<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

💗TAVASSZAL INDUL a #4 BeautyCamp Csajok!💗

Adott a dátum, adott a fantasztikus helyszín, a legszuperebb és legprofibb edzőkkel edzhettek, már csak egy egy kérdésünk van 🙂 hogy Te is ott leszel-e Velünk? 

 

Természetesen az nem is kérdés, hogy sok sok Beautyrobic, Beautycore és Beautysense óra vár rátok, valamint lesz Beautyrobic Basics workshop is (ahol megtanuljuk a gyakorlatok pontos kivitelezését). 
Brigi több mint egy éve intenzíven kutatja a könyve kapcsán azt a témakört, hogy hogyan éri el valaki a „WOW-hatást”, azaz azt a valódi vonzerőt, ami nem a külsőről szól, hanem az igazi vonzerőről. Rengeteg szakmai interjút készített különböző szakemberekkel, a pszichológustól, a parfumőrig, az üzletembertől, a közszereplőkig mindenkit kifaggatott. Ezt a rengeteg tudást is megosztja veletek Beautyrobicosokkal!

Mivel rengetegen imádják a Beautyrobicosokat 🙂, ezért számos meglepi ajándékra lehet számítani 😉

Szeretnénk, hogy aki a 3 nap után hazamegy, annak a BeautyCamp valóban valami olyat nyújtson, ami tényleg kihat az életére!

🌸Helyszínünk a négycsillagos Bodrogi Kúria Wellness Hotel, ahol igazán gyönyörű beautyrobicos környezetben tölthetjük el a hétvégét. 
🌺A félpanziós ellátás mellett még számtalan kikapcsolódási lehetőség (több medence, infraszauna, finn szauna, jacuzzi és sok más) is benne van az árban.
🌸Minden program fakultatív 🙂

További infók a szállásról itt: 
http://www.bodrogikuria.hu/

A #4 BeautyCamp időpontja 2018. május 4-5-6.

Jelentkezési határidő: 2018. április 15.

A 3 napos Beautycamp díja: 54.900 Ft/fő

Részletes tájékoztatás és jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

A tábor Fb eseménye itt:
https://www.facebook.com/events/307005133158989/

Találkozunk a táborban 🙂💕😘