<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Beautysense, a Beautycsalád legújabb gyermeke

Valamikor tavaly nyáron merült fel bennem a gondolat, hogy a Beauty családból hiányzik még valami, ami elengedhetetlen akkor, amikor a női mozgásformákról beszélünk.. Valami, ami még egyszerűen hiányzott a repertoárunkból ahhoz, hogy egy tökéletes egészt alkossunk.

 

Persze, aki ismer, az tudja, hogy nem adok ki csak úgy akármit a kezeim közül, ezért is van az, hogy 1 év!!! fejlesztés és előkészület kellett ahhoz, hogy végre elmondhassam, hogy megszületett. :)
Ez pedig nem más, mint a mozgásformáink harmadik tagja, a Beautysense. A Beautyrobic és a Beautycore mellé kiváló kiegészítő a kifejezetten nyújtásra épülő, ám annál sokkal többet nyújtó új óratípusunk. Már a nevében is benne van az érzékiség, ami az egész órára jellemző. Ezt nem csak a különleges mozdulatokkal érjük el, de a kifejezetten erre a célra kevert olaj, amit egy speciális diffuzor segítségével a levegőbe juttatva a nőiességünket hivatott szolgálni. 
Megalkotásában óriási segítségemre volt és aktívan részt vett benne drága és vérprofi Beautyrobic edzőm, Annamari, aki 2 éves kora óta táncol és a táncművészetin megtanulta, hogy hogyan is kell tökéletesen lenyújtani a testünket. Természetesen ezt is, mint minden edzésünket gyógytornász felügyelt, így amellett, hogy tökéletes és érzéki ellazulást biztosít, amellett az izületeinket sem károsítja..
Egyéb különlegességek is vannak még az órán, melynek részleteivel és az időpontokkal hamarosan jelentkezem.
Annyit elárulok, hogy a premiert megtartottuk a BeautyCamp-en, ahol egyszerűen odáig voltak érte a lányok :) <

3