<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
Rólunk mondtátok

Rólunk mondtátok (82)

Kedves Brigi!Régóta szeretném Neked köszönetképpen elmondani; hogy mit jelent Nekem a Beautyrobic. Sok mindent, ezért hosszú a levél ;)A mozgás, kisebb nagyobb megszakításokkal, változó lelkesedéssel, de mindig az életem része volt. Bàr soha nem voltam versenysportoló; az egészséges életmód miatt, majd később persze a hiúság meg a bikiszezonok miatt is, sokféle mozgásformàt kipróbàltam. 9 év gyerekkori úszàs utàn futottam; spininngeltem, squasholni is jártam héba hóba és többféle aerobicot is kipróbàltam. A pàr éve diagnosztizàlt PCOS és inzulinrezisztencia miatt a rendszeres mozgàs még fontosabb lett, de hosszútávon egyikben sem leltem örömömet, csak azért csináltam mert „kell”.
Drága Brigi!Mint ahogy említettem, vissza kellett mennem a lábam miatt az ortopédiára. A doktornő nagyon meglepődött, hogy a bal terdhajlatomban szinte teljesen elmúlt a porckopás miatti duzzanat.Kérdezte eljárok úszni, tornázni?Mondtam neki hát úgy is nevezhetjük. Meséltem neki a Beautyrobicról, vázoltam miből is áll. Persze csak heti 2 edzést vallottam be azt mondta javasolni fogja a betegeknek, hiszen szemmel látható a változás, s a lábam sem fáj.Egy papírra leírtam neki a weboldal címét, ott részletesen mindent megtalál Tudtam én, hogy vissza kell jönnöm edzeni, ez az én gyógyszerem
Lányok, ezt a történetet mindenkinek szívből ajánlom, mert itt az élő bizonyíték arra, hogy kitartással és kemény munkával bármit el lehet érni! Akik most ismerték meg Verát, meg nem mondanák, hogy valaha is lett volna súlyproblémája, mert annyira csinos és vékony, mintha ilyen testalkat lenne születése óta, ahogy mondani szokták, genetikailag! Vera amikor elhatározta, hogy Beautyrobic edző lesz, nem csak elment edzokepzesre, majd Beautyrobic edzőképzésre, de annyi plusz munkát beletett, hogy habár nem volt edző múltja, mégis az egyik legjobb vizsgamunka volt, amit tőle valaha láttam! Mintha már évek óta tartana edzéseket! Ez a làny az élő példája a kitartásnak és annak, hogy minden rajtunk áll! Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem és mérhetetlenül büszke vagyok arra, hogy a csapatunkba tartozik! ❤️
"Csilla vagyok és egy kozmetikai cégnél dolgozom jelenleg, részben ügyfélszolgálati, részben marketing asszisztensi feladatokat. :) Kitűzött céljaim között szerepel, hogy én is Beautycore ill Beautyrobic edző lehessek, így a mozgás szeretetét és azt a megváltozott életfelfogást és önértékelési változást tovább adhassam, amit én is kaptam a Beautyrobic-tól. :) Van egy férjem, akit most már ezzel is hódítok és van egy kislányom, aki érzi, hogy anya már más lett és így a kapcsolatunk is fantasztikus. :)Ezúton is köszönöm Brigi és Kalocsa Nórinak, aki elhozta Kaposvárra a Beauty érzést! :) Remélem hamarosan én is adhatok belőle tovább! :)"
"Ülőmunkát végzek számítógép előtt egy irodában. A nyakam rendszeresen beáll, elgémberedik. Beauty óra után teljesen jól van. Heti egyszer járok és így is rengeteget segít rajtam. Nagyon sok kar, váll hát gyakorlatot végzünk az órán, ami ellazítja a nyaki - háti - vállizmaimat. Sokat ad az óra azzal, hogy itt végre elengedhetem magam, nőies mozdulatokat végzünk, kicsit gyakoroljuk azt, hogyan legyünk jó és jobb csajok. ;-) Az óra végén pedig a sok hasizom gyakorlat van a kritikus pontokra. :-DIgaz, nem a kedvencem a plank, de tudom, hogy a leghatékonyabb hasizom erősítő gyakorlat, így összeszorítom a fogam. :D" - Almann Réka
"Hajni vagyok, közgazdász végzettségem van és kb. 15 évig dolgoztam multi cégeknél (szállodaipar és pénzügyi központ) különböző munkakörökben. 2 éve, az utolsó multis állásomban megszűnt a munkaköröm, próbálkozhattam volna a cégen belül vagy egy másik multinál is, de vettem egy nagy levegőt és azt mondtam, hogy akkor 38 évesen eljött az idő, hogy én most megvalósítsam az álmomat.Ebben az is szerepet játszott, hogy van egy gyönyörű kislányom Panna, akit nagyon megviselt, hogy állandóan stresszes, türelmetlen voltam és rohantam, sportolni se tudtam annyit amennyit szerettem volna, szóval semmi sem volt jó.
3 éves korom óta aktívan sportolok, és az elmúlt 26 évben többféle sportágban is kipróbáltam magam. Kiskoromban hat évig versenyszerűen Fitnesseztem, ami naponta 1,5 óra akrobatika edzést, heti kettő táncórát, egy  különórát és önszorgalomból végzett extra konditermi edzéseket jelentett. Az intenzív évek után azonban gimnazista koromban egyik napról másikra abbahagytam a versenysportot (és úgy általában a mozgást is) és a tinikori hormonális változásokkal együtt a korábbi alakomhoz képest jelentősen felszedtem. Azóta többféle sporttal is próbálkoztam. Jártam squasholni, floorballozni, step aerobikra, elkezdtem aktívan jógázni és próbálkoztam a futással is, illetve személyi edzővel.
Valószínű nem ez a legszabályosabb plank amit életemben csináltam de még itt is a beautyrobicra gondoltam ?Be kell vallanom, hogy sose szerettem a sportot, mindig kötelességből mentem edzésre aztán ez egy idő után el is maradt, mert mindig szenvedés volt, aztán mikor eljöttem beautyrobicra ez megváltozott. Van kedvem menni, sőt alig várom, mintha mindennap buli lenne.?Sose értettem mikor valaki azt mondta nekem, hogy a sport és a mozgás mennyi örömöt ad, de mióta járok tudom.  
"EZ MINDEN NŐNEK VALÓ! Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy sportmelltartóban, feszülős leggingsben tükör előtt tekergetem magam, biztosan körberöhögöm... A történetem a második gyermekem születéséhez nyúlik vissza. A legfontosabb volt, hogy megfelelő mennyiségű anyatejet kínáljak "ezüst tálcán", biztos ami biztos zabáltam és amikor csak tehettem pihentem. Nagyon elhagytam magam. Így aztán ez a történet 84 kilósra duzzadt...
"Kedves Brigi! Ma reggel nagyon nehezen keltem fel,hogy elinduljak a reggel 7 órai edzésre. Aztán mikor mondtad,hogy core lesz,nagyon megörültem,mert nálad még csak Beautyrobicon voltam. Mint mindig,most is szuper volt az óra. Köszönöm,hogy ennyire sokat segítettél a mai edzésen és kijavítottad a gyakorlataimat! Ezt semelyik más csoportos órán nem tapasztaltam,csak Beautyrobicon,nem véletlen,ebben is verhetetlen. Mikor Budapesten járok,mindig igyekszem elmenni órára,mert számomra ez az egyik legjobb feltöltődés. Mikor kijövök az edzésrő,mindig érzem,hogy jobban kihúzom magam,büszkén viselem a testem és vidám vagyok. Nem mellesleg versenysportolóként is nagyon kemény edzés. Nagyon vidámmá és széppé tette a mai napomat a reggeli edzés és a figyelmességed! Köszönöm szépen! Legyen szép estéd! Szeretettel: Anna ? P.s. : mindig is szégyenlős voltam,de amióta járok beautyrobicra merek magamról ilyen képeket csinálni,ezeket ma készítette rólam a barátnőm a nővéremtől kapott szuper új edzősgatyómban ?"      
Drága Brigi! Nem felejtettem el a „beszámolót”, csak kicsit nehéz összefoglalni, hogy milyen változások történtek velem a Beautyrobic hatására, hogy mit is köszönhetek neki, Neked, és természetesen fantasztikus edzőidnek. ☺Rengeteget változtam, nem csak külsőleg, hanem belsőleg is. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, energikusabb, magabiztosabb lettem. Javult az állóképességem, a testtartásom és feszesebb, tónusosabb lett az izomzatom. Szépen fokozatosan alakult/alakul át a testem, a 38/40-es nadrágokat, felsőket és ruhákat végre 36-os méretűekre cserélhettem. A pólómat is le merem már venni az edzésen….amit korábban el sem tudtam volna képzelni magamról, annyira szégyelltem magam/a testem. Ma már büszke vagyok, még akkor is, hogy tudom, lenne még mit csiszolni magamon. Nagyon hálás vagytok! Köszönöm!       
  "Évek óta tervezgettem, hogy kéne valahova járni. Egy darabig próbálkoztam az otthoni tornázgatással, még appot is letöltöttem, de nem ment. Nem volt motiváció, nem volt kedvem, nem volt látványos eredmény. Közeledett a költözésünk, úgyhogy megfogadtam, hogy na majd Törökbálinton. Aztán beköltöztünk, és jött a következő majdha. Így mehetett volna a világ végezetéig (de az enyémig biztos), ha nem látok egy hirdetést, miszerint Beautyrobic indul Törökbálinton szerdánként. Békési Brigi (a mozgásforma kitalálója) gimiben évfolyamtársam volt, úgyhogy már csak kíváncsiságból is nézegettem korábban, hogy mi is ez. Na nem kellett több, ezt égi jelként értelmeztem (az égi jeladó rám tekintett, és ráncolódó homlokkal csóválta a fejét, hogy ejj-ejj, ebből idén sem lesz strandalak), és gyorsan bejelentkeztem, nehogy meggondoljam magam.
Ez a kép mindent elmond a Beautyrobicról és arról, hogy mit nyújtunk a Nőknek, hogy miért dolgozunk.???Minden benne van. A kép nem egy stock fotó, nem egy fizetett modell, hanem az egyik vendégünk, Bogi, aki nem egyszerűen "csak" egy szuper fogorvos, hanem egy gyönyörűen sugárzó igazi nagybetűs Nő!Amikor megkértem, hogy szeretném kitenni a képét, mert imádom, ezt válaszolta:"?? elküldöm Brigi, hisz nélkületek és a beautyrobic nélkül ez a kép nem valósulhatott vna meg ❤️"    
Kedves Brigi!Én is nagy köszönettel tartozok neked, amiért egy élvezhető és hatékony edzésformát álmodtál és valósítottál meg. Nem szeretnék hosszan írni,biztos sok ilyen levelet kapsz, de azért elmesélném,hogy egy kedves barátnőm tanácsára kezdtem el beautyrobicozni,és tőlem meglepő módon úgy megszerettem,hogy mikor barátnőm a terhességekor nem járhatott,én "egyedül" is folytattam.
Szia, már régóta készülök írni neked, tartozom egy diéta véleménnyel is amit csak félig írtam meg, de a mai óra után úgy érzem muszáj megosztanom veled a véleményem. Először is nagyon-nagyon szuperek vagytok! Kb. Egy éve kezdtem el a beautyrobicot és IMÁDOM!
Kedves Ági!Szeretném megköszönni a tegnapi beautyrobicot. Annyira nagyon jól éreztem magam az órádon.Most voltam nálad elősször, de mostantól szeretnék rendszeresen járni. Már napok óta le vagyok törve, sirdogálok és rossz kedvem van. Mondanom sem kell hogy milyen nehezen vettem rá magamat hogy felöltözzek és elmenjek edzeni. Utólag viszont tudom hogy nagyon megérte. A legelső perctől élveztem az órát, mosolyogtam a tükörbe.Olyan jól esett az egész, és sikerült egy kicsit kilépve a megszokottból, elterelni a gon dolataimat.És persze egy kemény edzés sose árt.Imádtam hogy annyira energikus vagy, és ösztönző. Köszönöm a kedvesseged!Ez volt a legjobb beautyrobic órám eddig. Azóta nem birok magammal, alig varom a következőt.Óra előtt és után is beszélgethettem veled, ami szintén hozzájárult ahhoz hogy jobb kedvem legyen!További szép napot neked!          
Szia Brigi!Nem nagyon szoktam én így írogatni, de most leírom amit gondolok!Szeretnek elsősorban gratulálni a sikereidhez. Fantasztikus amit eddig véghez vittél a beautyrobic megteremtésével. Hihetetlen munka van benne! Az az elszántság kitartás fáradságos munka az edzés az étrend és még sorolhatnám a dolgokat az kevés emberben van! Benned mind ez megtalálható! Tudom látom hogy rengeteg nőnek felnyitod a szemét hogy kitartással elszántsággal és persze beautyrobic al mennyire át tudnak formálódni, aki félénk annak erőt adsz, aki valamilyen oknál fogva önbizalom hiányában szenved az edzés formád által visszanyeri azt, sok nőnek visszaadod a nőiességét! Kár is tovább ragoznom látom a Gyönyörű Feleségemen a változást mióta hozzád jár! Sportosan sexy és nőies nem olyan mint a sok edzőtermi steroidos félig pasi nők! Köszönet ezért neked!Kívánom az életetekre a pároddal kitartást erőt Boldogságot és hogy mindent elerjetek amit csak megalmodtok és világ szinten megismerjék és elismerjék a BEAUTYROBIC-ot!!        
Amióta az eszemet tudom, sportoltam: testnevelés tagozatra jártam már általános iskolában, kosár-, kézi- és röplabdáztam. Hetente legalább 3-4 edzésünk volt, ennek ellenére 16 éves koromra a súlyom elérte a 74 kg-ot. Az egyetemi évek alatt nem nagyon mozogtam, néha betévedtem egy-egy aerobic órára, de a testsúlyom miatt nagyon kényelmetlenül éreztem magam az öltözőben. 19 évesen majd' 80 kg-ot mutatott a mérleg, ekkor határoztam el, hogy változtatok a táplálkozási szokásaimon, aminek köszönhetően 15 kg-t fogytam. A jelentős fogyás ellenére még mindig nem voltam elégedett: puhának, formátlannak láttam magam.  Nem sokkal később - 2012 márciusában - egy kuponos oldalon rátaláltam a Beautyrobicra. Az első órán úgy éreztem, hogy végre megtaláltam azt, amit kerestem: meleg terem, sejtelmes félhomály, nőies mozdulatok és mind ezek mellé a kedvenc zenéim. Imádtam! Néhány alkalom után már én is felhajtottam a hosszú pólót és kezdtem megbarátkozni azzal, amit a tükörben láttam: a hasam laposabb és izmosabb, a fenekem…
Rengeteg fele edzésformát próbáltam már, de mindig hiányzott valami. Bar soha nem tudtam, es meg most sem tudom mi volt az, de az biztos, hogy a Beautyrobic-ban benne van. A Beautyrobic dinamikus, változatos, a legjobb zenekkel es edzőkkel, jó társasággal, kivaló hangulattal. Egyszerre ápolja a testet es a lelket. Mar az első órán beleszerettem a Beautyrobic-ba, es ez csak egyre inkább erősödött, ahogy megismertem több mozdulatot, az egyedi mixeket, es különböző edzőket. En a reggeli edzéseket szeretem a legjobban. Ha Beautyrobic-al indítom a napot, az mar csak jó lehet. Ha valamiért ki kell hagynom az edzést, hiányzik. Azt hiszem, hogy Beautyrobic-függő lettem, mar az első alkalommal. Mint a Prime Look Models modellje, mindig formában kell lennem. A Beautyrobic-al tökéletes formában tudom tartani magam. Szerintem ez a legideálisabb edzésforma minden nő szamara.        
Lassan 4 hónapja már, hogy beautyrobicozok, és így részese lehetek ennek a fantasztikus edzésformának!  Amióta ide járok érzem magamon a változást, és a környezetemből is kapok pozitív visszajelzéseket! Az ráadás , hogy az órák hangulata valami eszméletlen: a forró, izzasztó levegő , a szexi, csajos mozdulatok, dögös zenék..   És a végén mindenkiről csurog a víz, érezzük a megtett munka végeredményét..   Szóval én tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek!         
Régebben megpróbálkoztam a balettel,művészi tornával majd hiphoppal, de valahogy nem találtam bennük magamat és így nem is folytattam őket, egyre inkább hanyagoltam az edzéseket is. Lassan 1 éve ismerkedtem meg a Beautyrobic-al. Előtte nem is hallottam róla, amikor először elmentem nagyon tetszett, hihetetlen hogy mennyire más bármely edzéstől, amin valahova voltam!!  Általában munka után megyek, mindig annyira várom úgy hívom: a nap fénypontja  ‍♂️   lehetek akármennyire is fáradt sose maradhat ki!!  Megmondom őszintén sose nézegettem a fejlődést, aztán egyre többen kérdezgették,hogy hova járok edzeni, mit sportolok mert látták a változást! Iszonyatosan jól esett!  Az órákat is szeretem, minden alkalommal egyre több minden van benne, amit imádok én csak ajánlani tudom mindenkinek! Mindezt még a nagyszerű oktatók és a  társaság is fokozza, ugyanis nem az van, hogy mindenki nézegeti a másikat, egyszerűen csak bemegyünk és várjuk, hogy kezdődjön az óra, majd egy jó tea mellett a végén beszélgethessünk.     
Kosárlabda, úszás, rocky, korcsolya.A szüleim mindig azt mondták, hogy sportolni kell, mert fontos a testünknek és egészségünknek, ráadásul edzés után is feldobottabbak, jobb kedvűek leszünk. Ezt sosem éreztem át. Hiába szerettem minden sportot, amit kipróbáltam, sosem volt utána jó érzésem, sosem akartam magamtól, önszántából elmenni edzésre. Amikor bekerültem a Prime Look Models-hez, az ügynökség kínált edzési lehetőséget, a Beautyrobicot. Mivel minden lány járt, es szerették is, én is úgy éreztem, hogy szívesen kipróbálnám. El is mentem az első edzésre egyedül, kicsit félve, hogy vajon szeretni fogom-e, menni fognak-e a gyakorlatok. Amikor beléptem az ajtón, egy nagyon barátságos környezetbe, egy kis épületbe kerültem, ahol mindenki boldogan beszélgetett a másikkal, nevetgéltek, jól érezték magukat. Ahogy elkezdődött az edzés, meg is értettem, miért. Ahogy felcsendül az első dallam, ahogy elkezdődtek az első mozdulatok, tudtam, hogy ez lesz az én sportom. Ahova tényleg szívesen járok, és ami után érzem azt a bizonyos elégedett érzést,…
Eddig már sokféle mozgásformát kipróbáltam, hiszen nekünk modelleknek különösen oda kell figyelnünk az alakunkra. Vidáman megyek az órákra hiszen kellemes légkör, fergeteges hangulat, szuper zenék jellemzik az órákat. Hatékonyan formálja az alakot, a nőies idomokra fekteti leginkább a hangsúlyt, ami számomra tökéletes. Amióta Beautyrobicra járok, azóta sokkal magabiztosabbnak és nőiesebbnek érzem magam.
Noémi véleménye <3<3<3"Kedves Brigi!Eljött hát az én időm is, hogy majdnem 1 év kitartó munka után megköszönjem Neked, hogy létrehoztad a Beautyrobicot, mellyel 10 kiló felesleget twerkeltem, tekertem, plankeltem és ráztam le magamról. A Beautyrobic számomra már nemcsak egy mozgásforma, hanem SZENVEDÉLY (nagy betűkkel) és a klasszikus értelemben vett nőiesség megtestesítője. A beolajozott izmos, tónusos testek, a lüktető zene, a meleg terem és a sejtelmes fények mind megteremtik a megfelelő közeget arra, hogy ráhangolódjak az órára és abban a 60 percben a külvilágot kizárva csak a testemre és a lelkemre koncentráljak. Biztosan állíthatom, hogy a Beautyrobic egy brutális edzés és a lecsorgó izzadságcseppek mögött kőkemény munka áll. Akkor merészkedtem el az első órára, mikor körülöttem minden dolog összedőlt, de utólag már látom: igazából ekkor állt minden össze. Köszönöm szépen! ❤"  
Kedves Brigi! Mérhetetlenül hálás vagyok neked, többek között azért, amiért megalkottad a Beautyrobicot! :) 2016. januárjában vettem részt először a Beautyrobic órádon, és azonnal beleszerettem, éreztem, hogy mostantól életem részévé vált. Az is feltűnt, micsoda fantasztikus személyes varázsod van, mindenkire odafigyelsz az óra előtt, alatt és még utána is gondoskodsz rólunk ("igyatok teát; a hajatokat szárítsátok meg, nehogy megfázzatok...") :) Maga az edzés csupa nőies mozgásból áll, figyelni kell, minden egyes mozdulatra, hogy nőies legyen, ámde annál keményebb és hatásosabb. Már egy hónap rendszeres Beautyrobic után érezhető a hatás, jobban kihúztam magam, magabiztosabb lettem, és az első dicséreteket a feszesebb fenekemre kaptam (pont erre nem számítottam). :)Azóta folyamatosan pozitív változásokat tapasztalok; a bájos, gyönyörű kisugárzás, magabiztosság, a szép, feszes test, csakhogy néhányat felsoroljak, milyen eredményekre számíthatunk a Beautyrobicnak köszönhetően :) Edzés közben minden edződ és minden résztvevő megszépül. :) Az olaj, a félhomály, a tipikus Beautyrobic mozdulatok és az öröm mindenkit gyönyörűvé varázsol, hiába izzadnak, hiszen…
Januárban lesz egy éve, hogy járok Beautyrobicra. Ajándékba kaptam a páromtól egy bérletet, mert éppen kerestem edzéslehetőségeket, és jól ismerve tudta, hogy ez a mozgásforma tetszeni fog nekem. Nagyon eltalálta, mert azóta is rendületlenül járok az órákra, ebben megtaláltam a mozgás örömét. Persze ez nem azt jelenti, hogy ez könnyű edzésforma. Sőt! Igazi kellemes fáradtság jellemző az órák után. A nőies idomok kihangsúlyozására, erősítésére, ami nekem célom volt, tökéletes. Ezáltal nőtt az önbizalmam is. Vidáman megyek az edzésekre, mert mindig feldob a jó zene, kellemes társaság, és átmozgatja mindenem. Az ülőmunka után igazi felüdülést jelent számomra. Örülök, hogy rám talált az a bérlet anno. :) :)
2017 januárjában lesz egy éve, hogy egyik barátnőmmel elmentem Mariettához Beautyrobic órára... nagyon sokszor láttam már előtte másnál is a képeket és nagyon megtetszett az a feeling amit a kép átadott. Őszinte leszek a legelső óra után úgy jöttem ki, hogy "ajj de béna voltam és hogy a testem ehhez olyan, mint egy rönk" :D, de úgy megizzadtam és olyan izomlázam lett szerintem már aznapra amit régen éreztem. Teljesen véletlenül keveredtem a Beautyrobic Központba ahol véglegesen tudtam: EZ KELL NEKEM! Félve léptem egyedül az "idegen" helyre, de Dóri egyszer csak elém lépet és olyan kedvességgel, mosollyal fogadott, hogy ezeket el is felejtettem, és azóta is hűen járok az óráira.  Mit ad a Beautyrobic nekem? kezdőként azt a plusz segítséget és odafigyelést, hogy tényleg helyesen csináljam a gyakorlatokat, amit eddig más csoportos órákon nagyon ritkán kaptam meg. És most? Az a rönk már nem rönk, hanem  egy sokkal rugalmasabb, feszesebb, erősebb…
Igen, eljött az idő számomra is. Sokáig halogattam a dolgot, de meghoztam a döntést. Színre állok és megosztom Veletek, kedves Beautyrobicos sorstársaimmal a bennem és külsőmön lezajlott változásokat. Szerintem többnyire ismertek. Ha mégsem, akkor ezen az idők folyamán reményeim szerint változtatni fogunk. Mostanában nagyon­nagyon sok elismerést kapok, mind munkatársaimtól, mind ismerőseimtől, mind gyakorlóimtól, de el kell hogy mondjam, hogy nem csak az enyém az érdem. Többek között a Beautyrobicnak, és annak hogy Beautyrobic oktató lehetek köszönhetem ezt a sok­sok dícséretet! És Nektek, akik alkalomról alkalomra, lelkesen és tele tettvággyal jártok az óráimra! Én ezalatt a közel két év alatt 8-­10 kg­ot fogytam, izmosodtam, formálódtam. 34­-36­os lett a méretem az addigi 38­-40­es helyett, mióta elkezdtem Beautyrobicozni.Olyan magabiztosságot kaptam, amit a munkámban is kamatoztatni tudok.Felébredt bennem a nőiesség, és sokkal nyitottabb lettem a világra! Új barátokat szereztem, pontosabban így most a gyakorlóim többségét nagyon kedves barátomnak mondhatom el! Annyi pluszt kaptam, hogy…
2 évvel ezelőtt szeptemberben voltam először Beautyrobicon nagynénimmel, már amikor átküldte a linket és elolvastam miről is szól a Beautyrobic nagyon kíváncsi lettem és úgy gondoltam, hogy ezt mindenképp ki kell próbálnom. Első alkalom után bele is szerettem. Meleg terem, félhomály, jó zene, kellemes hangulat, jó társaság és remek edző, röviden így jellemezném az első óra tapasztalatait. És hogy évekkel később mit adott nekem a Beautyrobic? Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, nem csak az átalakulás után, hanem az órák alatt és után is. Korábban elképzelni sem tudtam volna, hogy a 40-es nadrágot 36-osra fogom cserélni, mivel egész életemben a „husibb” (ahogy Brigi mondaná „puhos”:D ) lányok közé tartoztam. Sokkal magabiztosabbnak és nőiesebbnek érzem magam, ezáltal az önbizalmam is megnőtt. Mindezek mellett a Beautyrobic megtanított arra, hogy ne adjam fel könnyen az álmaimat, mert ha keményen és kitartóan dolgozom, elérem a kitűzött céljaimat. Tehát rengeteg mindent köszönhetek ennek az edzésformának…
Szia Brigi! Annyira szeretem a posztjaitokat!! Még így, hogy kényszerpihenőn vagyok, így is egy csomót gondolok az óráidra. :)  Ráadásul lassan egy éve lesz a Beauty Schoolna,k ahol segítettetek magamra találni. :) A hálám továbbra is határtalan. Epekedve várom a napot amikor végre ott izzadhatok az első sorban a sarokban. Sok puszi nektek! Csak így tovább minden nap erőt adtok!❤️ U.i.: szerintem a szemléletváltásnak köszönhetem az előléptetésem (ami pedig a ti érdemetek, szóval köszönöm nektek!)
Beautyrobic Mariettával... Sosem voltam kitartó sportoló,de a Beautyrobic-ban otthonra találtam. :) Marietta hihetetlenül lelkesítő,minden alkalommal garantált a remek hangulat és természetesen az izomláz. Órási pozitívum a társaság is,szinte már egy kis Beauty család vagyunk. Sosem csendben várjuk Mariettát az óra előtt. :D Egyetlen edzést sem szerettem még ennyire! Fantasztikusan formál,tartást és kondit ad és emelett istenien szórakozol az egész órán. Egyértelműen nő tőle az önbizalmunk,csökken a derék méretünk! Szexy,szórakoztató és nagyon kemény! Nagyon örülök,h része lehetek ennek a szuper,kis társaságnak! :) Marietta-Beautyrobic-forever!!! <3
  Szexi, magabiztos, Beautyrobic-os. Tetszett, amit írnak róla, tetszett a koncepciója és úgy éreztem nekem való. Mégis majd egy év telt el, mire tényleg ott álltam a Hollán Ernő utcai Beautyrobic Központban.A forróság, a meghitt félhomály, a kellemes színek és a masszázsolaj illata máris hangulatba hozott, pedig körülöttem csak fiatal lányok voltak, így akár érezhettem volna magam kissé kívülállónak is a 39 évemmel. De nem volt lehetőségem ilyen kevésbé konstruktív gondolatokra, hiszen kezdődött az óra. A legjobb zenékre olyan szexis, a felsőtestet, a csípőt majd szépen fokozatosan az egész testemet átmozgató tánc kezdődött, hogy azt vettem észre, mosolygok magamra a tükörben. Annyira élveztem! Olyan, mint amikor ott állsz a táncparkett közepén és magával ragadt a zene és a hangulat. Végig csak magaddal vagy elfoglalva, a többi lánnyal maximum csak összemosolyogsz egy jól sikerült rész után. Végig csak rólad szól a Beautyrobic, arról hogy szép vagy, hogy szexi vagy, hogy erős vagy. Az…
Kedves Brigi,  Ezúton szeretném megköszönni a beautyrobicba belefektetett munkátokat:  Hogyan lett próbaórából szenvedély? Mit jelent nekem a beautyrobic?  Miként változott meg általa az életem?  Belecsapva a történetbe, Mariettám egyik ismét extrabrutál edzése után J azon tanakodtunk, hogy mikor is kezdtem el hozzá járni és mikor volt az első beautyrobic órám. Meséltem neki, hogy az első órámat Petra barátnőmnek köszönhettem, aki akkora már lelkes és rendszeres látogatója volt a beautyrobic edzéseknek.Az első edzés előtt elolvastam a cikkeket és megnéztem a videókat, amelyek a beautyrobicról szóltak.  Már akkor nagyon megtetszett, ahogyan ötvözi az aerobic hagyományos elemeit a különböző táncstílusokban használt elemekkel. Ezt követően márcsak egy feladatom volt ott lenni az edzésen. Izgatottan vártam az első órát…és mit is mondhatnék? Imádtam!!!! …és mi volt a hatása? Az első edzés után az egyik barátnőmmel találkoztam, akinek kb. 30 percet csak arról áradoztam milyen jó volt az edzés és mennyire élveztem, másnap meg jött az izomláz, amitől…
A Beautyrobicban megtaláltam mindent, amit egy mozgásformában keresek. Az órák során szexi mozdulatok által úgy érzem, mintha táncolnék, de nem ugrálós, könnyű követni. Ha az ember megnéz egy videót róla, nem is gondolja, mennyire kemény, de ennek hatására rövid időn belül, pár hónap alatt elértem azt, amit kitűztem magam elé. A meleg teremtől, illetve az olaj illatától, amelyet a testünkre kenünk kiszakadok a mindennapokból, egy meditációval is felér számomra. A hangulat mindig jó a jó zenéktől, meg persze a legjobb oktatótól, Vikitől! A Beautyrobic által sokkal szexibbnek, nőiesebbnek érzem magam! :) 
A tánc, a mozgás mindig központi része volt az életemnek, a nőies mozgásformák pedig kiváltképp. Meggyőződésem, hogy a nőknek sokkal többet kellene foglalkozniuk magukkal, a testükkel, a lelkükkel, hiszen meg kell tanulnunk, hogy a mai világban hogyan lehet keményen helytállni, de ugyanakkor nőiesnek, lágynak, érzékenynek maradni. Ezért hoztam létre tánc- és mozgásstúdiómat, a DanceFlow-t, ahol a klasszikus balett, NIA, magassarkús tréningek mellett heti több alkalommal tartunk Beautyrobicot is.A Beautyrobic elsőre főként üzleti megfontolásból szerepelt az órarendünkbe kötelezően beépítendő órák listáján, ám szép lassan óriási szerelem lett, olyannyira, hogy én ugyanolyan lelkesedéssel várom az órákat, mint a vendégeink. Számomra minden benne van, amire egy mai nőnek szüksége van: csajos, szexi mozdulatok az illatos félhomályban, de közben kőkemény edzés és alakformálás is, amelynek nagyon hamar megmutatkozik az eredménye – mindez szuper zenékre, fergeteges hangulatban! A hétfő este nyolc órakor kezdődő órám már-már fogalommá vált a Stúdió életében: a zene nagyon hangos, a…
Két éve kezdtem a Beautyrobicot. Nekem nehezítés volt, hogy cukorbetegként az inzulin mellet nagyon nehéz volt fogyni, formálódni. Mindent megtettem, figyeltem az étkezésre, hetente kétszer járok Beautyrobicozni és mellette vagy tornázom vagy futok. Most 6 kilónál járok a csípőmből pedig 13 cm-t adtam le. Máshonnan is pörögtek a centik, de talán ez a leglátványosabb. Aki ismert tudja, látja az eredményt. Számomra a Beautyrobic maga a kikapcsolódás, mikor edzésen vagyok úgy érzem megszűnik a külvilág, és az edzésen kívül lelassul körülöttem minden. Kikapcsol az agy, nem zakatol egyfolytában. megnyugszom és elégedettséggel tölt el, hogy jó helyen vagyok. Szuper a csapat és hangulat, a zenék, az olaj isteni illatáról már nem is beszélve! Köszönöm Nektek Dance City Center Beautyrobic csapat, és legfőképp Imola Neked, hogy mindig biztatsz és ösztönzöl, motiválsz! <3
Elérkezett az idő az én előtte-utána képeimhez. Azért szeretném megosztani Veletek, hogy lássátok, hogy nem minden a genetika, hogy egy kis akaraterővel és kitartással mire viheti az ember, és hogy két gyerekes anyukaként sem kell elbújnunk bő ruhák mögé… Igazából sosem voltam elégedett magammal. Nem voltam túlsúlyos, de mindig ott volt az a plusz felesleg, ami valahogy sosem akart lemenni. Rettegtem tőle, hogy a gyerekek megszületése után már esélyem sem lesz, hogy olyan alakom legyen, amire mindig is vágytam. Már azon gondolkoztam, hogy milyen alakformáló fehérneműt vegyek, hogy valahogy jobban érezzem magam a ruháimban… Amikor kb. 2 évvel ezelőtt találkoztam egy ideje nem látott unokatestvéremmel, aki olyan változáson ment át, hogy alig hittem el. Nem telt el egy hét, és lenn is voltam az első Beautyrobic edzésemen… És ez mindent megváltoztatott… Első próbára megfogott a nőiessége, hangulata, az egyedisége, és nem utolsó sorban a kemény edzés, melynek láttam a hatását……
Út a Beautyrobichoz Mióta az eszemet tudom sportos testalkatom volt, talán azért, mert gyerekkoromban sokat mozogtam és az iskolai testnevelés órákat sosem hagytam ki. A főiskolán már kezdett rendszertelenné válni a mozgás is és az étkezés is. Az esti zabálások és a fogamzásgátló tabletta hatására felkúszott néhány plusz kiló. Ez engem már zavart annyira, hogy egy kis fogyókúrával és mozgással visszaszerezzem az eredeti súlyomat. Akkoriban szinte minden hétvégén szórakozni mentünk és a sok táncmozdulat, ami ugye a beautynak is az alapját adta jól formálta a testem. Aztán felkerültem Budapestre és kezdetben rabszolgamunkával épp annyit kerestem amiből meg tudtam élni. Akkor a mozgás kimerült abban, hogy elmentem a munkahelyemre majd onnan haza, este pedig beestem az ágyba. Idővel a hétvégi mulatozások is elmaradtak. Majd azt vettem észre, hogy egyre többet fáj a hátam, ezért kuponos bérleteket vettem és mindig máshova mentem el edzeni. Ezen a jó kis munkahelyen azonban rengeteg stressz…
A diéta megkezdése előtt általában kétszer étkeztem a nap folyamán: valamikor délután 2 és este 9 körül vettem magamhoz ételt. Ennek a rossz szokásnak az lett eredménye, hogy fél év alatt majd’ 10 kg-t szedtem fel, ami eléggé elkeserített.A csillagrendszer alapján kezdtem el a diétát. A napi ötszöri étkezést az elején nehéz volt tartani, de nagyon hamar be tudtam építeni a napi rutinomba. Soha nem voltam éhes! És a második héten már nem is kívántam annyira a cukros, szénhidrátban gazdag ételeket, ellenben egyre több zöldséget fogyasztottam, ami előtte nem volt jellemző. A beauty turmixot pedig egészen megszerettem!Az eredmények heti egy beautyrobic mellett:1. nap: 68,5 kg, mell: 97 cm, derék: 75 cm, csípő: 99 cm, comb: 60 cm.43. nap: 63 kg, mell: 91 cm, derék: 67 cm, csípő: 94 cm, comb: 55 cm.A számok magukért beszélnek, de csatolok néhány képet is!A továbbiakban is odafigyelek arra, hogy rendszeresen és tisztán étkezzek! Köszönöm…
A Beautyrobicot, egy jó barátnőm unszolására kezdtem el. Kicsit félve mentem el, hiszen már annyi mindent láttam, próbáltam az évek alatt és hát sajnos nagyon kevés olyan órával találkoztam, ami hosszú távon is tetszett volna.Még mindig emlékszem az első alkalomra…Rengeteg csinos lány volt a teremben, nagyon izgultam, hogy itt vajon mi fog történni, aztán jöttek a rutinos Beautyrobicosok, akik bekapcsolták a melegítőket, és elkezdték kenni magukat azzal a BIZONYOS olajjal. Elindult a zene, fényeket lekapcsolták, ennek hatására jobban el tudtam engedni magam. Már az első órán fantasztikus érzés kerített hatalmába. Nemcsak a zene, a hangulat, kedves lányok és persze Brigi miatt volt szuper, hanem mert amellett, hogy iszonyatosan elfáradtam, még közben jól is éreztem magam. Másnap persze jött az izomláz, ami pokolian fájt, de még az sem tántorított el a következő órától, sem az azt követőktől…Már hiányzik, ha nem tudok elmenni egyik nap, az életem szerves részévé vált. Amellett, hogy…
Az én személyes Blogger példaképem osztotta meg tisztelettel ezt a kis képsort.Én azt mondanám a formákból, a kecsességből és a természetes nőies mozgáskultúrából, hogy Beautyrobic-os.Talán (még) nem az, de pontosan így képzelek el bárkit, aki jó ideje végzi ezt az edzésformát. Zsigerből tesz nőiessé, úgy hogy oda sem kell figyelned, merenghetsz a világ dolgain lazán hátrasétálva – a remélhetőleg privát – hátsókertbe, akkor is igazi Nő vagy, minden lépésedben, minden mozdulatodban, minden porcikádban.Ezt teszi egy nővel a Beautyrobic. Én látom… külső szemlélőként abszolút!Büszke vagyok Békési Brigire :) és Büszke vagyok minden nőre, aki ebben az elfiúsodott világban foggal, körömmel küzd azért a Beautyrobic órákon, hogy igazi Nő lehessen!Ti csináljátok jól! Ti vagytok az igaziak! Ti vagytok a mai világ Igazi Női képviselői.Nem a powerlifterek, nem az elvakult TRX-esek, nem az őrült crosstrainingesek, nem a gyúrós csajok, nem az edzetlen agresszív, érzéketlen munkamániások, hanem Ti!Én ugyan nem voltam még egy órán…
Vera Kedves Brigi! Régóta szeretném Neked köszönetképpen elmondani; hogy mit jelent Nekem a Beautyrobic. Sok mindent, ezért hosszú a levél ;)A mozgás, kisebb nagyobb megszakításokkal, változó lelkesedéssel, de mindig az életem része volt. Bàr soha nem voltam versenysportoló; az egészséges életmód miatt, majd később persze a hiúság meg a bikiszezonok miatt is, sokféle mozgásformàt kipróbàltam. 9 év gyerekkori úszàs utàn futottam; spininngeltem, squasholni is jártam héba hóba és többféle aerobicot is kipróbàltam. A pàr éve diagnosztizàlt PCOS és inzulinrezisztencia miatt a rendszeres mozgàs még fontosabb lett, de hosszútávon egyikben sem leltem örömömet, csak azért csináltam mert „kell”. Kipróbàltam a rúdtàncot is; szuper voltaz óra, de mivel egy igazi mozgàskoordinàciós antitàlentum vagyok; így sikerélményem nem volt:). A szomszéd teremben épp Beautyrobic volt; nagyon kíváncsi lettem, és a következő nap ki is próbáltam. Az első olyan edzés volt életemben; amikor nem az órámat figyeltem, hanem élveztem; és magàval ragadott a hangulat, plusz…
Egy éve kezdtem beautyrobicozni, és azóta minden héten beiktatom az edzéseket valamilyen módon az életembe. Magáról az új mozgásformáról rúdtánc edzésen hallottam. A teremből kijőve verejtékező lányok hada lihegett, nem volt csoda, hogy megérdekődtem, mégis milyen edzésről jönnek. Említették “táncos”, “erősítős” szavakat, de a cardio volt a kulcsszó nálam. Éppen akkoriban kezdtem komolyabban foglalkozni a futással, és rúdtánc órákat is akkoriban kezdtem látogatni. Nem hittem benne, hogy egy táncos, nőies mozgásforma pont az én világom lenne, ráadásul melegben, de hát mit veszthetek alapon, kipróbáltam. Első alkalommal Edina várt, hatalmas mosollyal köszöntött, és avatott be a következő óra menetébe. Elkezdődött az edzés, de nem telt el negyed óra, mikor úgy éreztem feladom. Nagyon meleg volt, már akkor folyt rólam a víz. Aztán próbáltam elengedni a meleget, és az edzés gondolatát, és elkezdtem élvezni a zenét és arra való mozgást. A jól hangzó slágereket hallgatva sokkal könnyedebbnek éreztem a mozgást. Kimerítő volt,…
Mivel lételemem a mozgás, sokféle mozgásformát kipróbáltam már. a kezdeti lelkesedés után egy idő múlva kissé unalmassá vált mindegyik. Nem így a Beautyrobic! Ezt nem lehet megunni! A fűtött terem, az olaj fantasztikus illata, a dinamikus zenék, a jó társaság és legfőképpen az edző személye hétről hétre garanciát jelent, hogy aznap is érdemes volt feszegetni a határainkat azzal a jóleső érzéssel, hogy tettünk magunkért, az egészségünkért és nem utolsó sorban a nőiességünkért. Mivel egyedülálló módon itt riszálhatunk, tekerhetünk, twerkelhetünk kedvünkre, és nem csak szépek, izmosak, hanem nőiesek is leszünk korosztálytól függetlenül. Beutyrobicra fel ma is!
Az életemben először mikor megtapasztaltam a fókuszt, azt hogy igazán harcolok és teszek a célomért az akkor jött el mikor elkezdtem a Beautyrobicot.Nekem sokat fordult akkor az életem.Új étrend,Új mozgás.Megtaláltam azt az “eszközt” amivel eltudtam érni azt az alakot amit mindig is szerettem volna.Csak közbe beleszerettem és a szenvedélyemmé vált!Függő lettem!Tudod mi az érdekes?! A Beautyrobic azt hirdeti, hogy nem csak szép lesz a tested, de szexinek is érzed magad tőle. Nah,ez nálam úgy működik vagy működött, hogy előtte is éreztem de a Beautyrobic valamit csinált,mert nem hittem hogy szexi vagyok,hanem tudtam hogy az vagyok!!Ezt sokan észre vették!Ez még most nagy pocakkal is meg van!! Hihetetlen!!Ekkor éltem meg a fókuszt.Most is van egy új fókuszom.Terhességi cukrom lett.Ez azt jelenti, hogy egy nap 7szer eszem.Mindennap fél 7kor kelek,mert reggeli van.Este 10kor utóvacsi és éjjel 3kor tejet iszom, hogy ne “éhezzen” a szervezetem.Mindennap tervezés van és számolás az étrenddel,hogy jól csináljam.De legfőképp…
Mi a kedvenc mozgásformátok? jóga, pilates, trx, body art v. speedfittness? nekem aBeautyrobic a favorit, még ebben a nagy melegben is. Fantasztikus zenék, pezsgő, utánozhatatlan hangulat, önbizalom építő szexi mozdulatok, ..motiváció & színtiszta energiabomba! Próbáljátok ki! That’s Beautyrobic “Enjoy your new sexy body”. Try it!
Soha semmitől nem volt még ilyen hasam, mint a Beautyrobic-tól!
Több mint fél éve kezdtem el a Beautyrobicot, egy jó barátnőm unszolására.Kicsit félve mentem el, hiszen már annyi mindent láttam, próbáltam az évek alatt és hát sajnos nagyon kevés olyan órával találkoztam, ami hosszú távon is tetszett volna.Még mindig emlékszem az első alkalomra…Rengeteg csinos lány volt a teremben, nagyon izgultam, hogy itt vajon mi fog történni, aztán jöttek a rutinos Beautyrobicosok, akik bekapcsolták a melegítőket, és elkezdték kenni magukat azzal a BIZONYOS olajjal. :) Elindult a zene, fényeket lekapcsolták, ennek hatására jobban el tudtam engedni magam. Már az első órán fantasztikus érzés kerített hatalmába. Nemcsak a zene, a hangulat, kedves lányok és persze Brigi miatt volt szuper, hanem mert amellett, hogy iszonyatosan elfáradtam, még közben jól is éreztem magam. Másnap persze jött az izomláz, ami pokolian fájt, de még az sem tántorított el a következő órától, sem az azt követőktől…Már hiányzik, ha nem tudok elmenni egyik nap, az életem szerves…
Immáron 1 éve, hogy megismertem ezt a csodálatos edzésformát, amelynek segítségével visszanyertem a régi külsőmet, az önbizalmamat, a csajos mivoltomat.Külön köszönet Brigitta Békési, hogy hittél bennem, hogy segítettél, támogattál, tanácsokkal láttál el!Köszönöm az edzőtársaimnak a fantasztikus jókedvet, amitől az ember akkor is jár Beautyrobic-ra, ha csak jó társaságban szeretne lenni.Tudjátok nem csak a súlycsökkenést és az alakváltozást köszönhetem a Beautyrobic-nak, hanem hogy visszakaptam a nőiességemet. A fiam büszkén visz magával mindenhova, büszkén jön velem bárhova, büszke rá, hogy én vagyok az édesanyja. És ez többet ér minden leadott kilónál! Köszönöm Brigitta Békési és a többi edzőnek, köszönöm Beautyrobic !
Előzmények: Sokakhoz hasonlóan nem szerettem a tesiórákat az iskolában. Nem alakult ki bennem az, amit úgy hívnak „ a mozgás öröme”; nem vált megszokássá, hogy mozogjak. Majd az egyetemen –sokakhoz hasonlóan – napokat, heteket ültem könyv fölött a vizsgaidőszakokban. Sokakhoz hasonlóan ülőmunkát végzek. Sokakhoz hasonlóan nem a legjobb géneket örököltem. (Ezért sokakhoz hasonlóan irigykedve csodálom azokat a nőket, akik süti- és csoki-hegyeket tüntetnek el, mégis gebék maradnak. Szemetek! J) Mozogni kell, nincs mese! A stresszt le kell vezetni valahogy (na jó, még valahogy ;)), a kilókat kordában kell tartani valahogy ,a szexi rucikba bele kell férni valahogy. De hogy?! Kitérők: -Nőstényfitnesz: Micsoda?! Hosszú történet…nekem, és néhány „nősténytársnak” fogalom, köszönet érte Ceglédi Alexandrának. Először tapasztaltam meg a mozgás örömét, és azt az érzést, hogy képes vagyok formálni a testem. – Salsa: sokan imádják, és engem is elragadott, köszönet érte Gercsényi Nikinek. Először tapasztaltam meg az érzést, hogy képes vagyok táncolni. Egyéb…
Elkezdtem elégedett lenni a testemmel.De hiszen mi nők soha nem vagyunk azok.De az ahogy változom… hogy vékonyabb a combom,a csípőm,a derekam és kezd laposabb lenni a hasam. Ahhh! Ilyen rövid idő alatt. Élvezettel szépülök! Nagyon szeretem azt ahogy Brigi tartja az órát,ahogyan élvezi amit csinál.Engem húz magával,hogy én is érezzem amit ő. Hogy szexi vagyok!Nem mintha nem érezném magam annak,de más az hogy érzed vagy az hogy érzed és annak is látnak!Szerintem. A zenék szuperek!Tetszik hogy fűtve van a terem,így nincs esély a sérülésre és hogy csurom víz leszek.Mikor vége az órának nem vagyok elfáradva, hanem tele vagyok energiával!Ilyenkor este alig tudok elaludni. :) Nagyon rászoktam a Beautyrobicra, a hétvégéket alig bírom ki. A kedvenc napjaim a kedd és a csütörtök mikor mehetek Beautyrobicra!De a keddet lefogom cserélni a hétfőre, mert akkor hosszabb az óra.Asszem ez már függőség! :) De ez az a mozgás amit kerestem! Egyszerűen Imádom!Ennyi!
Nekem a Beautyrobic annyira sokat ad, hogy el sem tudom mondani. Azt hiszem, hogy sok sport van, ami formálja az alakot, javítja az erőnlétet. A beautyrobic ezen felül mindig kinyit bennem valamit, amiről azt sem tudtam, hogy létezik. Az élet minden területén megmutatkozik a pozitív hatása. Tudom, az edzőkkel úgy van mindenki, mint a gyerekeivel, hogy az “övé” a legjobb. Az én edzőim egészen biztosan, hogy csúcszuperek szakmailag, nőként, emberként is. Köszönöm szépenSebők Nikolettés Nagy T. Szilvia!
Imádom :) !!!! Szerintem ez a legfontosabb. Az egy dolog, hogy mindazt megadja, amiért elkezdtem járni (csinosodás mind testileg, mind lelkileg), de engem sokkal jobban izgat, hogy mi a plusz. Véleményem szerint szinte mindegy, hogy valaki ha mozogni akar, akkor azt miként teszi, a lényeg hogy mozogjon és abban örömét lelje. Ne nyűg és kínlódás legyen a torna, mert akkor az eredmény is elmarad. Minap olvastam egy cikket, és az volt a címe “Karcsúsodj, ahogy jól esik!” . Hát ez a beautyrobic-ra igaz :) A környezetemben azt tapasztaltam, hogy sokan elégedetlenek az alakjukkal, de ha tenni kell érte valamit, esetleg meg kellene érte mozdulni, akkor már százával jönnek a kifogások. Az az érdekes, hogy ezen az ajándékkártya sem segít, mert ha valaki nem akar megmozdulni, az az ingyen óráért sem fogja megtenni. Viszont, aki ki akarja próbálni, az viszont nagyon örül az ajándéknak. Szóval ez az ajándék óra nagyon jó…
Nemrég voltunk nálatok, az első óránk volt, imádtuk!! Kezdőként se éreztük kellemetlenül magunkat, sőt! Segítséget kaptunk, ha kellett, repült az idő, miközben nagyszerűen éreztük magunkat, feltöltődtünk, mindenünket átmozgatta Ági! Igazán nőies mozgásforma, ami úgy formál és izzaszt meg, hogy szinte észre se veszed! Minden lánynak/nőnek ajánlom! A bérlet felkerül majd a kívánság listáinkra, de reméljük Ceglédhez közelebb is kerültök majd, mert bizony sok lány érdeklődik irántatok, csak sajnos a távolság visszatartó erő.
Én a Beautyrobicnak elsősorban az önbizalmamat is köszönhetem. Brigi nagyon kedves és ami még szimpatikusabb; hogy Mindenkit tárt karokkal vár. Az óra után hasznos tanáccsal lát el minket és ösztönöz; ha éppen arra van szükségünk. Most lesz a 3. hónapja, hogy hozzá járok. Centikben látszik a változás; de kilókban is. 5 hónapja a sport és az egészséges életmód teszi ki a napjaimat.
„A beautyrobic-on sminkcuccal edzetek?” – hangzott el egyik férfi ismerősöm szájából, amikor megemlítettem neki az új mozgásformámat. Jót mosolyogtam rajta, teljesen igaza is lenne az elnevezést hallva, de mégsem.Az egyik barátnőm mesélt a beautyrobic-ról látva formás, izmos alakját és csalt el az első edzésre. Biciklizek, jártam egy ideig spinning-re, aztán alakformáló-, majd zsírégető tornákra – gondoltam valahogy csak lesz, túlélem, ha nem bírom megállok, nem szégyen. Az időpont még 2015., helyszín Budapest, a kinti hőmérséklet 40 fok, bent még a teremben plusszban 28-32, nem mertem összeadni mennyi a vége :) :) Már a gondolattól is lefőttem, hogyan fogom kibírni hőguta, ájulás nélkül. Körbenézek a teremben: hatalmas tükör, szimpatikus, gyönyörű testű, kedves edző csajszi, fogyni, formálódni vágyó lányok, nők, akik olajjal kenik be „problémás” testrészüket, van aki még a jól ismert folpack-kal be is tekercseli magát a biztosabb hatás reményében. Én maradok csak az olajnál, és beállok, szigorúan a hátsó sorba, óvatosan, figyelő üzemmódba.Beindul a…
Nagyon szeretem a Beautyrobicot, teljesen átmozgat és fejleszti a nőiességemet. Önbizalmat is növel. Teljesen felszabadult vagyok és egyre több korlát dől le bennem. Egyre jobban tetszem magamnak. A meleget, az olajat a társaságot, a hangulatot szeretem. Beautyrobicban az a szuper, hogy folyik rólunk a víz, de mi élvezzük. <3 A vőlegényem vette észre a legnagyobb változást rajtam. :) Több motiváció kéne, biztatás az oktatók részéről, több dicséret.
Végre megindultak a kilók lefele,a legjobb edzés, amit eddig próbáltam! Várok minden szerdát már, hogy tudjak menni!Köszönöm Brigi és neked első sorban Imola :)))) Csajok, ha egy igazán nőcis szuper edzést akartok, gyertek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Mit kaptam a Beautyrobic-tól? Szuper hangulatot, meleg légkört (minden tekintetben), remek társaságot, klassz új barátnőket! Magabiztosságot, jobb közérzetet, fizikai kitartást, feszesebb testet, kecsesebb mozgást, fokozott hajlékonyságot, testtudatot, egy csomó új izmot, függőleges csíkot a hasamon. És mindeközben mit vesztettem? 3 centit mellbőségből, 5 centit derékról, 7 centit csípőről és 3 kg-ot. A narancsbőrre szerencsére nem vagyok túl hajlamos, de az a kevés, ami volt, az is eltűnt. A Beautyrobic-ot TB-re iratnám fel minden nőnek, főleg antidepresszánsok helyett! :-) Orsi, 35
“Aerobic sportedzőként mindig is kerestem azt a mozgást, amivel változatosabbá, ugyanakkor egyszerűbbé tehetem az óráimat.Egy véletlen folytán – kaptam ajándékba 3 kupont – megismertem a Beautyrobic-ot, és beleszerettem.Nőies, élvezetes, pörgős, vidám, de könnyen tanulható, természetes mozgás sorozatok minden női korosztály számára!Élettani hatása, vagyis a fogyás, has, csípő, combkörméret csökkenés, izomtónus- és testtartás javulás, mellett a hangulatával is nagyban hozzájárul a kitartáshoz, a rendszeres mozgáshoz. Bizony van, amikor nincs kedve az embernek kimozdulni, vagy munka után még sportolni, esetleg bánatában-örömében felkúszik néhány kiló a kényes területekre, amit azután nagyon nehéz onnan eltüntetni. Azonban a Beautyrobic órákra mindig szívesen megyek, és úgy látom a csapat is, sőt egyre több érdeklődő kapcsolódik be az órákba.Amint lehetőségem nyílik rá, én is elvégzem Brigitta továbbképzését, hogy az óráimat új, érdekes, élvezetes és hatásos mozgásformákkal tudjam vezetni.”Kegyes Évi
Tapasztalat a Beautyrobicról? Nehéz leírni, ezt ki kell próbálni. Semmi esetre sem hasonlítható egy sima aerobic órához. A tánc és az arobic ötvözete. Hatalmas energiákat szabadít fel az emberben ez a fajta mozgás, táncolsz, mozogsz, érzed a zenét és közben izzadsz, ami jól esik, semmi másra nem tudsz gondolni, csakhogy milyen jól érzed magad. Már az első óráról, amin voltam úgy jöttem ki, hogy mikor lesz a következő alkalom. Nem csak a testem kezd formálódni, hanem magabiztosabbnak és szebbnek érzem magam, máshogy járok az utcán és máshogy nézek a tükörbe. Eszméletlen jó a hangulat, látszik mindenkin, hogy mennyire élvezi. Mindenkinek csak ajánlani tudom és teszem is bárhol vagyok :-) Edina2 ikerkisfiú édesanyja
Júliusban kezdtem rendszeresen járni az órákra. Az első pár órán még nagyon merevnek éreztem a testem és néha úgy tűnt, hogy kissé darabosan mozgok. Ez már egyáltalán nincs így! A csípőm teljesen kilazult és már nyoma sincs darabos mozgásnak! :) Sajnos nekem mindig problémát jelentett a cellulitis, de hála a rendszeres mozgásnak és az ezzel egyidejű méregtelenítésnek, ma már látványos a különbség. Az idén vettem meg az első rövid sortomat!!! :) Ó, és az “úszógumi” is kezd szépen lassan eltűnni! De nem lehet csak ezt a pár dolgot kiragadni, mivel az egész testem feszesebb, tónusosabb, lett! Nőiesen izmosodom! :) A legjobb az egészben, hogy a barátom, a család és a közeli barátok is látják az eredményt! :)Köszönöm! ;) Anett
Bár még csak egy órán voltam, de teljesen függő lettem így is, alig várom, hogy kedden újra menjek :) (most csütörtökön sajna más progim van így nem tudok ott lenni) Azóta minden ismerősömnek áradozok erről a mozgás formáról, mert a csapat is, hangulat is szuper, a zenékről és a tánctanárunkról nem is beszélve :) A csajos táncmozdulatok...
Sokáig kerestem azt az aerobic-formát, ami nekem való… Ki próbáltam több félét, de valahogy egyik sem nyerte el a tetszésem. Nem szeretem a túlzott ugra-bugrát, a kemény koreográfiákat pedig képtelen vagyok lekövetni. A BEAUTYROBIC-ról már az első alkalom után sejtettem, igen EZ lesz az! Leírhatatlan élményt jelentett első alkalommal látni a többieket, mennyire élvezik az órát és az egész hangulata magával ragadott. Jöttek sorban az órák, minden héten kettő, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy nem bírom kivárni a következőt. A mozgás, a zene, a meleg, a fény, a zsírégető folyadék illata, a jó társaság és minden, amit a BEAUTYROBIC jelent… Enélkül már nem tudom elképzelni egy hetemet sem. Ezt a fajta nőies és szexi mozgást minden nő számára kötelezővé tenném!!!! A BEAUTYROBIC-nak köszönhetően nőnek érzem magam. Régen nem szerettem tükörbe nézni, sosem voltam elégedett azzal, ami ott visszaköszönt. Miután hetente 2 alkalommal egy hatalmas tükörben voltam “kénytelen” nézni…
Már gyerekkoromban is sokat sportoltam (tenisz, úszás, teke, lovaglás, futás) az elmúlt pár évben pedig sok mozgásformát kipróbáltam, többek között a jógát, klasszikus balettet, NIA-t, kortárs táncot… Mivel napi 8 órában ülő munkát végzek, így mindig olyat kerestem, ami kikapcsol/kimozgat a mindennapi számítógép előtti mókuskerékből. Így találtam rá a Beautyrobic-ra, ami elsőre szerelem lett! Harmonikusan ötvözi a tánc és az aerobic elemeket, én pedig imádok táncolni, és mindezt úgy tudom megtenni, hogy közben még a testem is formálom! Hát mi kell még?! Heti 2 alkalommal azonnal az életem részévé vált. Az elhasznált bérletek, meg csak gyűltek és gyűltek. A változást magamon akkor kezdtem el igazán érezni, mikor már kiléptem a komfort zónámból és nem csak a túlélésért harcoltam az órákon, hanem keményen küzdöttem, hogy igenis az utolsó darabszámig megcsináljam a gyakorlatokat. Az eredmény gyorsan meg is lett! Mivel ez a mozgásforma kifejezetten nőknek lett kifejlesztve, így erőteljesen formálja a női…
"Kedves Brigi!Egy ideje már játszom a gondolattal, hogy írok neked; ehhez a végső lökést a tegnapi beautyrobic basics workshop adta meg. Először is szeretném megköszönni a wokshop lehetőségét. Most voltam először a központban és most voltam először Annamari óráján. Annamari fantasztikus oktató, elképesztő részletességgel, alapossággal és figyelemmel tartotta a foglalkozást; minden apró mozdulatra, rezdülésre kitértünk, mindent elmagyarázott, megmutatott. Személy szerint nekem nagyon sokat segített ez az óra, sikerült a mozdulatok miértjét és folyamatát megismerni és ennek a tudásnak/ismeretnek a birtokában a hibákat is felismerem és tudom korrigálni a mozdulatokat.Másodsorban, bár ez nem fontossági sorrend, szeretném megköszönni neked - sok mindenkihez hasonlóan - magát a beautyrobicot.Egy éve járok beauty-ra, tavaly augusztusban kezdtem. Egy furcsa véletlennek köszönhetően találtam rá a beauty-ra, s ma már tudom, nem is volt ez annyira véletlen. Amikor a honlapot olvastam, néztem a videókat, tudtam, hogy ez az én mozgásformám, ez valóban én leszek, én vagyok. A Dollhouse…
Sziasztok! Timi vagyok, 24 éves a sport félévvel ezelőttig nem volt része az életemnek. Kipróbáltam ezt azt, de a beautyrobic az első olyan, ami több volt, mint egy erőltetet alakformáló óra. Eddig nem hittem, hogy létezik olyan edzés ami ennyire öszhangba hozza a lelkemet és a testmet! A sok nőies mozgás először idegen volt számomra,...
A fem3 café műsorában láttam a Beautyrobicot. Nagyon megtetszett , hosszas hezitálás után rávettem magam,hogy meglátogassam az edzést..hamar életem része lett aminek nagyon örülök. Két hónapja kezdtem el rendszeresen járni , igaz ,hogy a nagy távolság ellenére is sűrűn járok . Rövid idő alatt nagy változást eredményez!Megmozgat minden testrészt , persze a tudatos étkezés is fontos mellette! Nagy segítséget nyújt a Beauty étrend..Nem hasonlítható egy sima aerobic órához. A tánc és az arobic együtt , mindemellett szuper zene és hangulat ! Kiváló tanárral :)
A Beautyrobic az én életemben „jókor volt a jó helyen”. Mindig is törekedtem arra, hogy a testemben jól érezzem magam, ezért a főiskola alatt a hastáncot, majd az első munkahelyem mellett a salsát választottam kikapcsolódásnak. Az élet úgy hozta, hogy a munkám miatt kevesebb időm jutott munkahelyen kívüli elfoglaltságokra, így maradtam az állandó szerelemnél, a városban való kerékpározásnál, és a túráknál. Majd egy új barátnő hatására (Sebők Nikolett), és a munkahelyváltással jött a Beautyrobic az életembe. Az első óra után majd meghaltam, de mégis szerelem volt rögtön. Felpörgetett, mégis lelazított, a munkahelyi nyüzsgésről teljesen elterelte a figyelmemet, és növelte az önbizalmamat. És nem utolsó sorban olyan kitartást adott, amivel a mindennapokban is könnyebben állom meg a helyem.Ezt az életérzést szeretném én is átadni az óráimon.
Az elmúlt egy évben amióta edzőként élvezhetem a Beautyrobic órákat, sok minden megváltozott…. Még többet jelent számomra a Beautyrobic ! Hiszen átadhatom a lelkes és formálódni vágyó embernek, azt az életérzést és sikert amit a Beautyrobic nyújt. Mindemellett az elmúlt egy évben egy lelkes és kitartó kis csapat is összejött, itt a 18.kerületben. Ők sikert sikerre halmoznak, a centik csak fogynak és fogynak nálunk , de a kitartás nem ! Nagyon jó érzés látni, ahogy telnek a hetek, hónapok és a hátsó sorban sorakozók is egyre előrébb , sőt már az első sorban a edzenek Sexyn és Keményen , tele Önbizalommal.
Hogyan hatott az életemre a Beautyrobic: Sziasztok! A következő sorokban szeretném megosztani Veletek, hogy mit is jelent nekem a BEAUTYROBIC ;) nehéz erről írni, mert ez számomra nemcsak kézzel fogható „dolgokat” jelent, mint a lapos has, kerek fenék, hanem sok-sok érzéssel és új tulajdonsággal is gazdagított az elmúlt évek alatt! Na de kezdjük is a legelején… Pontosan 3 évvel ezelőtt egy kupon vásárlással kezdődött minden, hirtelen egy félhomályos teremben találtam magam, ahol lányok kenegették magukat valamilyen finom illatú olajjal topban és várták a hatalmas tükörrel szemben, hogy elkezdődjön az óra. Gyorsan bebújtam a hátsó sortól remélt biztonságba valaki mögé, majd megszólalt a zene és el is indult az edzés… valami új, valami nagyon más, mint amiket előtte próbáltam! Aztán szépen sorban jöttek hétről-hétre az edzések, egyre nagyobb várakozással, egyre kevésbé bujkálva mások mögött, mígnem arra eszméltem, hogy Brigi hihetetlen rábeszélő képességének köszönhetően én állok elől, mindenki előtt, vezénylem a gyakorlatokat…
2014-ben teljesen egyedül kezdtem bele itt Debrecenben valamibe,amiben már akkor is 100 százalékosan hittem, bíztam. Szerettem volna egy olyan csapatot létrehozni, akiket összetart a mozgás öröme, akikkel közösek a céljaink, akik nem csak, mint “vendégek” lehetnek jelen az óràimon ès ez sikerült! A BeautyrobicDebrecen az elmúlt hónapban lett egy éves és ugyan gyerekcipőben jár még,de nagyon jó úton halad. Megtanított engem, minket arra, hogy egyedül is el lehet indulni az úton, mert ha az a mi utunk, megtaláljuk hozzà a társakat, segítőket. BÁRMIRE képesek vagyunk és akkor sem szabad feladni,amikor a célszalag csak egy picurka pont a távolban. Hálás vagyok Briginek, aki folyamatosan arra tanít, hogyan legyek jobb edző és nagyon hálàs vagyok a debreceni Lányoknak, akikkel egy csapat vagyunk!