<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
2017. február 13., hétfő 17:12

Barbi

barbi before after

Kedves Brigi!
Én is nagy köszönettel tartozok neked, amiért egy élvezhető és hatékony edzésformát álmodtál és valósítottál meg. Nem szeretnék hosszan írni,biztos sok ilyen levelet kapsz, de azért elmesélném,hogy egy kedves barátnőm tanácsára kezdtem el beautyrobicozni,és tőlem meglepő módon úgy megszerettem,hogy mikor barátnőm a terhességekor nem járhatott,én "egyedül" is folytattam.

Soha nem voltam egy sportos alkat,fellángolásaim voltak azért,de mind hamar elmúlt,egyedül a beautyrobic az a mozgásforma,amit mindig szivesen végzek. Mikor terhes lettem,az egyik legnagyobb lemondás volt,hogy nem járhattam Kata és Judit óráira:( (több edzőnél is voltam,de az ő óráikra jártam legtöbbet). Szuper ötlet volt a bababarát beauty is, már a kislányommal ki is próbáltuk:) A férjem babára vigyázó segítségével pedig újból szeretnék járni "rendes" órákra is,hogy teljesen visszatérhessen a szülés előtti "alakom",ami már sokat javult szülés előttre önmagamhoz képest:)
Mellékelve küldök 3 képet,az elsőn 12 hetes terhes vagyok,a 2. a szülés előtti napon készült,a 3. pedig a szülés után,a 6 hetes kontrollra menetel előtt.
További sikeres munkàt és minden jót kívánok!:)