<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
2016. október 03., hétfő 14:43

Viki

viki_beafore_after
2 évvel ezelőtt szeptemberben voltam először Beautyrobicon nagynénimmel, már amikor átküldte a linket és elolvastam miről is szól a Beautyrobic nagyon kíváncsi lettem és úgy gondoltam, hogy ezt mindenképp ki kell próbálnom. Első alkalom után bele is szerettem. Meleg terem, félhomály, jó zene, kellemes hangulat, jó társaság és remek edző, röviden így jellemezném az első óra tapasztalatait.

És hogy évekkel később mit adott nekem a Beautyrobic?
Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, nem csak az átalakulás után, hanem az órák alatt és után is. Korábban elképzelni sem tudtam volna, hogy a 40-es nadrágot 36-osra fogom cserélni, mivel egész életemben a „husibb” (ahogy Brigi mondaná „puhos”:D ) lányok közé tartoztam. Sokkal magabiztosabbnak és nőiesebbnek érzem magam, ezáltal az önbizalmam is megnőtt. Mindezek mellett a Beautyrobic megtanított arra, hogy ne adjam fel könnyen az álmaimat, mert ha keményen és kitartóan dolgozom, elérem a kitűzött céljaimat.

Tehát rengeteg
mindent köszönhetek ennek az edzésformának és Briginek. Az életem része lett, olyannyira, hogy már én is Beautyrobic oktató lettem, hogy ugyanezt az érzést át tudjam adni másoknak is. :)