<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Békési Brigitta és a Beautyrobic jelölése a CESA-n

Nagy büszkeség és öröm számunkra, hogy kiválasztották és jelölték Békési Brigittát, a beautyrobic megálmodóját a "Most Influental Woman by SAP" kategóriában a CESA (Central European Startup Award) díjra,mert úgy érzik, hogy sok ember és főleg Nők életére van nagy hatással!

A Central Eurpean Startup Awards (CESA) az egyik legnagyobb startup fesztivál Közép-Európában, amely nemcsak magáról a versenyről szól, hanem összefogva a startupokat, kapcsolatokat és tudást megosztva közösséget is épít. A szervezet célja, hogy támogassa mindazon tehetségeket, akik álmaikat, ötleteiket és meggyőződéseiket követve, technológiai vívmányaikkal a jövő gazdaságára nagy hatással lehetnek.

A non-profit kezdeményezést olyan globális cégek is támogatják, mint a VIBER, a Facebook, az IBM, a Vienna Business Agency, a lengyel vállalkozásokat segítő Startup Poland és számos más, helyi közösségeket összefogó és segítő befektetőcsoportok, közösségi irodák és magánszemélyek.

A rendezvényt immáron harmadszorra szervezik meg, az eseményre több idén is több 1000 startupot jelöltek, 12 kategóriában lehet szavazni különböző Startup vállalkozásokra, a Beautyrobic anyja a "Most Influental Woman by SAP" kategóriában kapott jelölést elismervén ezzel, milyen sok nő éltére van hatással a Beautyrobic megalkotása és terjesztése által. Elkötelezettsége és profizmusa mindannyiunk előtt ismert, illetve akinek már volt szerencséje találkozni vele, azok előtt motiváló ereje sem lehet kérdés.

Ha osztozol a CESA elismerésében, a https://globalstartupawards.typeform.com/to/rh9H21 linken tudsz szavazni Brigire (az érvényes szavzáshoz minden kategória jelöltjére szavazni szükséges, így nem árt előtt tájékozódni a jelöltekről)

Brigi CESA