Beautyrobic sense

Mi a Beautyrobic Sense?

 

Beautyrobic Sense óráinkon a nőiesség hangsúlyozása mellett a megfelelő mennyiségű és minőségű nyújtás kerül előtérbe. Az órákon óvatos, lassú tempójú gyakorlatokat végzünk, melyek során az adott nyújtó pozíciót meghatározott ideig tartjuk. A mozdulatok kitartásának nem csupán az izomtevékenység hatékonyságának fokozása a célja, hanem az is, hogy tágítsa és lazábbá tegye az ízületeket, növelve a mozgástartományt. Így érhetjük el a szimmetrikus, hajlékony, laza izomzatot, a sporttechnika javulását; valamint csökkenthetjük a sérülések kialakulásának veszélyét.

Mindezek mellett a gyakorlatok lassú kivitelezése elősegíti a testi, lelki és szellemi ellazulást, ami a mai stresszes világban szinte nélkülözhetetlen. Hangsúlyt fektetünk a megfelelő légzéstechnika elsajátítására is. A gyakorlatok átvezetése rendkívül érzéki és különleges, amire a meleg és a diffúzorban párologtatott természetes illóolaj keverék még rásegít. Az órát egy pszichológusnő által összeállított relaxációval zárjuk, melynek célja nőiességünk előhozása, fenntartása és fejlesztése.

 

Miért különleges?

A Beautyrobic Sense hozzájárul ahhoz, hogy könnyebben összhangba kerülhessünk testünkkel; hogy felismerjük annak jelzéseit, és hogy megérezhető legyen a saját test, melyre manapság egyre kevesebben képesek. Rendszeres gyakorlással megváltozik a testtartás, és ezzel együtt a kisugárzás is. A gyakorlatoknak köszönhetően bővül a mozgásspektrum, illetve javul testünk kifejezőképessége, a testbeszéd.

Iratkozz fel hírlevelünkre