facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
Általános hír
Értékelés:
(0 szavazat)

Októberben megrendezésre kerül a harmadik hivatalos Beauty Camp, ami garantáltan felejthetetlen lesz! Az edzőtáborban rengeteg edzéssel, előadással és persze szórakozással várjuk a jelentkezőket ;)

Az edzőtábor helyszíne a négycsillagos Bodrogi Kúria Wellness Hotel, ahol igazán gyönyörű beautyrobicos környezetben tölthetjük el a hétvégét. A félpanziós ellátás mellett még számtalan kikapcsolódási lehetőség (több medence, infraszauna, finn szauna, jacuzzi és sok más) is benne van az árban. További infók a szállásról itt: http://www.bodrogikuria.hu/

Értékelés:
(1 szavazat)

Ami becsapós benne, hogy úgy tűnik, hogy könnyű és nem is fárasztó, pedig bárki, aki kipróbálja mindig ezen lepődik meg, hogy mennyire kőkemény és hogy ez mennyire nem jön le a videóból. Valóban egy profi, kőkemény interval edzésről van szó, amelyben a nőies mozdulatok mellett előszeretettel használjuk a legütősebb zsírégető és alakformáló gyakorlatokat (hosszú percekig kitartott plank, guggolás és kitörés minden óra alapja, de a Beautycore edzéseken használt speciális módosított 4 ütemű fekvőtámaszunk is az egyik kedvenc). Ha valaki olvassa a visszajelzéseket, akkor láthatja mennyire hamar érzik a vendégek az eredményt és ez nem azért van, mert csodamódszer, de nem is az olajunk miatt, hanem mert szeretjük feszegetni a határokat. Azonban nagyon fontos, hogy mindezt profin tesszük, pontosan ezért van az, hogy minden mozdulatot gyógytornász felügyel, minden edzőnktől megköveteljük az alap edzői végzettséget (sajnos ezzel kitűnünk sok mozgásforma közül) nálunk az egyik legnagyobb az edzők szűrése (kb 50% a bukási arány, mert nem akárki felel meg) és a mozgás mellett, hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozás oktatására is, ami mint tudjuk elengedhetetlen a kívánt eredmény eléréséhez!
Azonban ez még mindig nem az, ami miatt igazán kirívó a Beautyrobic, hiszen rengeteg valóban hatékony és kemény edzés létezik a Beautyrobic mellett.

Értékelés:
(1 szavazat)

Sokan kérdezik, hogy mi a különbség a 3 edzésformánk, a Beautyrobic, a Beautycore és a Beautsense– között. Ezért úgy döntöttem, hogy egy részletes posztban foglalom össze, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt!
Mind a három edzésforma a tökéletes, egészséges és nőies idomokat hivatott kialakítani és megőrizni, hiszen speciálisan a nőknek lett összeállítva. 
Ami tévhit szokott lenni a videót nézve, hogy lehet, hogy nőies, de nem kemény. Nos ez az, amin a leginkább meglepődnek, amikor kipróbálják, ugyanis egy kifejezetten intenzív interval edzésről van szó, ahol a váltakozó intenzitással extra hatékony zsírégetést érünk el.

Értékelés:
(0 szavazat)

EDZÉSRE JÁRÓ LÁNYOK FIGYELEM! SEGÍTSÉGET KÉRÜNK TUDOMÁNYOS NEMZETKÖZI KUTATÁSHOZ!!
Óriási mérföldkő érkezett el a Beautyrobic háza táján és ehhez most nagyon szükségem van a közreműködésetekre! 
A Beautyrobic, amely már nem csak hazánkban, de külföldön is elkezdett terjeszkedni most egy nagyon izgalmas és egyedülálló projektet szeretne megvalósítani. Több, mint 5 éves fennállásunk óta minden visszajelzés arról szól, hogy a Beautyrobic nem csak a külsőt befolyásolta hihetetlen mód, hanem a nőiességre és a pozitív énképre is rendkívüli módon hatott az órára járók körében. Pont ezért szeretnénk ezt most valóban tudományosan megvizsgálni és kiértékelni. Óriási lépés lenne ez a Beautyrobic életében, ami azonban csak a Ti segítségetekkel valósulhat meg. Nincs más dolgotok, mint hogy a pszichológus által összeállított kérdőívre válaszoljatok őszintén és nyitottan. Ezzel egy olyan projekt részeseivé váltok, ami egyedülálló lenne, hiszen az eredményeket, nem csak Magyarországon, de külföldön is publikálnánk. Természetesen a kitöltés teljesen anonim, így semmi személyes nem kerül ki, amit leírtok.

Értékelés:
(1 szavazat)

Valamikor tavaly nyáron merült fel bennem a gondolat, hogy a Beauty családból hiányzik még valami, ami elengedhetetlen akkor, amikor a női mozgásformákról beszélünk.. Valami, ami még egyszerűen hiányzott a repertoárunkból ahhoz, hogy egy tökéletes egészt alkossunk.

Értékelés:
(1 szavazat)

PÉNTEK ÁPRILIS 14.

Beautyrobic Központ
10:00-11:00 ( Dóri)

Danceflow tánc- és mozgásstúdió nőknek
10:30 – 11:30 (Szilvi) 

Baross Egészségközpont
18:30-19:30 BEAUTYROBIC (Pintér Kata helyettesíti Almát)

Trendy Fitness
8:30-9:30 (Szilvi)

Levendula Home (Törökbálint)  Csak Bejelentkezésre!!!!!
19:30-20:30 (Annamari)

Squash Sziget Fitness Center (Szigetszentmiklós)
9:15-10:15 (Edina)

SZOMBAT ÁPRILIS 15.

Beautyrobic Központ
9:30-10:30 (Anett)
10:30-11:30 Beautycore (Brigi)

Dollhouse Rúdtánc Stúdió
10:00-11:30 (Melinda) CSAK BEJELENTKEZÉS ESETÉN!!!

Fitness Factory
10:00-11:00 (Bogi)

VASÁRNAP  ÁPRILIS 16.

Trendy Fitness
10:00-11:00 (Szilvi)

HÉTFŐ   ÁPRILIS 17.

Beautyrobic Központ 
10:00-11:00 (Brigi)

Danceflow tánc- és mozgásstúdió nőknek
20:00-21:00 (Szilvi)

Fitness Factory
17:30-18:30 (Bogi)

Értékelés:
(5 szavazat)

Áprilisban megrendezésre kerül a második hivatalos Beauty Camp, ami garantáltan felejthetetlen lesz! Az edzőtáborban rengeteg edzéssel, előadással és persze szórakozással várjuk a jelentkezőket ;)

Értékelés:
(0 szavazat)

A Fitbalance-on újra egész nap kipróbálhatjátok óráinkat! Részleteket a bővebben gomb megnyomása után olvashattok! :)

Értékelés:
(0 szavazat)

A bejglik és a finom fogások után természetesen 2 ünnep között nem maradhatunk Beautyrobic nélkül...

Nézzük, hol és mikor tudtok Beautyzni <3

Értékelés:
(3 szavazat)

Sokszor gondolkodtam azon, hogy vajon mi lehet az oka, hogy a Beautyrobicra járók nem csak a testükben változnak, de az egész kisugárzásuk és belső énjük sokkal nőiesebbé válik. Mert az, hogy mitől fogynak, az nem kérdés, egy kemény edzés telis tele összetett, intenzív interval gyakorlatokkal, guggolásokkal, plankkel és a többi gyönyörűséggel, így az, hogy az ember fiziológiája megváltozik, ez nem kérdés, hanem a kemény munka következménye.
De azon már jobban elgondolkodtam, hogy vajon melyek azok a gyakorlatok, amik azt eredményezik, hogy a hozzánk látogató lányok sokkal nőiesebbé, magabiztosabbá és vonzóbbá válnak nem csak maguk, de a környezetük számára (főleg az ellenkező nem körében :) ).

Értékelés:
(1 szavazat)

Október elején lezajlott az első BeautyCamp, a táborban a lányok sok-sok Beautyrobic-óra mellett előadásokon, workshopokon is résztvehettek. A hangulat szuper volt, ennyi Beautyrobic-os lány mellett mi nem is számítottunk másra. 

A következőkben fogadjátok egyik résztvevőnk, Vanda levelét, amelyet a tábor után küldött nekünk ;)

Értékelés:
(1 szavazat)

Nagy büszkeség és öröm számunkra, hogy kiválasztották és jelölték Békési Brigittát, a beautyrobic megálmodóját a "Most Influental Woman by SAP" kategóriában a CESA (Central European Startup Award) díjra,mert úgy érzik, hogy sok ember és főleg Nők életére van nagy hatással!

Értékelés:
(2 szavazat)

Idén októberben nagy örömünkre a Beautyrobic is jelen lesz Magyarország egyik legnyagyszabásúbb fitness rendezvényén, a fitbalance-on! Jegyek már kaphatóak a Beautyrobic Központban!

Értékelés:
(6 szavazat)

Végre sikerült összehoznunk! Októberben megrendezésre kerül az első hivatalos Beauty Camp, ami garantáltan felejthetetlen lesz! Az edzőtáborban rengeteg edzéssel, előadással és persze szórakozással várjuk a jelentkezőket ;)

Értékelés:
(3 szavazat)

Sok mindent olvasni a különböző magazinokban, hogy hogyan legyünk jó nők, mi a szépség titka, milyen krémet tegyünk az arcunkra, milyen csodaitalt igyunk, milyen kezelésre menjünk, hogy szépségünket megőrizzük. Vannak expressz gyorsasággal változást ígérő módszerek, de szerencsére most már szép számmal vannak azok a tanácsok is, amik hosszútávra életmódszerűen hoznak változást az életünkbe. 

Értékelés:
(0 szavazat)

Az idei nyár sem múlhat el nyereményeső nélkül! A tavalyi Beautyrobicozz a Föld körül óriási sikerére való tekintettel idén is egy izgalmas kihívásra invitálunk benneteket! A nyereményekkel most sem fogunk csalódást okozni :)

Értékelés:
(1 szavazat)

Nagyszerű hírünk van!!!