<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
2016. október 03., hétfő 15:45

Ibolya

Egy éve kezdtem beautyrobicozni, és azóta minden héten beiktatom az edzéseket valamilyen módon az életembe. Magáról az új mozgásformáról rúdtánc edzésen hallottam. A teremből kijőve verejtékező lányok hada lihegett, nem volt csoda, hogy megérdekődtem, mégis milyen edzésről jönnek. Említették “táncos”, “erősítős” szavakat, de a cardio volt a kulcsszó nálam. Éppen akkoriban kezdtem komolyabban foglalkozni a futással, és rúdtánc órákat is akkoriban kezdtem látogatni. Nem hittem benne, hogy egy táncos, nőies mozgásforma pont az én világom lenne, ráadásul melegben, de hát mit veszthetek alapon, kipróbáltam. Első alkalommal Edina várt, hatalmas mosollyal köszöntött, és avatott be a következő óra menetébe. Elkezdődött az edzés, de nem telt el negyed óra, mikor úgy éreztem feladom. Nagyon meleg volt, már akkor folyt rólam a víz. Aztán próbáltam elengedni a meleget, és az edzés gondolatát, és elkezdtem élvezni a zenét és arra való mozgást. A jól hangzó slágereket hallgatva sokkal könnyedebbnek éreztem a mozgást. Kimerítő volt, és elsőre úgy éreztem, talán soha többet nem lépek be a beauty terembe, mégis örültem, hiszen szakadt rólam a víz, tehát valószínűleg a zsír is égett.
Másnap, mikor felkeltem, jóleső izomláz fogadott, és a fittség érzése, amitől magabiztosabbnak éreztem magamat. Annak ellenére, hogy elhatároztam: a beauty nem az én asztalom, a következő edzésen az elsők között voltam, akik beléptek a felforrósított terembe. Néhány hét alatt láthatóan formálódtam (bár én már a második edzés után is véltem felfedezni változást, ma már ezt megkérdőjelezem magamban azért.). Tudni kell rólam, hogy soha nem a nőiességemről voltam híres, sem mozgás terén, sem testileg. Tiniként fociztam, kosaraztam, úsztam, és mind a mai napig aikidozom. Ettől függetlenül az alakomon bőven lehetett mit alakítani, volt ott zsírnak égni valója.
Mostanában egyre több dicséretet kapok alakomra úgy a férfiaktól, mint a nőktől, és főként a fenekemre. (Soha nem volt formás fenekem)
A Beautyrobicot mindenkinek csak ajánlhatom. Remek a hangulat, pörgős zenék, táncosabb jellegű mozdulatok, alakformálás minden mennyiségben. Látom a lányokon, akik velem együtt járnak, hogy hétről hétre formálódnak, erősödnek, egyre kitartóbbakká válnak, velem együtt. Nincs is annál jobb, mikor egy jó beautyrobic edzés utáni napon fittnek, karcsúnak érzed magadat, és egyszerűen végre kimondhatod magadnak és másoknak is fennhangon: Jól érzem magamat a bőrömben!