<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
2017. január 08., vasárnap 21:54

Anett

Amióta az eszemet tudom, sportoltam: testnevelés tagozatra jártam már általános iskolában, kosár-, kézi- és röplabdáztam. Hetente legalább 3-4 edzésünk volt, ennek ellenére 16 éves koromra a súlyom elérte a 74 kg-ot. Az egyetemi évek alatt nem nagyon mozogtam, néha betévedtem egy-egy aerobic órára, de a testsúlyom miatt nagyon kényelmetlenül éreztem magam az öltözőben. 19 évesen majd' 80 kg-ot mutatott a mérleg, ekkor határoztam el, hogy változtatok a táplálkozási szokásaimon, aminek köszönhetően 15 kg-t fogytam. A jelentős fogyás ellenére még mindig nem voltam elégedett: puhának, formátlannak láttam magam. 

Nem sokkal később - 2012 márciusában - egy kuponos oldalon rátaláltam a Beautyrobicra. Az első órán úgy éreztem, hogy végre megtaláltam azt, amit kerestem: meleg terem, sejtelmes félhomály, nőies mozdulatok és mind ezek mellé a kedvenc zenéim. Imádtam! Néhány alkalom után már én is felhajtottam a hosszú pólót és kezdtem megbarátkozni azzal, amit a tükörben láttam: a hasam laposabb és izmosabb, a fenekem kerekebb lett, a csípőmről pedig szép lassan eltűnt a muffintopom! 

Az évek során egyre jobban beleszerettem ebbe a különleges, nőies edzésformába, olyannyira, hogy 2016-ban én is csatlakoztam a Beautyrobic/Beautycore edzők táborához, ami életem egyik legjobb döntése volt. Remélem minél több nőnek sikerül átadnom azt a fantasztikus érzést és energiát, amit én éreztem az első órán! 

anett