<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
2017. június 22., csütörtök 20:40

Bakró-Nagy Andrea

3 éves korom óta aktívan sportolok, és az elmúlt 26 évben többféle sportágban is kipróbáltam magam. Kiskoromban hat évig versenyszerűen Fitnesseztem, ami naponta 1,5 óra akrobatika edzést, heti kettő táncórát, egy  különórát és önszorgalomból végzett extra konditermi edzéseket jelentett. Az intenzív évek után azonban gimnazista koromban egyik napról másikra abbahagytam a versenysportot (és úgy általában a mozgást is) és a tinikori hormonális változásokkal együtt a korábbi alakomhoz képest jelentősen felszedtem.

Azóta többféle sporttal is próbálkoztam. Jártam squasholni, floorballozni, step aerobikra, elkezdtem aktívan jógázni és próbálkoztam a futással is, illetve személyi edzővel.

Amellett, hogy mindegyiknek természetesen volt pozitív hatása, sajnos mindegyikben volt negatív is, pl. kar- és mellizmaim túlságosan erősek lettek és volt, amitől a combom vastagodott meg.

Egyik barátnőmtől hallottam a Beautyrobicról, így nagy lelkesen kipróbáltam. Rajta már akkor látszott, hogy nagyon szép alakja van a rendszeres edzésektől. A Dollhouse Boudoirban voltam az első órámon, ahol azóta is ott ragadtam. J A környezet nagyon hangulatos, a stúdió női energiái is páratlanok, a vendégek lazák, barátságosak, befogadóak, és a sport maga már 3 alkalom után olyan zsírpárnákat kezdett megbontani rajtam, amiket évek óta egyetlen másik mozgásforma sem volt képes megmozdítani. Emellett fontos megemlíteni, hogy míg a konditeremben vagy a jóga órákon fél óra után már imádkoztam, hogy vége legyen, itt az egész órát az elejétől a végig élvezem. A zenék nagyon bulisak, és a gyakorlatokat is aszerint végzem, ahogy az izmaimnak, vagy a testemnek jól esik. Az edzőket is imádom, mert segítőkészek, és hitelesek. Szóval, aki esetleg régóta fogyni szeretne, de ez idáig semmit sem talált, ami használna, annak csak ajánlani tudom. Ami viszont fontos: engedd el az elvárásaidat, ne a fogyásra koncentrálj, hanem inkább arra, hogy átadd önmagad a zenéknek és élvezd. :)