<
facebook youtube instagram
06 30 524 4951
nyelvválasztó nyelvválasztó
0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
Egészséges Táplálkozás és Superfood Alapok Workshop
 
Tudatos élelmiszer választás hatalma, céljaidnak megfelelően. 
Ezt kínálja neked ez a modul, Kovács Gergely, a Prime Look Models modellügynökség táplálkozási tanácsadója és a 100DTP, nemzetközileg elismert edzésmódszer megalkotójának előadásában. A diéta nem feltétlen jelent önsanyargatást, ha tudod, hogy mit mikor, hogyan és milyen összetételben ehetsz. Soha többé nem vezetnek meg téged se reklámok, se fogyitabletták, vagy 7 napos módszerek. Itt megérted, hogy mitől működik az emésztésed és a tested. Megérted miként alakul ki, vagy tűnik el belőled a testzsír.
A szigorúan vett SuperFood-okat úgy tudnám jellemezni, ha megkérdezné tőlem valaki, hogy mik is azok a civilizált világ étkezési szokásaiból valamiért kihagyott brutálisan magas hatóanyag tartalmú emberi fogyasztásra alkalmas növények, zöldségek, gyümölcsök.
De milyen hatóanyagokat tarlmaznak?
Olyanokat, amik helyettesíteni tudják a gyógyszerek többségét, olyanokat, amiktől a Maja harcosok legyőzhetetlenek voltak, olyanokat, amiktől a kínai történelemben 200 éves emberekről is beszámolnak. (hogy csak pár példát említsek)

 

Időpontja: Hamarosan
Helyszíne a Beautyrobic Központ
A workshopra előjelentkezés szükséges az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalon vagy lenti űrlapunkon!

A workshop ára: 7.990 Ft

 

kokuszivoholgy

 

Beautyrobic Basics

Minden beautyrobic-os számára kihagyhatatlan workshop!


A Beautyrobic mozdulatok olyan speciálisan kidolgozott és kivitelezett tánc- és tornagyakorlatok egyvelegéből áll, ami úgy segíti elő hatékyonan a zsírpárnák ledolgozását, hogy közben nem roncsolja az ízületeinket.
A hagyományos táncból  jól izolációs technikákat picit módosítva elérjük azt, hogy a Beautyrobicon biztonsággal és megfelelő hatékonysággal végezzük a gyakorlatokat, ami ezáltal nemcsak erőteljes zsírégető, hanem kiváló alakformáló is lesz, miközben végig megfelelően kíméli az ízületeket.

A Beautyrobic Basics WorkShop-ot ajánljuk minden Beautyrobicra járónak, hiszen az órán így minden mozdulatot megfeleően kivitelezve a lehető leghamarabb tudjátok elérni az igazi Beautyrobic hatást!

Időpontja: március  27. kedd  20:30
Helyszíne a Beautyrobic Központ
Ára 3900 Ft, bérleteseknek 2,5X a bérletből
A workshopra előjelentkezés szükséges az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalon vagy lenti űrlapunkon!

a workshop ára: 3900 Ft

 

 meretezdat hu BeautyrobicBasics

 Beautyrobic Basics #2 - Gyógytornász Special Edition

A Beautyrobic órákon nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra és arra, hogy minden gyakorlattal nem csak hogy elérjük az alakformálásra gyakorolt maximális hatást, de közben figyeljünk az izületeink védelmére, hiszen egy nem megfelelően végrehajtott gyakorlat azért nagy probléma, mert nem csak hogy nem ér el olyan hatást, mint amit kellene, de még többet árthatunk is vele, mint amennyit használunk. Aki volt a Beautyrobic Basics workshopon, az tudja, hogy ott lépésről lépésre átvesszük azt, hogy hogyan is kell helyesen a Beautyrobic és Beautycore órán alkalmazott izolációs mozdulatokat végrehajtani, úgy hogy az ne terhelje az izületünket és gyönyörű, szuper hatékony mozdulatok legyenek, elérve ezzel azt, hogy a Beautyrobic órán villám gyorsan lenyűgöző hatást érhessünk el az alakformálás és a zsírégetés terén! Ezen a tanfolyamon (ami a kiegészítése a Beautyrobic Basics-nek) azt tanítjuk meg, hogy hogyan is kell megvalósítani a talajon alkalmazott gyakorlatokat, illetve a guggolást, kitörést, planket és minden basic gyakorlatot. Gyógytornászunk megtanít arra, hogy mik azok a dolgok, amiket semmiképp ne kövess el az órák alatt, ha valóban látványos eredményt szeretnél elérni.

Ez a tanfolyam nem csak a Beautyrobic és Beautycore-ra járóknak alap, hanem azok számára is, akik bármilyen alakformáló órán vesznek részt vagy otthon tornáznak. Higgyétek el, aki rendszeresen heti 2-3x rosszul végez el egy gyakorlatot az, ha nem is rögtön, de egy rövid idő után biztosan érezni fogja ennek negatív hatását, ami csak nagy nehézségek árán lesz visszafordítható, arról nem beszélve, hogy a zsírégető és alakformáló hatást meg tudja 5-10x-ni, ha a gyakorlat teljesen pontosan van kivitelezve.

A workshopot kizárólag kiscsoportban tartjuk, azaz maximum 10 fő, pontosan azért, mert itt egyesével mindenki hibáját javítjuk!

Ha egyszer rászánod az időd és eljössz, onnantól kezdve bárhova is menj alakformáló edzésre, pontosan fogod tudni, hogy mit kell tenned!

Időpont: 2017. május 19.  (péntek) 19:15
Helyszín: Beautyrobic Központ
Ára: 3900 Ft, bérleteseknek 2,5X a bérletből.
Bejelentkezés szükséges: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy az alábbi űrlapon

 

 beautyrobic gyógytornász2

 

                      ff

BeautyPose Workshop a gyönyörű tartásért!

Újabb lehetőség, hogy kibontakoztasd nőiességed minden részletét! A magabiztos, sikeres, szexi nőt már a testtartásáról, messziről észre lehet venni. A helyes tartás erőt és dinamikát sugall, melyet az élet minden területén hatékonyan lehet kamatoztatni. Annak a nőnek, akinek a mozgása, a kisugárzása szép és szexi, a férfiak sem tudnak ellenállni, úgyhogy ezt nem érdemes kihagyni, csajok! ;)

Ezen a workshopon olyan gyakorlatokat mutatunk, ami kifejezetten a helyes testtartást javítja. Megmutatjuk, hogyan ülj a munkahelyeden, hogyan helyezd el a monitorod, illetve a mindennapokban hogyan kerüld el a derék, nyaki és váll fájdalmakat is. Olyan speciális gyakorlatokat tanítunk nektek, amivel az egész tartásotok egyszerűen gyönyörű lesz. Aki látott már vékony, de görbe testtartással álló nőt, az pontosan tudja, hogy ez mennyit tud rontani a szexisségen és a nőies kisugárzáson A Beauty Pose workshopot gyógytornászunk, Kalmár-Kenéz Viki tartja, így a profi szakmai háttér is garantált.

Időpontja: hamarosan
Helyszíne a Beautyrobic Központ,
A workshop ára 3900 ft vagy 2,5 x a bérletből
A workshopra előjelentkezés szükséges az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalon vagy lenti űrlapunkon!

a workshop ára: 3900 Ft

 

beautypose