<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

KÉPZÉSEK, WORKSHOPOK, TANFOLYAMOK


Egészséges Táplálkozás és Superfood Alapok Workshop
 
Tudatos élelmiszer választás hatalma, céljaidnak megfelelően. 
Ezt kínálja neked ez a modul, Kovács Gergely, a Prime Look Models modellügynökség táplálkozási tanácsadója és a 100DTP, nemzetközileg elismert edzésmódszer megalkotójának előadásában. A diéta nem feltétlen jelent önsanyargatást, ha tudod, hogy mit mikor, hogyan és milyen összetételben ehetsz. Soha többé nem vezetnek meg téged se reklámok, se fogyitabletták, vagy 7 napos módszerek. Itt megérted, hogy mitől működik az emésztésed és a tested. Megérted miként alakul ki, vagy tűnik el belőled a testzsír.
A szigorúan vett SuperFood-okat úgy tudnám jellemezni, ha megkérdezné tőlem valaki, hogy mik is azok a civilizált világ étkezési szokásaiból valamiért kihagyott brutálisan magas hatóanyag tartalmú emberi fogyasztásra alkalmas növények, zöldségek, gyümölcsök.
De milyen hatóanyagokat tarlmaznak?
Olyanokat, amik helyettesíteni tudják a gyógyszerek többségét, olyanokat, amiktől a Maja harcosok legyőzhetetlenek voltak, olyanokat, amiktől a kínai történelemben 200 éves emberekről is beszámolnak. (hogy csak pár példát említsek)

 

Időpontja: Hamarosan
Helyszíne a Beautyrobic Központ
A workshopra előjelentkezés szükséges az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalon vagy lenti űrlapunkon!

A workshop ára: 7.990 Ft

 

kokuszivoholgy

 

Beautyrobic Basics

Minden beautyrobic-os számára kihagyhatatlan workshop!


A Beautyrobic mozdulatok olyan speciálisan kidolgozott és kivitelezett tánc- és tornagyakorlatok egyvelegéből áll, ami úgy segíti elő hatékyonan a zsírpárnák ledolgozását, hogy közben nem roncsolja az ízületeinket.
A hagyományos táncból  jól izolációs technikákat picit módosítva elérjük azt, hogy a Beautyrobicon biztonsággal és megfelelő hatékonysággal végezzük a gyakorlatokat, ami ezáltal nemcsak erőteljes zsírégető, hanem kiváló alakformáló is lesz, miközben végig megfelelően kíméli az ízületeket.

A Beautyrobic Basics WorkShop-ot ajánljuk minden Beautyrobicra járónak, hiszen az órán így minden mozdulatot megfeleően kivitelezve a lehető leghamarabb tudjátok elérni az igazi Beautyrobic hatást!

Időpontja: január 23. kedd  20:15
Helyszíne a Beautyrobic Központ
Ára 3900 Ft, bérleteseknek 2,5X a bérletből
A workshopra előjelentkezés szükséges az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalon vagy lenti űrlapunkon!

a workshop ára: 3900 Ft

 

 meretezdat hu BeautyrobicBasics

 Beautyrobic Basics #2 - Gyógytornász Special Edition

A Beautyrobic órákon nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra és arra, hogy minden gyakorlattal nem csak hogy elérjük az alakformálásra gyakorolt maximális hatást, de közben figyeljünk az izületeink védelmére, hiszen egy nem megfelelően végrehajtott gyakorlat azért nagy probléma, mert nem csak hogy nem ér el olyan hatást, mint amit kellene, de még többet árthatunk is vele, mint amennyit használunk. Aki volt a Beautyrobic Basics workshopon, az tudja, hogy ott lépésről lépésre átvesszük azt, hogy hogyan is kell helyesen a Beautyrobic és Beautycore órán alkalmazott izolációs mozdulatokat végrehajtani, úgy hogy az ne terhelje az izületünket és gyönyörű, szuper hatékony mozdulatok legyenek, elérve ezzel azt, hogy a Beautyrobic órán villám gyorsan lenyűgöző hatást érhessünk el az alakformálás és a zsírégetés terén! Ezen a tanfolyamon (ami a kiegészítése a Beautyrobic Basics-nek) azt tanítjuk meg, hogy hogyan is kell megvalósítani a talajon alkalmazott gyakorlatokat, illetve a guggolást, kitörést, planket és minden basic gyakorlatot. Gyógytornászunk megtanít arra, hogy mik azok a dolgok, amiket semmiképp ne kövess el az órák alatt, ha valóban látványos eredményt szeretnél elérni.

Ez a tanfolyam nem csak a Beautyrobic és Beautycore-ra járóknak alap, hanem azok számára is, akik bármilyen alakformáló órán vesznek részt vagy otthon tornáznak. Higgyétek el, aki rendszeresen heti 2-3x rosszul végez el egy gyakorlatot az, ha nem is rögtön, de egy rövid idő után biztosan érezni fogja ennek negatív hatását, ami csak nagy nehézségek árán lesz visszafordítható, arról nem beszélve, hogy a zsírégető és alakformáló hatást meg tudja 5-10x-ni, ha a gyakorlat teljesen pontosan van kivitelezve.

A workshopot kizárólag kiscsoportban tartjuk, azaz maximum 10 fő, pontosan azért, mert itt egyesével mindenki hibáját javítjuk!

Ha egyszer rászánod az időd és eljössz, onnantól kezdve bárhova is menj alakformáló edzésre, pontosan fogod tudni, hogy mit kell tenned!

Időpont: 2017. május 19.  (péntek) 19:15
Helyszín: Beautyrobic Központ
Ára: 3900 Ft, bérleteseknek 2,5X a bérletből.
Bejelentkezés szükséges: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy az alábbi űrlapon

 

 beautyrobic gyógytornász2

 

                      ff

BeautyPose Workshop a gyönyörű tartásért!

Újabb lehetőség, hogy kibontakoztasd nőiességed minden részletét! A magabiztos, sikeres, szexi nőt már a testtartásáról, messziről észre lehet venni. A helyes tartás erőt és dinamikát sugall, melyet az élet minden területén hatékonyan lehet kamatoztatni. Annak a nőnek, akinek a mozgása, a kisugárzása szép és szexi, a férfiak sem tudnak ellenállni, úgyhogy ezt nem érdemes kihagyni, csajok! ;)

Ezen a workshopon olyan gyakorlatokat mutatunk, ami kifejezetten a helyes testtartást javítja. Megmutatjuk, hogyan ülj a munkahelyeden, hogyan helyezd el a monitorod, illetve a mindennapokban hogyan kerüld el a derék, nyaki és váll fájdalmakat is. Olyan speciális gyakorlatokat tanítunk nektek, amivel az egész tartásotok egyszerűen gyönyörű lesz. Aki látott már vékony, de görbe testtartással álló nőt, az pontosan tudja, hogy ez mennyit tud rontani a szexisségen és a nőies kisugárzáson A Beauty Pose workshopot gyógytornászunk, Kalmár-Kenéz Viki tartja, így a profi szakmai háttér is garantált.

Időpontja: hamarosan
Helyszíne a Beautyrobic Központ,
A workshop ára 3900 ft vagy 2,5 x a bérletből
A workshopra előjelentkezés szükséges az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalon vagy lenti űrlapunkon!

a workshop ára: 3900 Ft

 

beautypose

 

BEAUTYROBIC OKTATÓI TANFOLYAM!

Légy te is részese a legdinamikusabban fejlődő edzés irányzatnak. Ha szeretnéd másokkal is megismertetni a szexi, nőies mozgás titkát és szuper edzést tartani, itt a helyed!

Ha már gyakorló aerobic edző, vagy tánctanár vagy, esetleg hamarosan befejezed ezirányú tanulmányaidat, akkor gyere el, és sajátísd el az egyre népszerűbb edzésmódszerünket, a Beautyrobicot és edzőként légy sikeres partnerünk. Képzésünk során mind elméleti, mind gyakorlati szinten segítünk elsajátítani az általunk kidolgozott és használt edzésmódszert, a vizsgát követően pedig Te is átadhatod a tudást klienseidnek.

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Időpont: 2018. február 3-4. és vizsga február 25.
A tanfolyam írásbeli és szóbeli vizsgával zárul!
A tanfolyam ára: 124. 000 Ft

Az ár magában foglalja a tananyagokat, a vizsgadíjat, 3 hónap franchise díjat és 10 alkalom Beautyrobic órát!
Csatlakozz hozzánk!

Amit a képzés magában foglal:

 • elméleti oktatás

 • tananyagokat

 • a vizsgadíjat

 • 10 gyakorlati órát*

 • 3 hónap franchise díjat

*A sikeres oktatói tanfolyam elvégzésének feltétele a sikeres vizsga mellett, hogy minimum 10 Beautyrobic órát látogasson az oktató jelölt, amit le kell igazolni.

Képzésre való jelentkezés feltétele:

 • Érettségi

 • Aerobik edző vagy tánctanár végzettség

 • vagy folyamatban lévő tanulmány

info: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

a képzés ára: 124.000 Ft

 

Részletfizetés lehetséges: 3 részletben

bővebb tájékoztatásért, jelentkezéssel
kapcsolatban írj nekünk üzenetet!

 

BEAUTYCORE OKTATÓI TANFOLYAM!

Indul a gyógytornász segítségével kifejlesztett Beautycore (a Beautyrobic első különálló válfaja) oktatói tanfolyam! Légy te is részese a legdinamikusabban fejlődő edzés irányzatnak. Ha szeretnéd másokkal is megismertetni a szexi, nőies mozgás titkát és szuper edzést tartani, itt a helyed! 

beautycore új kreativ basic

Ha már gyakorló Beautyrobic, aerobic edző, vagy tánctanár vagy, esetleg hamarosan befejezed ezirányú tanulmányaidat, akkor gyere el, és sajátísd el az egyre népszerűbb edzésmódszerünket, a Beautycoret és edzőként légy sikeres partnerünk.

Ez az edzésforma a core-izomokról kapta a nevét, amely gyűjtőnév a törzs mélyizmait foglalja magába! Erősíti a has-, a váll-, a medence-, és a csípőizmokat is, ezáltal egészségesebb tartást és szebb, nőiesebb alakot eredményez! A Beautyrobichoz hasonlóan meleg teremben, érzéki olaj használatával zajlik az óra így kímélve az ízületeket és fokozva a méregtelenítést, azonban a speciális mozdulatokat lassabbak! 

Különösen ajánlott ülőmunkát végző, és testtartási problémákkal küzdő nőknek! A tökéletes alakot csak a szép tartás emeli ki igazán!

Képzésünk során mind elméleti, mind gyakorlati szinten segítünk elsajátítani az általunk kidolgozott és használt edzésmódszert, a vizsgát követően pedig Te is átadhatod a tudást klienseidnek.

Képzésünk 3+1 napból áll (3 nap Beautycore + 1 nap Beautyrobic képzés első napja ( február 3.), természetesen a végzett Beautyrobic oktatóink számára a +1 napon történtő részvétel nem kötelező)

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tudtok!


Időpont: 2018.február 17-18.  és március 3.
A tanfolyam írásbeli és szóbeli vizsgával zárul!
A tanfolyam ára: 135 000 Ft
Az ár magában foglalja az elméleti oktatás mellett a tananyagokat, a vizsgadíjat, 3 hónap franchise díjat és 10 alkalom Beautycore órát*!
Csatlakozz hozzánk!

*A sikeres oktatói tanfolyam elvégzésének feltétele a sikeres vizsga mellett, hogy minimum 10 Beautycore órát látogasson az oktató jelölt, amit le kell igazolni.

 

Képzésre való jelentkezés feltétele:

 • Érettségi

 • Aerobik edző vagy tánctanár végzettség

 • vagy folyamatban lévő tanulmány

 

INFO: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A képzés ára 135.000 Ft

Részletfizetés lehetséges: 3 részletben

BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁSÉRT, JELENTKEZÉSSEL
KAPCSOLATBAN ÍRJ NEKÜNK ÜZENETET!

 

BEAUTYSENSE OKTATÓI TANFOLYAM!

Indul a gyógytornász és pszichológus segítségével kifejlesztett Beautysense oktatói tanfolyam! Légy te is részese ennek a legújabb edzés irányzatnak. Ha szeretnéd Te magad is a folyamatos testi-lelki-szellemi fejlődést megélni, másokat is hozzásegíteni egy új életminőség megtapasztalásában, megvalósításában és megtartásában, mindezt egy érzéki és szexi edzés kereti között, itt a helyed! 

Beautysense oktatoi psozt webre

 

💗

A Beautyrobic és a Beautycore mellé kiváló kiegészítő a kifejezetten nyújtásra épülő, ám annál sokkal többet nyújtó új óratípusunk. Már a nevében is benne van az érzékiség, ami az egész órára jellemző.

A Beautysense-szel nem csak új mozdulatokat vezethetsz be a mindennapi edzéseid közé, hanem vendégeidnek egy teljesen új mozgásformát mutathatsz be, amely a testet-lelket-szellemet egyaránt felpezsdíti, visszaállítja a női energiákat, ezáltal az ősi női magabiztosság-és önbizalom észrevétlenül működik. A szexi, érzéki nyújtásra épülő, de annál többet adó különleges óra végére egy olyan relaxációs rész került, amivel óráról órára fejlesztjük a bennetek rejlő nőiességet és magabiztosságot. Nem csupán selfness óra, hanem a plusz dolgoknak köszönhetően (speciális olaj, diffúzor, melegített terem) egy magasabb kategóriájú edzésről van szó.

Képzésünk 3+1 napból áll (3 nap Beautysense + 1 nap Beautyrobic képzés első napja ( február 3.), természetesen a végzett Beautyrobic oktatóink számára a +1 napon történtő részvétel nem kötelező)

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tudtok!

Időpont: 2018.  február 10-11.  és március 3.

A tanfolyam írásbeli, gyakorlati és szóbeli vizsgával zárul!
A tanfolyam ára: 99 000 Ft
Az ár magában foglalja az elméleti oktatás mellett a tananyagokat, a vizsgadíjat, 3 hónap franchise díjat és 10 alkalom Beautysense órát*!
Csatlakozz hozzánk!

 

*A sikeres oktatói tanfolyam elvégzésének feltétele a sikeres vizsga mellett, hogy minimum 10 Beautysense  órát látogasson az oktató jelölt, amit le kell igazolni.

Amit a képzés magában foglal:

 • elméleti oktatás

 • tananyagokat

 • a vizsgadíjat

 • 10 gyakorlati órát*

 • 3 hónap franchise díjat

Képzésre való jelentkezés feltétele:

 • Érettségi

 • Aerobik edző vagy tánctanár végzettség

 • vagy folyamatban lévő tanulmány

 

A Beautyrobic óráim során rengeteg kérdést kaptam, melyek túlmutattak a Beautyrobic témakörén. Azt vettem észre, hogy a mai információban zsúfolt világban a nők elveszettnek érzik magukat.

Rengeteg olyan téma van, amit iskolában nem tanítanak, azonban a nők életében mindennapos kihívás. Döntéseiket nem racionális alapon hozzák meg, nincsen hozzá meg a tudásuk, így a reklámok manipulálják őket.

A Beauty Schoolt azért alapítottam, hogy a felesleges és költséges kísérletezések helyett, azonnal jó döntéseket tudj hozni.

Milyen előnyökkel jár, ha elvégzed a Beauty Schoolt?

 • Tudatos döntéseket hozol, nem dőlsz be többé a reklámok manipulatív hatásának.
 • Olyan dolgokat sajátíthatsz el, mellyel egy egészséges, teljes életet élhetsz, és magabiztos bombázóként bármit elérhetsz.
 • Megkíméled magadat a felesleges pénzkidobástól, így a képzés díja többszörösen visszatérül.
 • A modulokat úgy terveztük, hogy egyszerre annyi információt adjunk át, amit utána a gyakorlatban is fel tudsz használni.
 • A képzési napok hétvégére esnek, így munka mellett is könnyedén beiktathatod az idődbe.
 • A modulokat az adott terület specialistái tartják.
 • A modulok egymástól függetlenül is elvégezhetőek, azonban ha mindegyiket elvégzed, akkor nem csak jelentős kedvezményben részesülsz, de életre szóló pozitív változást idéz elő.

A Beauty School helyszíne:

Beautyrobic Központ, Budapest 1136 Hollán Ernő utca 9.

 • Twer for Valentines day WS2

  A modul ára:
   7 990 Ft

  VALANTINE'S DAY TWERK WORKSHOP a Bautyrobic Központban! 2018. február 4-én

  Csajok , rajtunk ne múljon, ezt is elintéztük nektek ?
  Akinek van olyan pasi az életében, akit még jobban szeretne elvarázsolni a bájaival annak azért van itt a helye, akinek meg nincs, semmi pánik, fantasztikus 2 órát tölthettek Nagy Katalin-nal és a többi csajszival. 
  Legyél büszke a fenekedre, mutasd meg, hogy te is tudsz bánni a testeddel, és ezt nem is félsz megmutatni?

  Garantáltan életre szóló tudást sajátítasz el Katától, amivel nemcsak az idei Valentin nap, hanem az összes ünnep és hétköznap is különlegességé tehető ☺️

  A worskohop kellékei , amit kérünk hogy hozzatok magatokkal:
  -térdvédő vagy lábszárvédő
  -sportcipő
  -szexi cuccot is hozzatok ? , a többi már Katán és rajtatok múlik ?

  ⏰Időpont: február 4. (vasárnap) 10:00-12:00

  ?Részvételi díj: EARLY BIRD jelentkezés január 20-ig 5.000 Ft/fő vagy 3 alkalom a Beautyrobic bérletből. 
  Január 21. utáni jelentkezés 7.990 Ft vagy 5 alkalom a bérletből
  Jelentkezéseket az összeg beérkezésének előre utalásával vagy a bérletből való alkalmak lehúzása után tudunk véglegesíteni.

  ?➡️A részvételi létszám limitált, jelentkezés az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen

 • webre kép  A modul ára:
   18 000 Ft

  Női önvédelmi workshop

  Ennek az eseménynek a megszervezésére igazából az elmúlt hét eseményei inspiráltak. Azt tudnotok kell, hogy rengetegszer felkeresnek különböző edzésmódszerek, javarészt fiúsabb edzések, hogy működjünk együtt, nyilván mivel tudják, hogy a Beautyrobic közönsége egy elég stabil és nagy tábor a nők körében. Rendre elutasítom, mivel egyrészt az a hitvallásom, hogy attól, hogy kemény egy edzés, még legyen nőies, mert hosszú távon a mozdulatok rendszeres gyakorlása beépül a mindennapokba, és nem mindegy, hogy egy nőnek kecses a mozdulata a rendszeres beautyrobictól vagy épp az ellenkezője. A másik, azt tudom, hogy nálunk gyógytornász felügyeli a mozdulatot, de hogy másnál is, azt nem és ahhoz nem adom a nevem. 


  Viszont volt egy megkeresés, ami annak ellenére, hogy nem nőies, iszonyat fontos. Egy igazi ninja, aki Japánban tanult keresett meg, hogy önvédelemmel foglalkozik. Az elmúlt hetek eseményei és a rengeteg #metoohashtag, amit láttam a fb falamon, arra ösztönzött, hogy ez hiába nem nőies, kell nekünk! Fontosnak tartom, hogy igenis mindannyian biztonságban legyetek. Éppen ezért kihisztiztem egy olyan árat a Beautyrobicosoknak, ami szinte irreális.(Néha azért a hisztinek is van haszna :D :D :D )

  Szóval egy egész napos önvédelmi tanfolyam, ami alapból 18 000 Ft, érvényes Beautyrobic bérlettel rendelkezőknek 9990 Ft :), ahol többek között az alábbiakat tanulod meg:


  - ütésből-megragadásból-megfogásokból kitérés (kitérés a vonalból – szögek-távolságok) – grabancom megfogják, vállam, csuklóm, hajam, ütés fejre, hasra, rugás hasra, lágyékra, „öv” alulra
  - „környezetismeret” – rendelkezésre álló eszközök: falak, padok, járdaszegély, parkoló járművek (vagy forgalom), fák, más emberek,
  Lefegyverezni - kezében van, zsebében van, tokban van stb


  Felosztások: 
  a./ tradícionális fegyverek (botok, kardok, dobó- és speciális fegyverek stb.) – ezeknek a mai modern formájukat vesszük át
  b./ modern (népszerű) fegyverek: kés, pisztoly stb.
  c./ hétköznapi tárgyak: mobiltelefon és alkatrészek, fülhallgató, pénztárca-pénz, (nap)szemüveg, könyv-füzet, toll, üzleti kártya, öngyújtó-gyufa, cigaretta, műanyag üveg+kupak, üdítős doboz (teli-üres), szlusskulcs, lakáskulcs, esernyő, sétabot
  d./ női eszközök: rúzs, retikül, tűsarkú cipő, a hosszú haj, mint fegyver, (mű)körmök, körömlakk, tükör, sminkkészlet
  Szóval kérlek Titeket, ha tudtok, erre mindenképp gyertek...Sajnos a létszám limitált, de ígérem, hogy kihisztizek még többet, csak legyen mindenki biztonságban :)


  Dátum: 2017 Nov 19. 9:30-tól


  Jelentkezni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Helyszn: Beautyrobic Központ (1132 Budapest, Hollán Ernő u. 9. )

   

   

 •  
  A modul ára:
  7 990 Ft

  Pózolási modul 

  Szakértő:
  Katona Dóra modell

  Pózolás

  Profi modellünk megmutatja a különböző pózolási trükköket. Legyen szó selfie-ről vagy akár csoportképről, ezekkel a technikákkal garantáltan dögösen fogsz mutatni.

  Amit hozz magaddal:
  Magassarkú cipő, kedvenc ruha, farmer, egyéb, ami lehetőleg egyszínű legyen és ne mintás.

  Időpont: március 12. vasárnap 14:00-17:00
  Jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen
  Helyszín: Beautyrobic Központ ( 1132 Budapest, Hollán Ernő u. 9.)

 • A modul ára:
  7 990 Ft

  Szépségápolási modul

  Szakértő:
  Tajti Ildikó, bőrápolási specialista, blogger, az Esszenciális bőrápolás c. könyv szerzője

  A nők 99%-a a termékek ígérete alapján választja ki a kozmetikumait, pedig talán mondanunk sem kell, hogy a legritkábban tartják ezt be. Az egyetlen, ami alapján magabiztosan tudod kiválasztani a bőrtípusodnak, bőrproblémádnak megfelelő kozmetikumot, az az INCI, vagyis összetevő lista.

  A képzésen megtanulod a bőrápolás általános szabályait, a bőrtípusodnak megfelelő bőrápolási rutin kialakítást, és az INCI lista elemzését. Ezáltal végre nem a legprofibban marketingelt kozmetikumot veszed meg, hanem azt, ami valóban segít, így nem dobsz ki többet pénzt kozmetikumokra. Ha szeretnél gyönyörű, hibátlan bőrt, itt a helyed!

  Időpont: március 4. (12:00-16:00-ig)
  A jelentkezéshez 4.000 Ft előleget kérünk!
  Helyszn: Beautyrobic Központ (1132 Budapest, Hollán Ernő u. 9. )

  Mentés •  


  A modul ára:
  7 990 Ft

  Smink modul 

  Szakértő:
  Sipos-Lenkey Annamária sminkes

  Sminkelés
  Első lépésben átnézik veled a sminkkészletedet. Megtanulod azt, hogy mik azok az alapdarabok, ami egy nő nesszeszeréből sem hiányozhat! Megtanulod, hogyan emeld ki természetes szépségedet egy nappali és egy esti smink segítségével.

  Amit hozz magaddal a sminkcuccaid közül:
  Ecsetek vagy aplikátor, alapozó vagy bb krém, korrektor, púder, pirosító és/vagy bronzosító, szemöldök árnyaló por vagy ceruza, szemhéj púderek ( mindenképp kell: egy világosabb, egy közép szín( pl világos barna) és egy fekete), fekete szemceruza vagy tus, szempilla spirál, ajak ápoló, szájfény vagy rúzs.
  Ezeken kívül bármi, ami van, hozzátok nyugodtan. Nem kell nagy bevásárlást tartani előtte, mert segítek kiválasztani, hogy mi az ami még kell vagy épp mi az, ami felesleges.

  Időpont: március 12. vasárnap 9:30-13:30
  Jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen
  Helyszín: Beautyrobic Központ ( 1132 Budapest, Hollán Ernő u. 9.)

   

Maradjon 20 000 Ft a zsebedben!

A modulok külön-külön is elsajátíthatóak, de szeretnénk arra bíztatni
mindenkit, hogy széleskörű tudása legyen, ezért szuper akcióval álltunk elő!

Ha legalább 3 modult megrendelsz,
akkor 20% kedvezményt kapsz

Ha pedig mind a 6 modult megrendeled,
akkor most mindössze 35 000 Ft-ot kell fizetned,
azaz 20 000 Ft a zsebedben marad!

Ráadásul ezzel nagyban hozzájárulsz az új Beautyrobic Központ megalapításához,
hiszen az ebből folyó bevételeket annak szépítésére költjük!

Érdeklődni és jelentkezni
az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06-30-524-49-51
telefonszámon lehet, ill. az alábbi űrlap elküldésével lehet.

Kérlek mielőbb jelezd részvételi szándékod, mert a férőhelyek száma
limitált! A férőhelyeket a befizetés sorrendjében tudjuk biztosítani!

JELENTKEZZ MOST!