomorúságot, hiszen minden új dolog, valami réginek a lezárását vonja maga után. Ilyenkor fókuszáljunk mindig a végeredménye, ami sokkal jobb lesz!

 

Úgy kell elképzelni ezt az egész változási folyamatot, mint egy edzés: Az elején belevágunk nagy elánnal, a közepén jön egy holtpont, ami nagyon nehéz, de ha nem adjuk fel és sikerül átjutnunk rajta, felszabadító érzés lesz és a végén mindenképpen többek leszünk, ha tisztességesen végigcsináljuk!

Rendeld meg a WOW Hatás online programot, hiszen a legjobb befektetés, amit soha senki nem vehet el tőled, az mindig a saját magadba befektetett idő és energia.
Ráadásul, ha most megrendeled, nem csak megkapod a kulcsot, hogy olyan vonzó legyél, amilyenről mindig is álmodtál, de most szeretnélek meglepni azzal, hogy a hamarosan megjelenő könyv dedikált példányát  VIP-ként elsőként kapd meg ajándékba 🙂
+ Plusz az első 100 vásárló exkluzív VIP belépőt kap a WOW Hatás könyv bemutatójára
ÁRA: 30 000 FT helyett most csak 19.000 Ft
+ajándékként megkapod az 5000 Ft értékű WOW hatás könyvet ajándékba, ingyenes kiszállítással
Ha pedig ajándékba is szeretnél adni egyet, akkor a 2 ára most 60 000 Ft helyett 30 000 Ft, ami természetesen 2 könyvet foglal magába, 2 x 5000 Ft értékben!