<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
2017. február 03., péntek 17:29

Pálma

Szia, már régóta készülök írni neked, tartozom egy diéta véleménnyel is amit csak félig írtam meg, de a mai óra után úgy érzem muszáj megosztanom veled a véleményem. 
Először is nagyon-nagyon szuperek vagytok! 
Kb. Egy éve kezdtem el a beautyrobicot és IMÁDOM!


Szeretném megköszönni neked, hogy kifejlesztetted és, hogy nem elégszel meg ennyivel, folyamatosan fejleszted, új mozdulatokkal, új zenékkel termékekkel oktatókkal, technikákkal. Egyszerűen hihetetlen a munka amit csinálsz. Mióta elkezdzem az órákra járni, mindig Mariettához mentem aki szintén hihetetlenül szuper! Szerintem már az is igazi eredmény, hogy engem aki sosem bírtam a rendszeres mozgást eléggé inspirált ahhoz, hogy hétről hétre elmenjek hozzá. Mindig kedves, segítőkész türelmes és nyitott volt. Sokat köszönhetek neki, hogy a hónapok alatt egyre erősebb lettem testben és lélekben egyaránt. Magánéleti okokból kifolyólag azonban szeptember óta alig, november óta egyáltalán nem voltam órán, egészen máig. A mai napon elmerészkedtem egy edzésre bár eléggé tartottam tőle, mennyire fogom bírni. Nagy sajnálattal hallottam, hogy Marietta beteg és Melinda tartja majd az órát. Eddig az ő óráján még nem voltam bevallom, tartottam tőle. Azonban amint elkezdődött imádtam! Szuper volt mint mindig, és bár majd meghaltam közben, élveztem minden pillanatát! Ahhoz képest, hogy mennyit kihagytam szinte minden visszajött és majdnem mindent végig meg tudtam csinálni. Ezt az erőnlétet Mariettának köszönhetem, tényleg óriási amit elért velem és mindenkivel aki hozzá jár. 
Összességében tehát mégegyszer köszönöm neked amiért ilyen nőies, erősítő, vidám és testi-lelki feltőltődést kínáló edzésformát dolgoztál ki, Mariettának a sok törődést, kitartást és odaadást amit tőle kaptam/kaptunk, és Melindának akit csak ma ismertem meg, de fantasztikusan jó és energikus órát tartott!
Imádlak titeket és köszönök mindent,
Pálma ????