<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Miről szól a Beautyrobic

Ami becsapós benne, hogy úgy tűnik, hogy könnyű és nem is fárasztó, pedig bárki, aki kipróbálja mindig ezen lepődik meg, hogy mennyire kőkemény és hogy ez mennyire nem jön le a videóból. Valóban egy profi, kőkemény interval edzésről van szó, amelyben a nőies mozdulatok mellett előszeretettel használjuk a legütősebb zsírégető és alakformáló gyakorlatokat (hosszú percekig kitartott plank, guggolás és kitörés minden óra alapja, de a Beautycore edzéseken használt speciális módosított 4 ütemű fekvőtámaszunk is az egyik kedvenc). Ha valaki olvassa a visszajelzéseket, akkor láthatja mennyire hamar érzik a vendégek az eredményt és ez nem azért van, mert csodamódszer, de nem is az olajunk miatt, hanem mert szeretjük feszegetni a határokat. Azonban nagyon fontos, hogy mindezt profin tesszük, pontosan ezért van az, hogy minden mozdulatot gyógytornász felügyel, minden edzőnktől megköveteljük az alap edzői végzettséget (sajnos ezzel kitűnünk sok mozgásforma közül) nálunk az egyik legnagyobb az edzők szűrése (kb 50% a bukási arány, mert nem akárki felel meg) és a mozgás mellett, hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozás oktatására is, ami mint tudjuk elengedhetetlen a kívánt eredmény eléréséhez!
Azonban ez még mindig nem az, ami miatt igazán kirívó a Beautyrobic, hiszen rengeteg valóban hatékony és kemény edzés létezik a Beautyrobic mellett.

Viszont van valami, amiben egyedülálló és utánozhatatlan. Ami jogosan emeli nemzetközi szinten is kiemelkedővé és amelyre valóban szüksége van minden Nőnek. Ez pedig a vonzerő, a magabiztosság, a szexisség érzése és átélése.
Miért is edzünk? 
Annyi nőt látni, aki valóban elérte az álomalakot és mégsem boldog, mégsem magabiztos, emiatt mégsem tűnik vonzónak. Látszólag szinte már tökéletes a külseje, van akinek már kockás a hasa, mégis még mindig nem látja magát elég jónak. Ez teljesen kihat a kisugárzására és a megjelenésére egyaránt. Ugyanúgy komplexusokkal küzd és ugyanúgy folyton azt gondolja, hogy azért nem boldog, mert még nem tökéletes. Hány olyan nő létezik, aki ugyan nem lenne semmi oka, mégis bizonytalan, mégis boldogtalan és a testi tökéletlenségeit (ami sokszor teljesen alaptalan) okolja azért, mert az élete romokban van. Fontos, hogy valóban vonzónak lássuk magunkat és imádjuk a testünket és önmagunkat. Imádjuk azt, ahova jutottunk és legyünk büszkék magunkra, a testünkre és ez egész valónkra. A Beautyrobic ezt adja, és ez a zsenialitásának a titka! A visszajelzések kapcsán nem csak egyszerűen fogyaszt és alakot formál, de megadja azt a Nőknek, amire valóban vágynak. Az önelfogadást, és azt, hogy imádjanak a tükörbe nézni! Jelenleg pontosan erről folyik tudományos pszichológiai kutatás, hogy a Beautyrobic mennyire segíti a nők nőiességének megélését! Ez az, amiért aki kipróbálja, az rákap és aki kitartóan csinálja, az nem csak a testén fogja érzékelni a változást…