<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
2016. október 03., hétfő 15:50

Niki - Beautyrobic Oktató

Már gyerekkoromban is sokat sportoltam (tenisz, úszás, teke, lovaglás, futás) az elmúlt pár évben pedig sok mozgásformát kipróbáltam, többek között a jógát, klasszikus balettet, NIA-t, kortárs táncot… Mivel napi 8 órában ülő munkát végzek, így mindig olyat kerestem, ami kikapcsol/kimozgat a mindennapi számítógép előtti mókuskerékből. Így találtam rá a Beautyrobic-ra, ami elsőre szerelem lett!

Harmonikusan ötvözi a tánc és az aerobic elemeket, én pedig imádok táncolni, és mindezt úgy tudom megtenni, hogy közben még a testem is formálom! Hát mi kell még?!

Heti 2 alkalommal azonnal az életem részévé vált. Az elhasznált bérletek, meg csak gyűltek és gyűltek.

A változást magamon akkor kezdtem el igazán érezni, mikor már kiléptem a komfort zónámból és nem csak a túlélésért harcoltam az órákon, hanem keményen küzdöttem, hogy igenis az utolsó darabszámig megcsináljam a gyakorlatokat. Az eredmény gyorsan meg is lett! Mivel ez a mozgásforma kifejezetten nőknek lett kifejlesztve, így erőteljesen formálja a női test azon részeit, melyek kritikusak lehetnek (has, fenék, comb) Ezen területeken a változást a mai napig folyamatosan tapasztalom.

Kikapcsol, felpörget, jó hangulatot ad, egy nehéz, fárasztó munkanap után is.

Szexi, dögös, dinamikus és kifejezetten csajos mozgásforma – szuper zenékkel – ami nem csak a test változásait hozta el számomra, de növelte nőiességem és önbizalmam is!!!

Egyszerűen IMÁDOM, és szerencsére már nem csak, mint gyakorló, hanem mint oktató is!

Én megtaláltam benne, amit kerestem és, ha tehetném, minden nőnek kötelezővé tenném!! J

Szeretettel várlak óráimon!!!