<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

#3 BeautyCamp 2017. október 20-21-22.

Októberben megrendezésre kerül a harmadik hivatalos Beauty Camp, ami garantáltan felejthetetlen lesz! Az edzőtáborban rengeteg edzéssel, előadással és persze szórakozással várjuk a jelentkezőket ;)

Az edzőtábor helyszíne a négycsillagos Bodrogi Kúria Wellness Hotel, ahol igazán gyönyörű beautyrobicos környezetben tölthetjük el a hétvégét. A félpanziós ellátás mellett még számtalan kikapcsolódási lehetőség (több medence, infraszauna, finn szauna, jacuzzi és sok más) is benne van az árban. További infók a szállásról itt: http://www.bodrogikuria.hu/

A Beautycamp időpontja 2017. október 20-21-22.
A 3 napos Beautycamp ára: 47. 900 Ft
Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az ár az alábbiakat tartalmazza:
• 3 nap 2 éj a Bodrogi Kúria Wellness Hotelben félpanzióval
Ez a tábor most rendhagyó lesz az eddigiekhez képest! Sokan részt vettetek már az előző két táborunkon és pont ezért szeretném, hogy azoknak is legyen benne új, akik eddig voltak. :) Természetesen az nem is kérdés, hogy a sok sok Beautyrobic,Beautycore és Beautysense óra marad, a Beautyrobic Basics óra (ahol megtanuljuk a gyakorlatok pontos kivitelezését) marad, mivel rengetegen imádják a Beautyrobicosokat :), ezért a sok sok ajándék, amit kapunk, szintén marad  Viszont, ami újdonság lesz, hogy mivel már hónapok óta iszonyatosan intenzíven kutatom a könyvem kapcsán azt a témakört, hogy hogyan éri el valaki a „WOW-hatást”, azaz azt a valódi vonzerőt, amitől kitűnik a többiek közül, amitől nem csak a magánéletben, de a munkában is komolyan veszik és amikor valaki olyanná válik, akire emlékeznek! Rengeteg szakmai interjú, különböző szakemberekkel, a pszichológustól, a parfumőrig, az üzletembertől, a közszereplőkig mindenkit kifaggattam. Szóval úgy döntöttem, hogy ezt a rengeteg tudást ki mással osztanám meg először, ha nem a Beautyrobicosokkal! 

Így a programoknak ez lesz a fókuszában, mert szeretném, hogy aki a 3 nap után elmegy haza, annak ez valóban valami olyat nyújtson, ami tényleg kihat az életére! Mivel már így is van nem kevés jelentkezőnk, illetve a létszám limitált, ezért arra kérek mindenkit, aki jönne, hogy mihamarabb jelezze felénk!

Amint látjátok, annyi mindent adunk és hála a Beautyrobic töretlen népszerűségének idén is szuper árat sikerült kialkudni, úgyhogy ezt semmiképp ne hagyhatjátok ki, mert nem csak egy életre szóló élményt ad, de olyan technikai tudást, hogy igazi Beautyrobic profik lesztek, intenzív "edzőtáborra" készüljetek :)