Beautyrobic core

Mi a Beautyrobic Core?

 

A Beautyrobic Core egy nőies, szexi, táncos mozdulatokkal kombinált, nagyon komplex alakformáló óra. A mélyizom gyakorlatok pici mozdulatai nagy ismétlés számmal és gyönyörű, táncos karmozdulatokkal, sőt, néha labdával nehezítve, igazán minden izmot megdolgoztatnak. Bánj a testeddel tudatosan, irányítsd vagy mozgasd külön-külön akár minden porcikád, úgy, hogy közben kíméled az ízületeidet.

Eddig billegtél a magas sarkú cipőidben? Egy Beautyrobic Core bérlet lejárása után tutira nem lesz többé ilyen gondod, hiszen a gyakorlatok rendkívül jól fejlesztik az egyensúlyérzéket.

 

 

Miért különleges?

A gyakorlatokat gyógytornászunk úgy állította össze, hogy azokat az izmaidat dolgoztassák, melyek a női test legszebb formáit adják (has, hát, fenék, comb). A Beautyrobic Core gondoskodik arról, hogy szép legyen a tartásod, nőiesen mozogj, és fejlődjön a koordinációs készséged. Az már csak a bónusz, hogy mindeközben bomba alakod lesz!

Beautyrobic edzőként úgy gondolom, a Beautyrobic Core egy finomabb dinamikájú, ugyanolyan hatékony edzés, mint a Beautyrobic. A meleg terem, a szexi félhomály és a zsírégető olaj áldásos hatásait már megtapasztalhattuk Beautyrobicon, és ezeket a csodás kiegészítőket Beautyrobic Core-on sem kell nélkülöznünk. A Beautyrobic szerelmeseinek azt javaslom, akkor próbálják ki a Beautyrobic Core órát, ha egy lassabb, de épp olyan kemény órára vágynak, illetve, ha szeretnének táncos technikájukon, egyensúlyérzékükön, karmozdulataikon finomítani.

Iratkozz fel hírlevelünkre