<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

A BEAUTYCORE-RÓL

Mi a Beautycore?

beautycore plakat v5A Beautycore egy nőies, szexi, táncos mozdulatokkal kombinált, nagyon komplex alakformáló óra. A mélyizomgyakorlatok pici mozdulatai nagy ismétlés számmal és gyönyörű, táncos karmozdulatokkal, sőt, néha labdával nehezítve, igazán minden izmot megdolgoztatnak. Ezen kívül pedig ezek a gyakorlatok rendkívül jól fejlesztik az egyensúly érzéket. Eddig billegtél a magassarkú cipőidben? Egy Beautycore bérlet lejárása után tutira nem lesz ilyen gondod többet!

Mi a Beautycore különlegessége?

A gyakorlatokat gyógytornászunk arra fejlesztette ki, hogy azokat az izmaidat dolgoztassák, melyek a női test legszebb formáit adják (has, hát, fenék, comb).A Beautycore gondoskodik arról, hogy szép legyen a tartásod, nőiesen mozogj, fejlődjön a koordinációs készséged. Az már csak a bónusz, hogy mindeközben bomba alakod lesz!

Egy igazán nőies mozgásforma

Bánj a testeddel tudatosan, irányítsd vagy mozgasd külön-külön akár minden porcikád úgy, hogy közben megkíméled az ízületeid. Beautyrobic edzőként úgy gondolom, a Beautycore egy finomabb dinamikájú, ugyanolyan hatékony edzés, mint a Beautyrobic. A meleg terem, a szexi félhomály és a zsírégető olaj áldásos hatàsait már megtapasztalhattuk Beautyrobicon, és ezeket a csodás kiegészítőket Beautycore-on sem kell nélkülöznünk. A Beautyrobic szerelmeseinek azt javaslom, akkor próbálják ki a Beautycore órát, ha egy lassabb, de kemény órára vágynak, illetve, ha szeretnének táncos technikájukon, egyensúly érzékükön, kar mozdulataikon finomítani.