Beautyrobic workout

Mi a Beautyrobic?

 

A Beautyrobic egy szuper nőies, de egyben kőkemény edzésfajta. Legtöbb vendégünk kellemesen csalódik az első alkalom után, hiszen a név alapján nem számítanak egy ennyire fárasztó és izzasztó edzésre, ami után másnap garantáltan nem marad el az izomláz. Nem kíméljük a has-, láb- vagy a farizmokat; a guggolásokat, kitöréseket és lábemeléseket emellett szexi csípőtekeréssel és medencebillentéssel fűszerezzük. Gyakorlatainkat gyógytornász ellenőrzi, hogy a maximális zsírégető hatást az ízületeink védelme mellett érjük el.

Engedd, hogy magával ragadjanak a legújabb slágerek! Mosolyogj vissza a rád tekintő, csillogó testű és gyönyörű tükörképedre! A barátságos és oldott légkör mindannyiunkból előcsalogatja a Nőt; a félhomályban még a legszégyenlősebbek is ledobják a pólójukat. Formáld a tested, dolgoztasd meg az izmaidat, de közben ne felejtsd el élvezni a ritmust sem! 😉

 

Hogyan épül fel az óra?

Az órát 28-32 fokos teremben tartjuk. Óra előtt a „problémás részeket”, vagyis a hasi tájékot, a combokat és a popsit speciális zsírégető olajjal kenjük be. Az óra első felében a bemelegítés után végig a csípő, a derék, a hát és a fenék átmozgatása történik, a különböző mozdulatok nagyszámú ismétlésével. A meleg miatt a gyakorlatokat nem magas intenzitáson végezzük; nincs ugrálás és szökdelés. Célunk a gyakorlatok pontos kivitelezése. Az órán nincs koreográfia-építés. Ez a szakasz erőteljes zsírégető hatást fejt ki a has és a csípő tájékára.

Az óra második felében zsírégető, alakformáló és nyújtó gyakorlatokat végzünk a talajon, melyekkel célba vesszük a kar, a combok, a fenék és a has izmait.

Iratkozz fel hírlevelünkre