<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
2016. október 03., hétfő 14:39

Marietta

Igen, eljött az idő számomra is.

Sokáig halogattam a dolgot, de meghoztam a döntést. Színre állok és megosztom Veletek, kedves Beautyrobicos sorstársaimmal a bennem és külsőmön lezajlott változásokat.
Szerintem többnyire ismertek. Ha mégsem, akkor ezen az idők folyamán reményeim szerint változtatni fogunk.

Mostanában nagyon­nagyon sok elismerést kapok, mind munkatársaimtól, mind ismerőseimtől, mind gyakorlóimtól, de el kell hogy mondjam, hogy nem csak az enyém az érdem. Többek között a Beautyrobicnak, és annak hogy Beautyrobic oktató lehetek köszönhetem ezt a sok­sok dícséretet! És Nektek, akik alkalomról alkalomra, lelkesen és tele tettvággyal jártok az óráimra!
Én ezalatt a közel két év alatt 8-­10 kg­ot fogytam, izmosodtam, formálódtam. 34­-36­os lett a méretem az addigi 38­-40­es helyett, mióta elkezdtem Beautyrobicozni.Olyan magabiztosságot kaptam, amit a munkámban is kamatoztatni tudok.Felébredt bennem a nőiesség, és sokkal nyitottabb lettem a világra!
Új barátokat szereztem, pontosabban így most a gyakorlóim többségét nagyon kedves barátomnak mondhatom el! Annyi pluszt kaptam, hogy most már nem fér el ez a sok szeretet bennem, így megosztom Veletek is!
Köszönöm! Hálásan köszönöm, amit kapok Tőletek! :D

És hogy ne csak érzelgősség legyen a hozzátok írt levelemben, egy­két véleményt is megosztok Veletek!

Egy nagyon kedves gyakorlóm szavait másolom be:
Drága Marietta! Annyira köszönöm a tegnapi meglepit, nagyon megleptél és meghatott a gesztus. Köszönöm ­köszönöm­ köszönöm, hogy megismertelek, az óráidat pedig imádom! Legyen nagyon szép napod! Sok puszi

Tegnap egy másik lány mondta el, hogy 8 cm ment le a csípőjéből, egy verseny keretében. Természetesen lekiismeretesen jár az edzésekre, és az étkezésre is maximálisan odafigyel, és így sikerült ezt a két méretet egy hónap alatt lefaragnia.

Mérhetetlenül büszke vagyok a gyakorlóimra! A velük töltött edzések a napom fénypontja.

Egy fiú ismerősömtől kaptam egy pár napja ezt az üzenetet:

­Szia Marietta! Tudom hogy ezer éve nem beszéltünk és akkor sem sokat de most már nem bírom ki hogy ne írjak. Ez a beautyrobic nagyon durva! Férfiként esküszöm kipróbálnám, olyan jók és motiválóak a képek. Szóval gratula, tényleg baromi jól nézel ki.

Remélem nem értettél félre, ez csak egy hirtelen jött de annál őszintébb “le a kalappal dicséret”
És a fiúk állandóan nyaggatnak a nézői bérlet bevezetéséért! :D

Illusztrálmnám egy előtte és egy utána fotóval is a változásokat! Láthatjátok, hogy igazán érdemes nekiállni mozogni, és fő mozgásformának a Beautyrobicot választani, és kitartani mellette!

Beautyrobic örökkön örökké, és még azon is túl!!!

marietta_elotte_UTANA

Marietta órái:

Beautyrobic Központ (1136 Budapest Hollán Ernő utca 9.)

Hétfőn: 17:00-18:00
Szerdán: 17:00-18:00

Bejelentkezés szükséges: 06 30 524 4951 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dollhouse Rúdtánc Stúdió (V. Budapest, Szent István körút 17. IV. emelet 7. (76-os kapucsengő)
Kedd: 18:00-19:00
Csütörtök: 18:00-19:00 és 19:15-20:15

Páros héten:
Pénteken: 18:00-19:00
Szombaton: 10:00-11:30
Bejelentkezés szükséges:06-31-319-5000