Beautyrobic filozófia

"Beautyrobic sokkal több egy egyszerű edzésnél. Célkitűzésünk az, hogy minden nő valóban szexinek és magabiztosnak érezze magát! Igazán gyönyörűnek kívül-belül! Mi a Beautyrobicnál arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy a hozzánk ellátogató vendégek nem csak a testükön, de a kisugárzásukon is nagyon hamar észreveszik a változást. Nem hiába van az, hogy ha valaki egyszer megtapasztalja a Beautyrobic érzést, az többé már nem akar máshol edzeni.

Számunkra a minőség a legfontosabb, épp ezért a Beautyrobic szorosan együtt dolgozik táncművész, gyógytornász valamint pszichológus szakemberekkel. Minden edzőnk rendelkezik a Beautyrobic végzettségen felül edzői vagy tánctanári végzettséggel, mert abban hiszünk, hogy egy másik ember testével dolgozni felelősség.

Célunk, hogy a nők valóban megtalálják a bennük rejlő hihetetlen vonzerőt, és megtapasztalják azt, hogy milyen is az, amikor ez a vonzerő a felszínre tör; hogy milyen is az igazi WOW hatás!

Békési Brigitta vagyok, a Beautyrobic megálmodója. Azt tapasztaltam, hogy nők, akik úgy érzik, változtatni szeretnének magukon és az életükön, elkezdenek edzeni, fogyókúrázni, de még ha sikerül  is, amit elhatároznak, és szinte már tökéletes lesz a testük, akkor sem jön el a változás az életükben, amire vágytak. Hogy miért? Mert a valódi kisugárzáshoz nem elég egy jó test, belül is rendet kell rakni. A Beautyrobic egy kemény edzés, eszméletlen alakformáló hatással bír, de emellett olyan testtudatot és kisugárzást ad, amit minden hozzánk ellátogató megtapasztal, már egy hónap rendszeres edzés után. Erre pszichológusok is felfigyeltek, és jelenleg tudományos kutatás folyik arról, hogy a Beautyrobic valóban segít a nőiesség és a magabiztosság elérésében.

A Beautyrobic nem csupán egy edzés; ez egy komplett rendszer, ami arra hivatott, hogy a nők szexik és ellenállhatatlanok legyenek. Edzéseink mellett megtanítjuk a hozzánk ellátogatókat arra, hogy hogyan is kell táplálkozni; kozmetikumainkkal, amik egyedülálló módon online programmal elérhetőek, megmutatjuk, mi kell a sima, cellulitmentes bőrhöz, gyönyörű edzőruháinkkal és kiegészítőinkkel biztosítjuk, hogy edzés közben is szexinek érezzék magukat a nők; de ami a legfontosabb, emellett megtanítjuk őket, hogy mi kell ahhoz, hogy igazán sugárzóan vonzóak, eszméletlen szexik legyenek. Mi eszközt adunk a kezükbe, amivel élni tudnak, és ami valóban megváltoztathatja az életüket!

Ha te is szeretnél ilyen változást az életedben, akkor első lépésként szerezd be a WOW hatás könyvet, és gyere el hozzánk egy Beautyrobic órára!

Békési Brigitta
Alapító
Beautyrobic