<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Nagy sikernek örvendett az első BeautyCamp

Október elején lezajlott az első BeautyCamp, a táborban a lányok sok-sok Beautyrobic-óra mellett előadásokon, workshopokon is résztvehettek. A hangulat szuper volt, ennyi Beautyrobic-os lány mellett mi nem is számítottunk másra. 

A következőkben fogadjátok egyik résztvevőnk, Vanda levelét, amelyet a tábor után küldött nekünk ;)

 

"Drága Brigi, Dóri, Marietta, Annamari

Köszönöm azt a sok munkát amivel létrehoztátok nekünk ezt a tábort!  Annyira jó és motiváló volt az egész hétvége. Nagyon örültem, hogy ennyi jó emberrel ismerkedhettem meg,akik nem csak kívülről szépek de belülről is. 
Az összes óra nagyon sok pozitív erőt adott Nekem, hogy igenis csináljam jobban és törekedjek mindig az előrehaladásra,mint egy kis seggberugás, hogy ébresztő: do it. 
A Life coach-on konkrétan meglepődtem, hogy szinte mindenki azt mondta, hogy nincs megelégedve magával... Pedig okosak, szépek és olyan kitartásuk és erejük van órán(is), hogy arról inkább példát kéne vennie sok embernek akiknek megakarnak(unk) felelni. De emiatt is olyan jó ez a közösség ami a beautyrobic miatt jött létre, hogy idegen emberektől olyan szépeket kapunk amikről nem is tudunk. Mikor az egyik leányzó azt mondta nekem, hogy bárcsak olyan magabiztossága lenne, amit amilyet kisugárzok magamból, az állam leesett, mert azzal annyira nem rendelkezem,mint kockahassal 
És külön kiemelkedő, hogy mennyi időt szántok ránk... Amit mondtál Brigi, hogy plusz hozzáadott értéke van a beautyrobic-nak az nálam például ez is... A legtöbb helyen lenyomják az órát és viszlát..ti pedig a saját szabadidőtökből szántok ránk időt és azt érzem, hogy tényleg érdekel is titeket mi van velünk. 
Örülök, hogy ebbe a közösségbe tartozhatok ahol támogatjuk és segítjük egymást. 
Remek dolgot álmodtál meg Brigi, tökéletes edzőkkel, akik miatt minden órán a legjobbat szeretném magamból kihozni, hogy magamnak bebizonyítsam képes vagyok rá.  Konkrétan annyira szeretek edzésre járni,hogy lelkiismeret fordulásom van ha nem tudok elmenni órára. 

Sok puszi és ölelés Nektek! ????????????????????????????

 

Vandus