<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

A NŐIESSÉG PSZICHOLÓGIÁJA, AVAGY MIBEN REJLIK A BEAUTYROBIC NÉPSZERŰSÉGE

Sokszor gondolkodtam azon, hogy vajon mi lehet az oka, hogy a Beautyrobicra járók nem csak a testükben változnak, de az egész kisugárzásuk és belső énjük sokkal nőiesebbé válik. Mert az, hogy mitől fogynak, az nem kérdés, egy kemény edzés telis tele összetett, intenzív interval gyakorlatokkal, guggolásokkal, plankkel és a többi gyönyörűséggel, így az, hogy az ember fiziológiája megváltozik, ez nem kérdés, hanem a kemény munka következménye.
De azon már jobban elgondolkodtam, hogy vajon melyek azok a gyakorlatok, amik azt eredményezik, hogy a hozzánk látogató lányok sokkal nőiesebbé, magabiztosabbá és vonzóbbá válnak nem csak maguk, de a környezetük számára (főleg az ellenkező nem körében :) ).

 Annyira ez van most a központi gondolatomban, hogy épp azon vagyok, hogy erről sportpszichológiai kutatást végeztessek, hogy mélyebben és tudományosabban megismerjük a miérteket. 
DE! aztán tegnap épp olvastam egy üzleti motivációs könyvet (mert imádom őket :) ) és megvilágosodtam! :) Pontosan ugyanarról van szó, mint ahogy az ember sikeressé és magabiztosabbá válhat az üzleti életben. Ha olyan emberekkel veszed körbe magad, ha mindennap elismétled, hogy sikeres vagy, ha úgy öltözködsz, ha úgy indulsz neki a tárgyalásnak,hogy sikerülni fog, mert sikeres és magabiztos vagy, ha elhiszed magadról, ha így viselkedsz, akkor előbb utóbb bizony azzá válsz…Lehet először csak megjátszod, de egy idő után a részeddé válik..
Biztosan minden nő tapasztalta azt az érzést, amikor felvett egy szexi cipőt, vagy egy számára tetsző ruhát, amiben extra csinosnak érezte magát és még a járása is megváltozott. Nem a cipő és a ruha volt a csoda kulcsa, hanem az, hogy gyönyörűnek és ellenállhatatlannak érezte magát benne és ez sugárzott ki és ezáltal valóban az is lett…Aki rendszeresen jár Beautyrobicra, az gyakorlatilag heti 2-3-4x a tükör előtt azt gyakorolja, hogy hogyan legyen szexi és ízig-vérig nő…Minden mozdulatunk erről szól. Már maga a test olajozása is erre hangol. A meleg terem, a fények és a speciális mozdulatok, kéztartások, de még a kilégzés is…És első órán még félve teszi meg a mozdulatokat, és furán érzi magát, mert nincs ehhez hozzászokva, hiszen a mai világban sajnos a nemi egyenlőség ezt is magával hozta, de aztán eltelik 1-2 hónap és már magabiztosan és bátran használja és irányítja a saját testét és adja át magát annak, hogy igazi NŐ akkor és ott. És akkor jön az áttörés, mert a rendszeres megélésnek köszönhetően valóban azzá is válik. És ez az, amit nem lehet nem észrevenni :)