<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
OKTATÓK
 • Telefon:

  +3630-524 4951

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Beautyrobic Központ
  1136 Budapest
  Hollán Ernő utca 9.
  A Jászai Mari térnél
  (Megközelíthető a 4-6- os villamossal )
  Kedd: 7:00-8:00; 8:00-9:00 Beautysense, 18:00-19:00
  Csütörtök: 7:00-8:00; 18:00-19:00
  Szombat: 10:30-11:30 Páratlan héten Beautycore , 11:30-12:30 Beautysense
   

  Alapító: Békési Brigitta

  Békési Brigitta (A Beautyrobic feltalálója)
  Aerobik edző, személyi edző, természetgyógyász/fitoterapeuta, közgazdász


  16 évesen már a gimi mellett aerobik edző voltam, majd 18 évesen elkezdtem táncolni, amivel rájöttem mekkora hatalom, az igazi nőiesség;) Amikor főiskolára kerültem, elsodort az élet és közgazdászként elkezdtem dolgozni és már csak annyi maradt a régi dolgokból, hogy aerobikra jártam és mint a legtöbben, hétvégén táncoltam bulikon;) De aztán már nem élveztem az éjszakázást, az esti bulikat, viszont iszonyatosan hiányzott a tánc. Szóval arra gondoltam kellene egy hely, ahol nem kell éjszakáznom és mégis táncolhatok szuper zenékre és mivel edzeni úgyis jártam, ezért arra jutottam, miért ne kössem össze a kettőt! Így született meg a Beautyrobic!
  Szerettem volna egy edzést, ami kemény, de mégis élvezem;) Ahol szuper a zene, jó a hangulat, szexi és úgy rázhatom a csípőm, hogy ne kelljen éjszakáznom egy buli kedvéért;) Ráadásul meleg van, amit imádok;) Az olaj gyógynövény tanulmányaim során szerzett hasznos tanulmányok eredménye és már csak hab a tortán;)
  Ezek után elkezdtem felújítani edzői tudásomat is és újra iskolapadba ültem, hogy a Beautyrobic ne csak egy divatos irányzat, de egy hatásos edzésmódszer legyen;)
  Elvégeztem újra egy magasabb szintű csoportos edző képzést, valamint személyi edző képzést, táplálkozással kapcsolatos továbbképzést, illetve elmentem Stretching és gerinctréningre is, hogy minél szélesebb tudással minél többet adhassak.
  Most már több edzőt képeztem ki és számomra az a legnagyobb öröm, ahogy látom vendégeim és oktatóim arcán az örömöt és elégedettséget, amit saját eredményeik után éreznek!

 • Telefon:

  06-30 374 9199

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Beautyrobic Központ
  (XIII. Hollán Ernő utca 9.)

  Kedd: 19:15-20:15 Beautycore
  Szerda: 18:00-19:30 Beautyrobic & Sexy Stretching

  Dollhouse Buda
  (XI.Villányi út 6.I./9.)

  Szerda: 18:00-19:00
  Bejelentkezés szükséges::06-30-320-62-75

   


   

  Bábinszki Ágnes

  Sziasztok!

  Bábinszki Ági vagyok. A mottóm:”Ennyi csak mi tudható… szeretni kell, s szeretve lenni jó!”(Moulin Rouge című film). Filigrán kislány voltam s gyerekként sok mozgásformát kipróbáltam, táncoltam, judóztam stb.. Szerettem tanulni s mai napig úgy vélem az élet folyamatos tanulás, ami gazdaggá és boldoggá teszi a személyiséget. A gimnáziumban sok ülve eltöltött idő bizony meghozta a nem várt súlyfelesleget, ami miatt az önbizalmam kissé megrendült. Álmom volt a színház és meg is adatott, hogy évekig szerepelhessek prózai és zenés-táncos produkciókban, ahol a 10kg (télen 15) felesleg mögé bújva könnyebb volt mások bőrében. Minden téren a szeretetben hiszek, de önmagamat nem tudtam igazán szeretni, nem tudtam a nőiségem teljes egészében megéli és ekkor döntöttem el, hogy változtatok. Sokat kutattam, olyan mozgásforma után, ahol a test és lélek egyszerre formálódik, szépül. Végül rátaláltam a Beautyrobicra. Az első edzésen éreztem, hogy megtaláltam a csodát, az én személyes csodám, ami csínosít, feltöltött önbizalommal és elkezdi áramoltatni a női energiáim :) . A szexi mozdulatok, az olaj, a meleg együttese feloldott és arra ösztönzött, hogy minél több nő társammal megismertessem ezt a felszabadító szeretetet. Így lettem oktató :D . Már látom a tükörben a szépségeim s értékelem is! Célom, hogy Te, aki ezt olvasod és eljössz egy órára meglásd és átéld a saját varázserőd, mert minden nőben lakozik egy jó boszorkány, aki fantasztikus dolgokra képes.

  Ja s ami bevált s szerintem akárhol légy kipróbálhatod: egy kemény edzés után simogasd meg a jól megdolgoztatott testrészed, a szeretet átjárja azt és a fejlődés nem marad el! ;)

 • Telefon:

  -

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Beautyrobic Központ
  (XIII. Hollán Ernő utca 9.)

  hétfő: 19:30-20:30 Beautycore
  péntek: 17:00-18:00 Beutycore
  szombat: 10:30-11:30 Beautycore páros héten, 11:30-12:30 Beautysense páros héten
   

  Botos-Pósa Anett

  Sziasztok!
  Botos-Pósa Anett vagyok. A rendszeres mozgás gyerekkorom óta jelen van az életemben: testnevelés tagozatos iskolába jártam, 18 éves koromig kosárlabdáztam, de amikor felkerültem az egyetemre új mozgásforma után kellett néznem. Kipróbáltam az aerobik több változatát (step, kick-box, zsírégető stb.), a zumbát és a bodyartot is, de valamiért egyik órán sem éreztem igazán jól magam. Vagy a bonyolult – olykor követhetetlen – koreográfia vagy a számomra túlságosan unalmas zene szegte kedvemet. Emiatt egy ideig fel is hagytam a sporttal, és ekkor szaladtak fel azok a bizonyos plusz kilók.
  2012 elején felfigyeltem egy új, különleges edzésformára, a Beautyrobic-ra. Már az első órán magával ragadott a különleges hangulat: a félhomály, a meleg terem nagyon otthonos környezet biztosított, a kedvenc zenéimre pedig felszabadultan mozoghattam. Néhány alkalom után kezdtem egyre nőiesebben mozogni és ami fontosabb: nőiesebbnek is éreztem magam, magabiztosabb lettem. Ehhez nagymértékben hozzájárult az is, hogy az edzésre járó lányokkal egy közösséget alkottunk, nem volt irigykedés, helyette egymást biztattuk, örültünk a másik sikereinek. Hamarosan pedig jöttek az eredmények: laposabb has, kerekebb fenék és az elismerő pillantások, úgyhogy a Beautyrobic szerves része lett az életemnek.
  Az igazi áttörés 2016 márciusában jött el, amikor részt vettem az első Beautycore órán. Éreztem hogy ez valami más: kecsesnek, légiesnek éreztem magam, a nőiesség új dimenzióját fedeztem fel. A harmadik óra után elhatároztam, hogy szeretném átadni ezt az érzést másoknak, úgy döntöttem edző leszek én is.

  Ha szeretnétek részt venni egy igazán nőies, de mégis kemény edzésen, akkor várlak Titeket szeretettel az óráimon!
   

 • Telefon:

  -

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Beautyrobic Központ
  (XIII. Hollán Ernő utca 9.)

  Péntek: 18:00 – 19:00
   

  Csizmeg Dorottya

  Sziasztok! Csizmeg Dóri vagyok, a mindennapokban európai uniós pályázatok megírásával és pályázatok menedzselésével foglalkozom, de az estéimet már a Beautyrobic uralja 2012 óta. Az egész csak hobbiként indult, de mára már egy olyan rendszeres tevékenységet jelent számomra, amely nélkül nem lenne teljes az életem.
  2012 nyarán találkoztam először a Beautyrobic-kal, és őszintén mondhatom, szerelem volt első próbára. A lendület annyira nagy volt, hogy még ebben az évben sikeres Beautyrobic-oktatói vizsgát tettem és már októberben óratartóként állhattam a többiek előtt. Mára már az edzői munkám egyre nagyobb szerepet foglal el az életemben.
  A Beautyrobic egyszerre jelent számomra egy edzés- és egy kikapcsolódási formát: erősítést, zsírégetést és mindemellett teljes felfrissülést, mind testileg mind szellemileg. Ezt az érzést igyekszem minden edzésemen az órámat látogatók részére is átadni; hogy ugyanazt a lendületet és elégedettséget érezzék, amit számomra jelent ez a sport.
  A sport már kisgyermek korom óta folyamatosan jelen van az életemben; főként a csapatsportokban és atlétikában jeleskedtem. Kipróbáltam több labdajátékot, de végül a kosárlabdázás mellett tettem le a voksom, ami a mai napig aktív tevékenységként jelen van az életemben, mind a mai napig rendszeresen járok pattogtatni és csapatommal részt veszek a bajnokságban.
  Azonban a kosárlabda mellett idővel éreztem, hogy szükségem van egy más jellegű testmozgásra is; így kezdtem el sorra kipróbálni az aerobic-típusokat, míg végül egymásra nem találtunk a Beautyrobic-kal. Ezt követően már nem kellett mást keresni és bízom benne, hogy az általam tartott edzésen mások is meg tudják találni azt a formáját a testmozgásnak, amely az életük részévé válva a testi átalakulás mellett kiszínesíti hétköznapjaikat.
  Remélem, Téged is mielőbb köszönthetlek az órámon! Várlak szeretettel!

 • Telefon:

  06-70-670-4010
  6-30-320-62-75
  06-20-468-36-98

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Squash Sziget Fitness Center
  2310 Szigetszentmiklós
  Bajcsy-Zsilinszky u. 1/a.
  Péntek:16:45-17:45
  Vasárnap: 10:15-11:15
  Bejelentkezés szükséges: 06-20-468-36-98
   

  Csordás Edina

  Csordás Edina vagyok. Kétgyermekes anyukaként, ikerszülés után nem egyszerű visszanyerni a régi formánkat, mindezt úgy, hogy közben a munkám és a családom is előtérben maradjon. Sokáig keresgéltem egy olyan edzésformát, amit a napi elfoglaltságaim mellett szívesen csinálok. Számomra fontos volt a testem formálása mellett az is, hogy a nagy rohanás okozta feszültséget kiadjam magamból és lelkileg is feltöltődjek. Másfél évvel ezelőtt találtam rá a Beautyrobicra. Már az első óra után éreztem, hogy megtaláltam a nekem való sportot. A Beautyrobic számomra a nőiesség védjegye. Alakformálás, hangulatos terem, kiváló zene, különleges mozdulatok, amelyek izgalmassá és szerethetővé teszik az edzést, miközben hatékonyan megdolgozzuk a testet, a nőiesség pedig egyre inkább a felszínre kerül. Az edzések hatására szépült a bőröm, nőtt a fizikai állóképességem és az élet többi területén is könnyedebben veszem az akadályokat. Annyira megkedveltem ezt a mozgásformát, hogy elvégeztem a sportoktatói és Beautyrobic tanfolyamot és ma már edzőként én magam is tartok órákat. A Beautyrobicot szívből ajánlom minden mozogni vágyó nőtársamnak, ha Te is szeretnéd megváltoztatni az életed és a mozgást a hétköznapjaid rutinjává tenni, látogass el az óráimra. Szeretettel várlak.

 • Telefon:

  06-70/944-2409

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Debrecen

  BALANCE Fitness (Miklós utca 16. 2. emelet)
  Hétfő: 18:30-19:30 Beautycore
  Kedd: 19:00-20:00
  Szerda: 17:30-18:30
  Csütörtök: 19:30-20:30


  Bejelentkezés szükséges:
  06-70/944-2409-es számon vagy a Beautyrobic Debrecen facebook oldalán
   

  Deme-Nagy Ágnes

  Deme-Nagy Ági vagyok, életmód- és táplálkozási tanácsadó, sporttáplálkozási szakértő.
  2015 márciusában ismertem meg az edzésformát a munkám kapcsán, és bevallom, első hallásra elég szkeptikus voltam vele kapcsolatban. Korábban úsztam, eveztem, kosaraztam, spinningeltem, így el sem tudtam képzelni, hogy holmi csípőtekerésben hogyan lehet elfáradni és főként, hogy ez mikén lesz hatással az alakomra. Azonban nem kellett hozzá túl sok alkalom, hogy teljesen szerelembe essek! A zene, a félhomály, az olaj illata, a nőies mozdulatok mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy szexi és erős nőnek érezzem magam. Aztán az óra végén izzadságtól csatakos edzőruhám és a másnapi izomláz biztosítottak róla, hogy edzés közben nem csak jól éreztem magamat, hanem a testemért is tettem valamit. Néhány hónap elég volt ahhoz, hogy lássam magamon a változást: karcsúbb derék, tónusosabbá váló has, formálódó popsi és izmosabb comb. Korábban soha, semmilyen más edzésformától nem formálódott ennyire nőisen, látványosan az alakom! Arról nem is beszélve, hogy a lelkemnek is nagyon jót tett az a heti 3 óra, amit a bennem élő nő felfedezésével töltöttem. Igazán felszabadító érzés egy nem csak a melegtől, hanem a pezsgő, női energiáktól fülledt teremben a csípőnket tekerni és a fenekünket rázni! Aki nem hiszi, próbálja ki maga! ;)

  Mára Debrecenben kialakult egy klassz kis csapat, melynek tagjai időről időre nem csak edzeni járnak össze… Köszönhető mindez egykori edzőnknek, Annamarinak, aki lendületével és mosolygó állhatatosságával óráról órára motivált minket. Nagy szerepe van abban, hogy semmi mással nem helyettesíteném a heti Beautyrobic edzéseket! Így amikor megkért arra, hogy segítsem a munkáját azzal, hogy én is edzővé képződöm, némi gondolkodás után beleegyeztem. Az elején tartottam attól, hogy az addig csupán kikapcsolódást jelentő program elveszíti az élvezeti értékét akkor, ha nekem kell legelöl állnom a teremben és gondoskodni arról, hogy mindenki jól érezze magát. Néhány megtartott óra után azonban megbizonyosodtam róla, hogy semmivel nem élvezem kevésbé az edzéseket oktatóként, mint vendégként! Sőt, az óra végén izzadtan, elégedett mosollyal távozó Lányok még inkább megsokszorozzák az energiáimat!

  Annak idején egy nagyon fontos pillanatban találtam rá a Beautyrobicra és nagyon sokat kaptam tőle. Örömmel és büszkeséggel tölt el a tudat, hogy ebből egy keveset visszaadhatok másoknak. Ez az, ami edzésről edzésre motivál abban, hogy minél jobb oktató legyek és egyre több mosolygó, csinos, magabiztos nő tekeregjen mögöttem! :)
   

 • Mao profil kép new2

  Telefon:

  06 30  524 4951

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Beautyrobic Központ
  (1136 Budapest Hollán Ernő utca 9.)

  Hétfő: 10:00-11:00
  Péntek: 10:00-11:00
  Szombat: 9:30-10:30

  Bejelentkezés szükséges
   

  Fábián Magdolna

  A Beautyrobicba – mint sokan mások – elsőre beleszerettem. Az első edzés után tudtam, ez az, amit eddig kerestem és ötvözi mindazt, amire régóta vágyom.
  Szeretek táncolni, és sportolni is. Szerettem volna olyan sportot űzni, ahol ez a kettő egyszerre van jelen, és ahol megélhetem nőiességemet, növelhetem önbizalmamat és utána minden porcikámban érzem a fáradságot, terheltséget.
  Mikor elmentem az első Beautyrobic órára és a tükörbe néztem, automatikusan elkezdtem magamban kritizálni a szokásos testrészeimet. Azt éreztem, hogy az elmúlt néhány évnek semmi látszata nincs. Azóta jó néhány edzésen túl vagyok és legutóbb nagy megkönnyebbüléssel konstatáltam mikor belenéztem a tükörbe, hogy igen, ez vagyok én és tetszek magamnak.
  Végre egy olyan edzés, ami közben izzadva érezheted magad szexisnek, nő az önbizalmad és élvezettel tudod csinálni.
  Már gyerekként eldőlt, hogy a sport mindennapjaim része lesz felnőttként is. Örökmozgóként sosem tudtam egy helyben maradni. Így történt, mikor 2,5 éves voltam, hogy úszóedző szüleim levittek magukkal az uszodába. Mivel nem igazán tudtak foglalkozni velem, elkezdtem azt csinálni, amit a többi gyereknek mondtak. Néhány alkalom után feltűnt nekik, hogy szabályosan úszom. Ezt követte 10 év versenyszerű úszás. Már ebben az időszakban kikacsingattam a hipp-hopp táncolás felé, de sajnos maradnom kellett a jól megszokott klóros víznél. :)
  Később kipróbáltam a vízilabdát, atlétikát, szertornáztam, kézilabdáztam 7 évet és mindemellett lovagoltam szabadidőmben.
  Kozmetikus az eredeti szakmám, így tudom milyen fontos, hogy rendszeresen méregtelenítsünk a szép bőr érdekében, amit itt meg is teszünk fokozva ezt a csodaolajokkal, amik pluszban még ápolnak és hidratálnak is. :)
  Mindenkinek tudom ajánlani ezt a mozgásformát, aki szeretne gyors, látványos változást a testén, úgy, hogy közben nőiessége és önbizalma folyamatosan nő.

 • Telefon:

  06-31-319-5000

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Beautyrobic Köpont
  (XIII. Budapest, Hollán Ernő utca 9)
  Hétfő: 17:00-18:00
  Szerda: 17:00-18:00 


  Dollhouse Rúdtánc Stúdió
  (1055 Budapest, Petőfi Sándor utca 11.  2 em.)

  Kedd: 18:00-19:00; 
  Csütörtök: 18:00-19:00, 19:15-20:15

  Páros héten:
  Szombaton: 10:00-11:30 (Marietta)
  Bejelentkezés szükséges a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

   

  Ferencsov Marietta

  Elegant Design Zrt. – Szabászat vezető pozíció, könnyűipari mérnök, Beautyrobic oktató, Mandala Jógastúdió – OKJ Sportoktató (testépítés-fitnesz szakirány)

  A Beautyrobic az én életemben „jókor volt a jó helyen”.

  Mindig is törekedtem arra, hogy a testemben jól érezzem magam, ezért a főiskola alatt a hastáncot, majd az első munkahelyem mellett a salsát választottam kikapcsolódásnak. Az éle
  t úgy hozta, hogy a munkám miatt kevesebb időm jutott munkahelyen kívüli elfoglaltságokra, így maradtam az állandó szerelemnél, a városban való kerékpározásnál, és a túráknál.
  Majd egy új barátnő hatására (Sebők Nikolett), és a munkahelyváltással jött a Beautyrobic az életembe.
  Az első óra után majd meghaltam, de mégis szerelem volt rögtön.
  Felpörgetett, mégis lelazított, a munkahelyi ny
  üzsgésről teljesen elterelte a figyelmemet, és növelte az önbizalmamat. És nem utolsó sorban olyan kitartást adott, amivel a mindennapokban is könnyebben állom meg a helyem.

  Ezt az életérzést szeretném én is átadni az óráimon.

 • Telefon:

  +36 1 240 5638 vagy
  +36 1 883 88 88

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Fitness Room Mozgásstúdió
  (2096 Üröm Gábor Áron Sétány 1, Coco Bowling Club épületében )

  Csütörtök: 19:30-20:30

  Bejelentkezés szükséges: 06-31-317-3381

   

  Galgóczi Viktória

  Végzettségek:
  -Sportoktató -testépítés, fitnesz sportág
  -Hot Iron & Iron Cross Instructor
  -Stretching és ellazulási technikák
  -Beautyrobic oktató
  -Body Roller Képzés

  Amatőr szinten több mint 13 évig táncoltam.Tagja voltam többek között a Bartók Táncegyüttesnek és a Madách Musical tánciskolájának is. Aztán az élet picit másfelé sodort,….de a sport mindig az életem része maradt. Később inkább a súlyzós edzések,és az aerobik világa felé kacsintgattam,mire végre rátaláltam a Beautyrobicra!!!!!!!!! A teljes összhang a csajos sexy mozgás a kemény edzés ötvözetére!

  Neked ajánlom óráimat ha:
  -Valami másra vágysz
  -Olyan mozgásra,ami az egész testet tetőtől-talpig átmozgatja
  -Ami nem /mindig :-) / szenvedés,hanem öröm számodra

  Az edzés végén pedig még a problémáid is más dimenzióba kerülnek. Ha úgy érzed erre van szükséged, látogasd meg Beautyrobic órámat!! Póló NEM MARAD SZÁRAZON!!!!!!!! már Ürömön sem :-)

 • Kalocsa Nóra profil

  Telefon:

  0630-732 3503

  Email:

  -

  itt ad órát:

  Glam Pole Dance Stúdió
  (Kaposvár, Fő u. 12.  II. em. 21.)

  Hétfő: 18:15-19:15 Beautyrobic
             19:30-20:30 Beautysense
  Csürtörtök: 17:00-18:00

  Bejelentkezés szükséges!

   

  Kalocsa Nóra

  12 év versenysport után a mozgás csak a mindennapi szükségszerű rutin részét képezte számomra. Csináltam, mert a mozgás mindig is az életem része volt, de különösebb élvezetet már nem nyújtott. Viszont nekem fontos, hogy nőként igazi NŐ lehessek. De sem az úszásban sem a triatlonban nem tudtam a nőiességemet kibontakoztatni mert ezek a sportok nem erről szóltak és ez valahol hiányzott. Aztán "véletlenül" rátaláltam a beautyrobicra. Nagy szerencsémre! 

  Onnantól fogva a mozgás újra élvezet lett számomra, egy szórakozás, ahol végre a nőiesség is előtérbe kerülhetett, növelte az önbizalmam, a nőiességem és mivel ez egy kőkemény, zsírégető, alakformáló edzés, minden porcikámban éreztem a fáradtságot az óra után. 

   A meleg, a félhomály, a finom olajok és a vérpezsdítő zenék pedig csak hab a tortán. 

  A rúdtánc és a beautyrobic együttes hatása motivált arra, hogy két közgazdász diplomám mellé elvégezzek egy csoportos fitnesz instruktori képzést, majd a légtorna jóga oktató képzést is a beautyrobic oktatói végzettségem mellett azért, hogy saját stúdiót nyithassak egy dél-dunántúli városkában, ahol széles körben adhatom át a lányoknak a "szabadság" életérzést.  

   Így született meg Kaposvár első rúdtánc stúdiója, a Glam Pole Dance Stúdió, amivel nemcsak egy álom vált valóra, de ahol a helyi lányok is megtapasztalhatják azt a csodát amit ezek a mozgásformák adnak!

  Nem utolsó szempont, hogy most 36 évesen, anyaként jobban érzem magam a bőrömben mint huszonéves koromban!

  Amit nagy részben a beautyrobicnak köszönhetek. 

   Ha Te is szeretnél magabiztosabb, nőiesebb, sexibb lenni úgy hogy közben tökéletesre formálod az alakod, akkor várlak szeretettel az óráimon!

   MG 0538

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   MG 0425

 • Kimball Anna profil2

  Telefon:

  0630-960 9406

  Email:

  -

  itt ad órát:

  Beautyrobic Központ
  (1132 Budapest, Hollán Ernő u. 9.)

  Péntek: 17:00-18:00 Beautycore
  Péntek: 18:00-19:00 Beautyrobic
  Szombat: 10:30-11:30 Beautycore (két hetente)
  Szombat: 11:45-12:45 Beautysense (két hetente)

  Megafitness
  (1112 Budapest, Igmándi utca 1.)

  Kedd: 20:00-21:00
  Csürtörtök: 20:00-21:00

  Bejelentkezés szükséges!

   

  Kimball Anna

  Sziasztok! Kimball Anna vagyok, állatorvostan hallgató, 2017 májusa óta Beautyrobic edző.
   Az első órámra 4 évvel ezelőtt egy barátnőm vitt el magával, nagyon félénk voltam, de már az edzés kezdete előtt megtetszett a lányok közvetlensége, valamint az edző, Brigi kedvessége és odafigyelése. Végre jól éreztem magam egy csoportos órán J A végére rettenetesen elfáradtam, napokig izomlázam volt, de a hangulat, a zenék, és mivel kiskorom óta imádok táncolni, a különleges mozdulatok felejthetetlenek voltak :)
  Ekkor még versenyszerűen lovagoltam, így nem jártam rendszeresen.
  Az áttörés harmadéves koromban jött el, amikor az egyetem mellett már szinte semmit nem mozogtam, ez persze meg is látszott az alakomon, a stresszről nem is beszélve. Elhatároztam, hogy újra elkezdek Beautyrobicra járni, ezúttal annyira magával ragadott, hogy azóta szinte nem telt el úgy hét, hogy ne menjek edzésre, de ha mégis, nagyon hiányzik, amit korábban elképzelhetetlennek tartottam egy csoportos óra kapcsán :D
  Ahogy sok más nőnek, nekem is rengeteget adott a Beautyrobic, természetesen sokat változott a testem a hihetetlenül hatékony gyakorlatoknak köszönhetően, de emellett megszűnt a derékfájásom, sokkal felszabadultabb, magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb lettem, a hétköznapi feladataimban is jobban helyt állok. Összefoglalva azt mondhatnám, hogy lányból nővé segít válni <3
  Óráimon szeretném átadni mindazt, amit nekem jelent a Beautyrobic.
  Feltöltődés, nőiesség,erő,szexi mozgás, kikapcsolódás, a legjobb zenékre ;)
  Várlak szeretettel!   Kimball Anna

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   MG 0425

 • Telefon:

  06-30-495-6375

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Dance City Center
  (1184 Bp. Üllői út 386. 3 metrótól, Határ út, Kökitől 10 percre)

  Hétfő 18:30-19:30
  Szerda 18:30-20:00 Beautyrobic & Sexy Stretching
  Péntek 17:30-18:30

  Bejelentkezés szükséges
   

  Koncz Imola

  Sziasztok ,

  Koncz Imola vagyok,

  – Sportedző (személyi edző)

  – Beautyrobic edző

  – Gerincjóga oktató

  – hivatalos körökben könyvelő , magánéletben 2 gyermekes anyuka.

  Pár szót magamról és a Beautyrobic találkozásáról, életmód változtató hatásáról .

  Már gyerekkoromban örökmozgó voltam, mindenre felmásztam, amire lehetett, pörögtem, forogtam, és imádtam táncolni. Sok mindent kipróbáltam (jazz balett, akrobatikus rock and rollt, táncoltam az ErikaC tánciskolában, majd következtek a Fitness termek, különféle aerobic órák és gépek ), soha sem szerettem otthon üldögélni a tv előtt, és ez végigkísért egészen a nagybetűs életig .

  Majd jöttek a gyerekek és hosszú évek otthon, és már nagyon hiányzott a régi női énem. Bár a mozgás megvolt 2 pici gyerek mellett, de célzott, formáló, jó hangulatú mozgásformát kerestem és ekkor találtam rá a Beautyrobicra ! Ez lassan 2 éve volt, már az első óra olyan hatással volt rám, hogy éreztem ez több lesz, mint szimpla edzés, és tényleg több lett.

  Mert a Beautyrobic , egy olyan mozgásforma, életérzés, amelyben bárki megtalálhatja ÖNMAGÁT ! Szuper jó hangulat, pörgős, vidám zene, nőies és mégis kemény, formáló mozgás, meleg terem (télen igazi felüdülés, nyáron szintén 40C-os kánikulában ), és ahogy telnek az órák, napok, hónapok úgy hozza ki a Beautyrobic a nőből, a NŐ-t!

  Ezt az élet érzést szeretném én is továbbadni NEKED, ezért szeretettel várlak óráimon!

 • Angi profil webre

  Telefon:

  -

  Email:

  angela.beautyrobic@gmail.com

  itt ad órát:

  Beautyrobic Dunaújváros (2400 Dunaújváros, Béke tér 3. )

  Hétfő-Szerda: 19:30-20:30

  Kedd-Csütörtök: 08:30-09:30

  Bejelentkezés szükséges:

  06 70 932 4719

  E-mail: angela.beautyrobic@gmail.com

  Dollhouse Buda
  (1114 Budapest, Villányi út 6. I. em. / 9. ) 

  Péntek: 16:45-17:45

  Bejelentkezés szükséges: 06-20-234-6112

  Miklós Angéla

  Aktív, energikus személyként mindig része volt az életemnek a mozgás valamilyen formában. Így elhatároztam hogy hivatás szerűen is foglalkozzam a sporttal. 2014-ben végeztem edzőként az IWI Nemzetközi Fitnesziskolán. Kezdetben funkcionális edzéseket tartottam, de mindig volt valami hiányérzetem. 2016-ban találkoztam a Beautyrobickal. Rögtön megtetszett, megtaláltam benne önmagam, mert egyaránt nőies és kemény, akár csak a személyiségem.2017 februárjában el is végeztem a Beautyrobic oktató képzést.

  Főállásban kertépítő céget vezetek, ami sok stresszel jár, ezért a Beautyrobic számomra tökéletes feltöltődés, szuper alakformalas.

  Dunaújvárosban elsőként tartok heti 4 alkalommal Beautyrobicot.

  Vallom, hogy az igazi nő szexi, határozott és kitartó. Ennek elérésében igyekszem segíteni óráimon.

  kicsi webre

   

   

 • Telefon:

  06 30 914 4863

  Email:

  -

  itt ad órát:

  Dollhouse Buda
  (1114 Budapest, Villányi út 6. I em./9.)

  Kedd: 16:45-17:45 Beautyrobic
  Csütörtök 16:45-17:45 Beautyrobic

  Olívia Tánc-és Mozgásstúdió
  (2030 Érd, Budai út 62.)

  Hétfő: 18:30-19:30 Beautyrobic
  Szerda: 18:30-19:30 Beautyrobic

  Bejelentkezés szükséges: 0630-914 4863

  Spirit Studio-My Second Home
  1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8.

  Csütörtök 18.30-19:30

  Bejelentkezés: +36 70 370 5336

  Nagy Katalin

  Dance is a way to find yourself and lose yourself… All at the same time :-)

  Gyermek korom óta a mozgás tölti ki az életem. 3 évesen művészi tornával kezdtem, majd leigazolt versenyzőként folytattam 6-18 éves korig. Egyéniben és csapatban dogogós helyezéssel is büszkélkedhetek, itthoni és nemzetközi szinekben. Közben rátaláltam a táncra, ami szerelemmé vált a mai napig. 14 évesen az Erica C. tánciskolában kezdtem pályafutásomat. Velük 10 évig dolgoztam (koncertek, divatbemutatók klippek, fesztiválok…) Késöbb a Nemzeti színházban és a Mikroszkóp színpadon is kaptam szerződést. 6 évig a luxor tánckarában voltam oszlopos tag aztán ezt a lottó show váltotta fel a mai napig. További munkáim: A Dal, The Voice, Sztárban sztár, Rising Star, Rippel show, Moulin Rouge Bp. Loca Chichas, Filmes szereplések: Egy szoknya egy nadrág, Coming out. Costa luxushajón dolgoztam, táncos énekes show műsorban.

  1998-2005ig aerobic oktatóként is helyt álltam külömböző fitness termekben. Gyerekeknek koreografáltam versenygyakorlatokat a fitness és show tánc világában.

  A Beautyrobic a tánc és az aerobic összeolvadása ami számomra idáig is az életem része volt és ez után is az marad, amíg csak tehetem :-) Imádom!

  Tanulmányaim:

  Elte Tanárképző Főiskola, Ttk. 1999-2002.
  Fitness Akadámia, Aerobic és Rekreációs sportedző 1999-2000.
  Sportoktató, Rg szakképesítés 1998.
  Beautyrobic oktató 2015.

 • Telefon:

  061 951 7771

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  DanceFlow tánc- és mozgásstúdió nőknek
  (1021 Bp. Széher út 1.,).

  Hétfő: 20.00-21.00
  Péntek: 10:30-11:30

  A délelőtti órákra bejelentkezés szükséges!
   

  Nagy T. Szilvia

  A tánc, a mozgás mindig központi része volt az életemnek és meggyőződésem, hogy a nőknek
  sokkal több nőies mozgásformát kéne végezniük – ezért is hoztam létre saját tánc- és mozgásstúdiómat, a DanceFlow-t, ahol a magassarkús tréningek mellett heti több alkalommal tartok Beautyrobicot is. Ez a mozgásforma az első pillanattól szerepelt az órarendünkbe kötelezően beépítendők listáján és olyannyira szerelem lett, hogy lelkes vendégből nagyon hamar trénerré léptem elő. Számomra minden benne van, amire egy mai nőnek szüksége van:
  csajos, szexi mozdulatok az illatos félhomályban, de közben kőkemény edzés és alakformálás is, amelynek nagyon hamar megmutatkozik az eredménye – mindez szuper zenékre, fergeteges hangulatban!

 • Pintér Katalin másolata

  Telefon:


  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Jógaliget és Fitness Stúdió

  (1165 Budapest, Újszász utca 106-108.)
   
  Kedd: 20:00-21:00 Beautyrobic
  Csütörtök : 19:00-20:00 Beautyrobic
  Bejelentkezés szükséges:
  06 20 952 1155; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   

  JUMP Fintess
  (1106 Fehér út 1. , B. ép. II. em.)

  Szerda: 20:00-21:00 

  Bejelentkezés szükséges!

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   

  Pintér Katalin

  Pintér Katalin vagyok, 28 éves, airyoga és beautyrobic oktató. A sport és a tánc gyermekkorom óta kíséri az életemet. Amikor csak időm engedi mindig kapható voltam/vagyok egy kis mozgásra. Az elmúlt 10 évben az intenzív testmozgás mellett a gyermekek képzése is kiemelkedő szerepet töltött be az életemben mind itthon mind külföldön. Fontosnak tartom, hogy a gyermekek már óvodás koruktól részt vegyenek rendszeres, azonban változatos testmozgást biztosító, csoportos órákon. 

  A beautyrobic edzéstípussal 3 évvel ezelőtt ismerkedtem meg, melynek azóta rabja vagyok. Ha szeretnél karcsú derekat, kemény és feszes popsit valamint combot, gyere el hozzám és küzdjünk meg együtt a csodaszép nőies formáért.

  Mottóim: ,, Mindig minden okkal történik. ,,

  ,, Az élet ott kezdődik, ahol a komfortzónád véget ér.,,


  Tanulmányaim:

  Mandala Jóga Studió - Fitness Instruktor
  Aerial Yoga Hungary - Aerial yoga oktató


  Pintér Katalin

 • Telefon:

  +36 (1) 283-1354

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Baross Egészségközpont
  (1165 Budapest,Baross Gábor u. 40.)

  Kedd 10:30-11:30 BEAUTYROBIC (bababarát)

  Szerda 19:00-20:00 Kezdő Rúdtánc (ingyenes gyermekfelügyelettel 3 éves kortól)

  Csütörtök 11:00-12:00 Kezdő Rúdtánc (bababarát)

  Péntek 18:30-19:30 BEAUTYROBIC (gyermekfelügyelettel 3 éves kortól térítés ellenében, előzetes bejelentkezéssel, 700Ft/fő)


   

  Pirner Alma

  Európa leghíresebb egzotikus táncosnője, aki elegáns, érzéki és lélegzetelállító műsoraival a világ minden táját meghódította.
  Fő stílusjegye a burlesque, nőies és visszafogott elegancia és báj, folyamatosan megújuló műsor repertoárral földön és levegőben egyaránt.
  A 2006-2007-es Egzotikus tánc Világbajnokságot egyetlen európaiként a verseny 31 éves múltjában elsöprő sikerrel nyerte érzéki légtornász produkciójával, ahol hernyóból változott át 8 méter magasan pillangóvá.

  Női rajongói a közönségben legalább annyian vannak, mint férfiak, átütő erejű produkciói, díszes és káprázatos kellékei és egyedi tervezésű jelmezei mindenkit lenyűgöznek.

  Két alkalommal csodálhattuk a Playboy címlapján, emellett számos magyar és külföldi férfimagazinban szerepelt.

  Alma folyamatosan járja a világot Ausztrálián át Kanadáig, ahol a közönséget minden alkalommal magával ragadja profizmusa,karizmatikus egyénisége és egyedi showműsorai.
  Életét átlengi a csillogás, ami mindennapi létét is megfűszerezi, kreativitása határtalan, bármi újról legyen is szó.

  Szabadidejében elszántan harcol az állatvédelemért és segít új tehetségeknek, hogy megvalósítsák önmagukat a showbiznisz útvesztőjében.
  Közben évek óta azon dolgozik, hogy átadhassa a hétköznapi nőknek a rúdtánc, egészséges életmód, nőiesség, csábítás és érzékiség minden csínját-bínját, és rendkívüli kitartással és hittel felépítette a nulláról 2003 óta a Dollhouse Birodalmat. Akik ismerik, tudják, hogy mindig zászlóvivő volt mindenben, és folyamatos újító. Hite és kitartása határtalan.

  Éppen ezért tartja fontosnak, hogy a Beautyrobic a Dollhouse Táncstúdiókban és kihelyezett tanfolyamokon, valamint külföldi partnereknél is elérhető legyen, szerte a világon

 • Telefon:

  06-30-957-3940

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Kellys Fitness Club Funkcionális Edzőterem (Dunakeszi)
  (Dunakeszi, Fő út 129.)
   
  Kedd: 20:00-21:00
  Csütörtök: 19:00-20:00
   
  Bejelentkezés szükséges!
  facebookon a Beautyrobic Dunakeszi with Detty vagy a fenti elérhetőségeken!

   

  Rátkai Bernadett

  Beautyrobic oktató
  Loveyourbelly Hasizomfejlesztő és regeneráló tréning oktató
  Modern tánc oktató


  Hatalmas öröm számomra, hogy rátaláltam a Beautyrobicra.

  Évekkel ezelőtt színpadi táncosként dolgoztam. Fantasztikus előadásokban szerepeltem. Később kalandvágyból megjártam Angliát. Ahol, ugyan az élet elsodort a táncos szakma mellől, de hobbiként űztem tovább. Hazatérve 2 csodaszép gyermeknek adtam életet.

  Ebben az időszakban a tánc, a mozgás hiánya egyre jobban égette a testemet, lelkemet. Keresgélni kezdtem, szerettem volna valami tánchoz hasonló, mindent jól átmozgató mozgásformát találni.

  Így jutottam el a Beautyrobic-hoz. Ami felülmúlta a várakozásaimat! Végre egy edzés ami nem unalmas! Erősítés is, ahol nem néznek ki, ha ezt szexisen adod elő. Sőt! Az izgalmas félhomályban pedig felszabadulnak a gátlások. Nem mellesleg egy kemény alakformáló, ami csökkenti a nadrág méretet is. :-)

  Eldöntöttem tehát, igen, én szeretném átadni ezt az érzést a többi nőnek is, szeretnék oktató lenni!

  Vágyam teljesült!

  Kedves Hölgyek várlak titeket most már én is, sok-sok szeretettel az óráimon!!! :-)

 • Telefon:

  +36-30-593-6914

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Fitness InDaHouse
  (1041 Budapest, Nyár utca 40-42.)

  Hétfő: 18:15-19:15
  Szerda: 18:15-19:15

  Bejelentkezés szükséges!

  Rossu Viktória Bernadett

  2013 szeptemberében próbáltam ki először a Beautyrobicot nagynénimmel. Már amikor átküldte a linket és elolvastam miről is szól a Beautyrobic nagyon kíváncsi lettem és úgy gondoltam, hogy mindenképp ki kell próbálnom, mivel a tánc és a nőies mozdulatok mindig is közel álltak hozzám. (Gyerekként jártam jazz balettre, akrobatikus rock n' roll-ra, később 2 évig hastáncoltam. ) Első alkalom után bele is szerettem a Beautyrobicba: meleg terem, félhomály, jó zene, kellemes hangulat, jó társaság, nőies mozdulatok és az órák előtti "rituális" olajozás.  :) A mindennapjaimat úgy alakítottam, hogy minimum heti kétszer eljussak edzésre. A Beautyrobicnak köszönhetően sokkal jobban érzem magam a bőrömben, nem csak az átalakulás után, hanem órák alatt és közvetlen órák után is. Korábban elképzelni se tudtam volna, hogy a 40-es nadrágot 36-osra fogom cserélni, mivel egész életemben a "husibb" (ahogy Brigi mondaná "puhos" :D) lányok közé tartoztam. Sokkal magabiztosabbnak és nőiesebbnek érzem magam, ezáltal az önbizalmam is megnőtt. Mindezek mellett a Beautyrobic megtanított arra, hogy ne adjam fel könnyen az álmaimat, mert ha keményen és kitartóan dolgozom, elérem a kitűzött céljaimat. Így meg is lett a következő célom, hogy én is Beautyrobic oktató legyek. 2015-ben elvégeztem egy sportoktatói képzést, így 2015 decembere óta tartok órákat, jelenleg Újpesten a Fitness InDaHouse edző stúdióban heti kétszer. Nagyon jó látni, hogy a lányok, akik hozzám járnak, illetve a többi Beautyrobicos lány egy közösséget alkot, segítjük, bíztatjuk egymást és az órákon kívül is tartjuk egymással a kapcsolatot. Óráimon törekszem arra, hogy mindenki átérezze a "Beautyrobic érzést",  illetve hogy a lányok kilépjenek a komfortzónájukból, hiszen tudjuk, hogy anélkül nincs fejlődés.  ;)  

 • Telefon:

  -

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Dollhouse Rúdtánc Stúdió
  (1055 Budapest, Szent István körút 17. IV. emelet 7. (76-os kapucsengő))
  Hétfő 18:00-19:00 és 19:15-20:15

  Danceflow tánc- és mozgásstúdió nőknek
  (II. Budapest, Széher út 1.)

  Csütörtök: 19:00-20:00
  Szombat: 10:00-11:00

  Fitness Room Mozgás Stúdió (Üröm)
  Hétfő: 19:00-20:00 

  Sebők Nikolett

  Már gyerekkoromban is sokat sportoltam (tenisz, úszás, teke, lovaglás, futás) az elmúlt pár évben pedig sok mozgásformát kipróbáltam, többek között a jógát, klasszikus balettet, NIA-t, kortárs táncot… Mivel napi 8 órában ülő munkát végzek, így mindig olyat kerestem, ami kikapcsol/kimozgat a mindennapi számítógép előtti mókuskerékből. Így találtam rá a Beautyrobic-ra, ami elsőre szerelem lett!
  Harmonikusan ötvözi a tánc és az aerobic elemeket, én pedig imádok táncolni, és mindezt úgy tudom megtenni, hogy közben még a testem is formálom! Hát mi kell még?!
  Heti 2 alkalommal azonnal az életem részévé vált. Az elhasznált bérletek, meg csak gyűltek és gyűltek.
  A változást magamon akkor kezdtem el igazán érezni, mikor már kiléptem a komfort zónámból és nem csak a túlélésért harcoltam az órákon, hanem keményen küzdöttem, hogy igenis az utolsó darabszámig megcsináljam a gyakorlatokat. Az eredmény gyorsan meg is lett! Mivel ez a mozgásforma kifejezetten nőknek lett kifejlesztve, így erőteljesen formálja a női test azon részeit, melyek kritikusak lehetnek (has, fenék, comb) Ezen területeken a változást a mai napig folyamatosan tapasztalom.
  Kikapcsol, felpörget, jó hangulatot ad, egy nehéz, fárasztó munkanap után is.
  Szexi, dögös, dinamikus és kifejezetten csajos mozgásforma – szuper zenékkel – ami nem csak a test változásait hozta el számomra, de növelte nőiességem és önbizalmam is!!! Egyszerűen IMÁDOM, és szerencsére már nem csak, mint gyakorló, hanem mint oktató is! Én megtaláltam benne, amit kerestem és, ha tehetném, minden nőnek kötelezővé tenném!!

  Szeretettel várlak óráimon!!!

 • Telefon:

  06-70-415-11-41
  06-30-320-62-7

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Dollhouse Buda
  (XI.Villányi út 6.I./9.)

  Csütörtök: 18:00-19:00

  Bejelentkezés szükséges: 06-30-320-62-75

  Simon Judit

  Aktív, energikus személy vagyok, ezért a természetemből fakadóan is mindig egyértelmű volt számomra, hogy aktívan élek, sportolok és másokat is erre buzdítsak.
  Az első szerelmem a tánc volt. Kezdtem a néptánccal, majd áttértem a modern ill. hip-hop stílusra, később a jazz és a latin stílusok kedvelője lettem. A folyamatos testi -lelki fejlődésre nagy hangsúlyt fektetek így ahogy változom, fejlődöm mindig más és más stílusú táncokat kedveltem meg.
  Rendszeresen versenyekre és rendezvényekre jártam fellépni, különböző tánctanároktól tanultam, a Zoltán Erika tánciskola tánctanáraként is tevékenykedtem.
  Számomra a színpadi jelenlét még izgalmasabbá tette a táncolást. Szerencsém volt kipróbálni magam mint háttértáncos, tévéműsorokban és klippben is szerepeltem. A tánc mellett fontosnak tartottam az izmaim célzott erősítését is, így rendszeresen részt vettem különböző edzéseken és megismerkedtem érdekes edzésformákkal. Mind közül a Beautyrobic került a legközelebb a szívemhez és a mai napig nagy szeretettel oktatom:)
  Jelenleg egy vállalat HR-es csapatában dolgozom, de végzettségemet illetően pszichológusként és coachként fontosnak tartom az óráim alatt, hogy a hozzám járó lányok, hölgyek lelki feltöltődésben, a nőiességük hangsúlyozásában is részesüljenek és természetesen nem hiányozhat a jókedv sem… Épp testben, épp lélek:)
  Célom, hogy az edzésen keresztül többféle kompetenciánkon is tudjunk javítani. Mindig hangsúlyozom a helyes testtartás és határozott mozgás, mozdulatok fontosságát, ami kihatással van az önbizalmunkra és a kisugárzásunkra is.

  Szeretettel várok mindenkit, aki az alakformálás bulis, nőcis, de egyben kőkemény és vérpezsdítő formáját válassza:).

 • annamari profil kocka

  Telefon:

  06-30-720-3596

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  BEAUTYROBIC Központ (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 9.)


  Hétfő: 18:00-19:30 Beautyrobic&Sexy Stretching (Annamari)
  Hétfő: 19:30-20:30 Beautcore
  Csütörtök: 19:15-20:15 Beautycore (Annamari) és 20:30-21:30 Beautysense

   Levendula Home (2045 Törökbálint, Honfoglalás u. 17.)

  Hétfő: 8:00-9:00 Beautycore 
  Szerda: 19:30-20:30
  Péntek: 18:00-19:30

  Bejelentkezés mindkét helyszínre szükséges!

  Sipos-Lenkey Annamária

  Sipos-Lenkey Annamária vagyok, 26 éves. A Magyar Táncművészeti Főiskolán végeztem, modern társastánc szakon. A tánc és a mozgás az életem része, nem telhet nap nélküle.
  Minden műfaját kedvelem, ezért nem csoda, hogy nem egészen egy óra alatt beleszerettem a Beautyrobic-ba.
  Ennek idán (2017.) már három éve, de a lelkesedés töretlen!
  Imádom, hogy nőies, szexi, táncos mozdulatokkal kevert és közben kőkemény alakformáló is. Az utánozhatatlan "Beautyrobic hangulat"-ról nem is beszélve...
  Szeretettel várlak az óráimon a Beautyrobic Központban és Törökbálinton!

  annamari2

   

   

 • Telefon:

  06-31-319-5000

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Dollhouse Rúdtánc Stúdió
  (1055 Budaoest, Petőfi Sándor utca 11.  2. emelet)

  Páratlan héten:
  Hétfő: 18:00-19:00
  Szerda: 18:00-19:00
  Szombat: 10:00-11:30

  Páros héten:
  Hétfő: 18:00-19:00
  Szerda: 18:00-19:00

  Bejelentkezés szükséges:06-31-319-5000 vagy a
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen

  Szabó Melinda

  Az IFBB szövetség profi fitness versenyzője, többszörös európa és fitness világbajnoka

  Képzések, amelyen részt vettem:

  – Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudmányi Kar – Rekreációszervező

  – IWI-Személyi edző


  Mottóm: „ A nagy művek nem erőből,hanem kitartásból születnek”

  A sport 4 éves korom óta szerves része az életemnek, mind a mai napig. A fitness sportágban 12 éve versenyzem. A korai sportvilág megismerésével tudatosan alakítottam az életemet, mindennapjaimat és tanulmányaimat, hogy egyszer majd átadhassam az embereknek a tudásomat és tapasztalataimat e téren. Személyi edzőként szeretném megmutatni nekik a mozgás örömét és a legfontosabb, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Sokat köszönhetek a sportnak, mely megtanított rendszert kiépíteni az életemben. Fegyelemre, alkalmazkodásra, küzdésre és kitartásra nevelt, amit kamatoztatni tudok nem csak a sportban, hanem az élet számos területén. Rég óta törtem a fejem, milyen csoportos órát tartanék szívesen.

  Újságolvasás közben akadt meg a tekintetem egy cikken, mely egy új mozgásformáról a Beautyrobicról szólt. Hamarosan el is mentem az órára. Amint meghallottam a zenét, éreztem,hogy ez szuper lesz. Tetszett a hangulata, kemény volt,de közben nagyon csajos,felszabadultnak éreztem magam. Teljesen magával ragadott és igen én is beleszerettem,mint szerintem minden nőtársam. Az óráimon remélem Te is megéled ezt a flow élményt,mikor teljesen eggyé válsz a zenével,megszűnik körülötted a külvilág és csak magadra koncentrálsz, élvezed a mozgást és feltöltődsz energiával. A beautyrobic növeli az önbizalmat,magabiztosabbá válsz tőle,ha kétségeid akadnának efelől,csak gyere el és megtapasztalod! ;)


 • Telefon:

  06 30 540 9773 

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Vital Center ( Gyöngyös)
  Belváros tér 1.

  Szombat: 10:00-11:00 

  BeautyFitness (Hatvan)
  Kölcsey Ferenc utca 31.

  Hétfő 18:00-19:00; 19:15-20:15
  Szerda 18:00-19:00
  Péntek 17:00-18:00; 18:15-19:15
   
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Bejelentkezés szükséges!

   

  Szécsi-Remenyik Zsuzsanna

  Remenyik Zsuzsanna vagyok 24 éves. Már egészen kicsi korom óta jelen van az életemben a tánc és a sport. Táncművészeti iskolában tanultam és több évig díjugratásban versenyeztem. Aztán megismerkedtem a rúdtánccal mint sporttal és már elsőre nagyon megfogott, mivel nagyon nőies mozgásforma. A Beautyrobic is éppen ezért volt szerelem első próbára.
  Pár hónapja egy nagy álmom valósult meg és immár a saját stúdiómban tevékenykedhetek mint oktató.

 • Bogi fokep

  Telefon:

  -

  Email:

  -

  itt ad órát:

  B-Dance Mozgásstúdió
  (Miskolc, Széchenyi u. 46.  2. emelet)

  Szerda: 19:00-20:00
  Csürtörtök: 9:00-10:00
                    17:00-18:00

  Bejelentkezés szükséges!
  0630/894 5479

  Fitness Factory

  (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 54-58.,Material Center 5. em.)

  Hétfő: 17:30-18:30 
  Kedd: 19:00-20:00
  Szombat: 10:00-11:00

  Szűcs Boglárka

  Sziasztok!

  Szűcs Bogi vagyok, 10 éve tevékenykedem táncoktatóként.
  A sport nem gyerekkorom óta kíséri az életemet, az iskolai tornaórák sosem álltak közel hozzám. A mozgást akkor szerettem meg, amikor gimnazista koromban elkezdtem hastáncot tanulni. Nagyon szorgalmas voltam, nem sokkal később már én is tanítottam másokat, így fokozatosan alakult ki bennem az a kép, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Mára abszolút hivatásommá vált. Nem csak táncot tanítok, hanem csoportos fitness edzéseket és személyi edzéseket is tartok.
  2016 augusztusában találkoztam először a Beautyrobikkal, ami nem volt kérdés, hogy nagyon közel áll hozzám, hiszen számomra is a legfontosabb dolgok közé tartozik a nőiesség, tánc, zene, prevenció – minden, amit az irányzat képvisel.
  Szeretem, hogy a sport egyértelmű élettani hatásain túl valami pluszt is tudok adni az óráimon azzal a hangulattal és atmoszférával, ami a teremben kialakul. Hiszek abban, hogy ami belül van, az kisugárzik, hatással van a külsőnkre és egészségi állapotunkra is. A Beautyrobicot ezért a legjobb eszköznek tartom arra, hogy egyensúlyt teremtsünk nőiességünkben!
  Várlak szeretettel az óráimon!

  Bogi

 • Telefon:

  06-70-415-11-41

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Euphoria Pole & Fitness Studio
  (1067 Budapest, Csengery utca 76.)

   
  Csütörtök: 18:00-19:00 ( Olívia)

  Táncsits Olívia

  Végzettségek:
  • Aerobik oktató
  • Fight  aerobic
  • Terhes torna
  • Baba-mama torna
  • Beautyrobic oktató

  6 évesen voltam amikor anyukám beíratott táncolni, mint a legtöbb kislányt balettra.
  A különórákból nagyon hamar szerelem lett, később jött hozzá jazz balett, belekóstoltam a társastáncba, jó pár évig a Madách Musical Tánciskola növendéke voltam.
  Még kickboxolni is tanultam.
  A mozgás mindig fontos része volt az életemnek.
  A balettcipőt aztán sportcipőre cseréltem és a Fitnness Akadémián edzői képseítést szereztem.
  Várandósan is a mozgás után vágyakoztam,  a kilencedik hónapig edzést tartottam, illetően terhes tornát, szülés után pedig Baba-mama tornát.
  A Beautyrobic-ba első pillanatba beleszerettem, ötvözte mindazt amit imádok a tánc és a mozgás, csípőtekeréssel leadtam az úszógumimat a derekamról és visszakaptam a nőiességem.

   
   

 • Tímár Kriszta másolata

  Telefon:

  06 30 539 1120

  Email:

  -

  itt ad órát:

  Dollhouse Buda

  (XI. Villányi út 6.I/9.)

  Hétfő: 18:00-19:00
  Szerda: 18:00-19:00
  Bejelentkezés szükséges 0620-234 6112

   

  Gilda Max Hermina

  (1146 Budapest, Hungária krt. 162. )

  Hétfő: 20:30-21:30
  Bejelentkezés szüksége: +36 1 471 9199    

  Tímár Kriszta

  Szuper aktív, sportokat kedvelő, igazi nő vagyok! 2015 júniusában rátaláltam egy fergeteges, minden ízében nőies mozgásformára, a Beautyrobicra! Szerelem volt első látásra, mivel imádok táncolni! :)

  Nívódíjas balett táncosként lételemem a mozgás, az egészséges életmód és az, hogy minél több ember érezze meg az óráimon a mozgás és a sport örömét!


  Célom az egészségtudatosságra nevelés, és a harmonikus, kiegyensúlyozott életmód kialakítása! Nőként folyamatosan erre törekszem!

  ERŐ, VITALITÁS, EGÉSZSÉG, NŐIESSÉG! Beautyrobicon mindezt egyben megkaphatod!

  Tímár Kriszta
   

   

 • Telefon:

  Email:

  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  itt ad órát:

  Trendy Fitness (XX.ker Károly utca 132.)


  Trendy Fitness
  Hétfő: 19:00-20:00
  Szerda: 18:00-19:00
  Péntek: 18:00-19:00
  Vasárnap: 10:00-11:00
  Bejelentkezés szükséges: 06-30-238-6136

  Tóthné Rossu Szilvia

  Tóthné Rossu Szilvia vagyok, 28 éves, 2 gyerekes anyuka. Közgazdászként végeztem, jelenleg egy lakberendezési stúdió nagykereskedelmi üzletében dolgozom. A sport mindig fontos része volt az életemnek, legyen az tánc vagy aerobic. Ennek a legjobb ötvözetére találtam rá a Beautyrobic-ban.
  A gyerekekkel itthon eltöltött hosszú idő után nagyon fontos volt számomra, hogy visszanyerjem a szülés előtti alakom és nőiességem. Már az első Beautyrobic óra után éreztem, hogy megtaláltam, amit kerestem. Amellett, hogy az órák mindig nagyon jó hangulatban telnek, pont azokat a területeket dolgoztatja meg, melyeket más edzéssel nehéz formában tartani. Már az első pár hét elteltével látszott a testemen a változás, mindemellett minden alkalommal feltöltött egy fárasztó munkanap végén. Nemcsak visszanyertem az alakom, de úgy érzem, jobb formában vagyok, mint valaha.
  Oktatóként a célom, hogy másoknak is megmutassam ezzel a nőies, mégis kemény edzéssel milyen eredményeket és változásokat érhetnek el a saját testükön. A Beautyrobic egy igazán szexi mozgásforma, ami segít felszínre hozni a sokakban szunnyadó nőiességet. Hétről hétre érezni fogod magadon a változást, a csökkenő ruhaméretet vagy az elismerő szavakat. Ha szeretnél Te is megismerkedni ezzel a szuper edzéssel, látogass el óráimra!

  Az eredmény biztos nem marad el…

 • Telefon:

  -

  Email:

  -

  itt ad órát:

  Dollhouse Boudoir
  (1067 Budapest, Csengery utca 76. I./ 7
  (Dollhouse Boudoir kapucsengő)

  Kedd: 19:15-20:15

  Vörös Barbara

  Engedjétek meg hogy néhány mondatban bemutatkozzak.
  33 éves vagyok, pénzügyi közgazdász és immár Beautyrobic és – Fitness Akadémián végzett- aerobic sportoktató is, emellett jelenleg kiemelt vállalati kapcsolattartóként dolgozom.


  3 éve kezdtem el rúdtáncolni a Dollhouse stúdióiban és ezzel párhuzamosan szerettem bele a Beautyrobic mozgásformába, életérzésbe is.
  A Beautyrobic számomra a tökéletes ötvözete a nőies, szexi mozdulatok elsajátításának és a kőkemény erősítő, alakformáló gyakorlatok által elért látványos eredményeknek, szuper zenékre, jó melegben és még jobb hangulatban. :)
  Mind a magán, sport és üzleti életben is vidám, közvetlen, ám maximalista személyiségként ismernek, amit az óráimra ellátogatók is bízom benne hogy hamarosan megtapasztalnak.


  Célom, hogy az órákról minden hölgy önmagára büszke nőként távozzon, a benne szunnyadó istennőt felszínre hozza, mindemellett látványos eredményeket érjen el fogyás, körméret csökkenés, szálkásodás terén.
  Mindehhez ígérem a maximális – mind szakmai/technikai, mind személyes – támogatást, motivációt megadom Nektek és természetesen az órákon kívül is számíthattok rám.
  Nagy-nagy szeretettel, lelkesedéssel, ès örömmel várlak Benneteket!