<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
2016. november 04., péntek 09:54

Vanda

2017 januárjában lesz egy éve, hogy egyik barátnőmmel elmentem Mariettához Beautyrobic órára... nagyon sokszor láttam már előtte másnál is a képeket és nagyon megtetszett az a feeling amit a kép átadott. Őszinte leszek a legelső óra után úgy jöttem ki, hogy "ajj de béna voltam és hogy a testem ehhez olyan, mint egy rönk" :D, de úgy megizzadtam és olyan izomlázam lett szerintem már aznapra amit régen éreztem. Teljesen véletlenül keveredtem a Beautyrobic Központba ahol véglegesen tudtam: EZ KELL NEKEM! Félve léptem egyedül az "idegen" helyre, de Dóri egyszer csak elém lépet és olyan kedvességgel, mosollyal fogadott, hogy ezeket el is felejtettem, és azóta is hűen járok az óráira. 

Mit ad a Beautyrobic nekem?
kezdőként azt a plusz segítséget és odafigyelést, hogy tényleg helyesen csináljam a gyakorlatokat, amit eddig más csoportos órákon nagyon ritkán kaptam meg.
És most? Az a rönk már nem rönk, hanem  egy sokkal rugalmasabb, feszesebb, erősebb és magabiztosabb női test. Mint az első képen is látható van egy "cuki" babazsírrétegem (igen így egyben-köszianyu- ) amivel folyamatosan küzdöttem, de a Beautyrobic hatására látványosan kisebb az a réteg, a popóm karom combom is feszesebb és erősebb. És itt éreztem meg először azt az érzést mikor azt érzed, hogy egy 50kg-os súly emelkedik fel a testedről.
Valamint egy oyan társaság része vagyok ahol pozitívan állunk egymáshoz és segítünk egymásnak, ami női csoportnál lehet furcsa, de itt ez TÉNYLEG működik. 
A testnek (és a léleknek) tényleg időt kell adni, hogy a korlátjaiból kimozogjon, de ha ez megtörténik a heti x Beautyrobic óra szent és sérthetetlen lesz, aminek a hatása tényleg látványos lesz koplalás mentesen. Saját tapasztalat.

before after vanda new 1