<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
2016. október 03., hétfő 15:45

Gergely

Az én személyes Blogger példaképem osztotta meg tisztelettel ezt a kis képsort.
Én azt mondanám a formákból, a kecsességből és a természetes nőies mozgáskultúrából, hogy Beautyrobic-os.
Talán (még) nem az, de pontosan így képzelek el bárkit, aki jó ideje végzi ezt az edzésformát. Zsigerből tesz nőiessé, úgy hogy oda sem kell figyelned, merenghetsz a világ dolgain lazán hátrasétálva – a remélhetőleg privát – hátsókertbe, akkor is igazi Nő vagy, minden lépésedben, minden mozdulatodban, minden porcikádban.
Ezt teszi egy nővel a Beautyrobic. Én látom… külső szemlélőként abszolút!
Büszke vagyok Békési Brigire :) és Büszke vagyok minden nőre, aki ebben az elfiúsodott világban foggal, körömmel küzd azért a Beautyrobic órákon, hogy igazi Nő lehessen!
Ti csináljátok jól! Ti vagytok az igaziak! Ti vagytok a mai világ Igazi Női képviselői.
Nem a powerlifterek, nem az elvakult TRX-esek, nem az őrült crosstrainingesek, nem a gyúrós csajok, nem az edzetlen agresszív, érzéketlen munkamániások, hanem Ti!
Én ugyan nem voltam még egy órán se (bár már évek óta szó van a vip kukkoló jegyekről – csak vicc!) és nem is leszek, de minden Férfi ismerősömnek azt fogom ajánlani, hogy a barátnőjét, feleségét, húgát, anyját, lányát, nővérét, munkatársát kizárólag erre az edzésre küldje, ha nőként akar ránézni ebben az elférfiasodott világban!
Hálás vagyok minden nőnek, aki a Beautyrobicot választja, legyetek büszkék magatokra, mert ti tartjátok életben a klasszikus értelemben vett Nőiességet!