Beautyrobic edzésprogramok

Hozd ki a legtöbbet a Beautyrobic edzésekből

HOGYAN HOZZ KI A LEGTÖBBET A BEAUTYROBIC EDZÉSPROGRAMOKBÓL

Először is szeretném megköszönni a bizalmad, hogy te is belevágsz a Beautyrobic csodálatos világába.

Szeretnélek megnyugtatni, hogy jó kezekben vagy, mert az egyik legfontosabb alapelvünk, hogy mindent csak szakszerűen, ezért is dolgozunk együtt gyógytornász, sportrehabilitációs tréner és pszichológus szakemberekkel a feladatok előállításában.

A Beautyrobic Home Pro azért készült, hogy te is megérezd az igazi Beautyrobic hatást helytől és időtől függetlenül. Próbálj ki minél több gyakorlatot és adj magadnak legalább egy hónapot.

Meglátod, imádni fogod az eredményt.

Ahogyan tapasztalhattad (vagy legalábbis tapasztalni fogod), a Beautyrobic edzésprogramok nem csak az alakot formálják rendkívüli módon, hanem rendszeres gyakorlásuk óriási változást eredményez az énkép, a testkép, a nőiesség és az önbizalom terén egyaránt! Ehhez viszont két dolog kell, az egyik, hogy valóban rendszeresen gyakorold, a másik pedig az, hogy merd átadni magadat a mozdulatoknak és a zenének! Ne félj a speciálisabb, nőiesebb mozdulatoktól, a néhol furcsának tűnő karmozdulatoktól! Csináld őket bátran és rendszeresen!

Végezheted a gyakorlatokat a videókon lévő zenére is, de természetesen végezheted bármilyen zenére, amit imádsz és ami ütemben megfelelő.

Hogyan is fogj neki az edzésnek?

1: Próbálj meg valami teljes alakos tükröt beszerezni, ami előtt tudod majd végezni a gyakorlatokat (ha tükrös szekrényed van, az is tökéletesen megfelel a célunknak)!

2: A Beautyrobic órákat meleg teremben (28-32 Celsius fok) tartjuk. Ha szeretnéd, varázsolj az otthonodba Beautyrobic körülményeket Te is! Ha úgy szeretnéd csinálni, ahogy mi Beautyrobic órán, és egészségügyileg is megengedett számodra, akkor, ahol az edzést végzed, próbálj meg 28-32 fok körüli hőmérsékletet varázsolni fűtőtest, hősugárzó segítségével.

3: Még hatékonyabb az edzés, ha te is használod az óráinkon kihagyhatatlan Beautyrobic olajat, amely extra magas hatóanyag tartalmával hihetetlenül jótékony és bőrtápláló, bőrfeszesítő hatású. Vérkeringés serkentő hatása és az aktív sport együttesen hatékonyan segíthet a cellulit eltüntetésében.

Mielőtt elkezded az edzést azzal kend be magad, has, comb és fenék tájékon (arcra, mellkasra semmiképpen ne kend). Ezt az olajat többször is használhatod, nem csak az edzéseidre! Az otthoni kellékcsomag természetesen tartalmaz egy Beauty olajat is.

4: Készítsd elő a polifoamot/fitnesz matracot! Kényelmes edzőruhát vegyél fel!

5: Varázsolj szexi félhomályt a szobádba, ahogy a Beautyrobic órákon is szoktuk. Nyugodtan használj hangulatvilágítást is!

6: Soha, de soha ne hagyd ki a bemelegítést és a levezetést!

Ha úgy érzed, további nyújtásra van szükséged, válassz ki egy stretching programot a Body részből, a kedvencünk: Full Body Sensual Stretching

7: Nyújtás, vagy akár már edzés közben is párologtass nőies illóolajat!

8: Beautyrobic óra végén Beautyrobic teát iszunk, a kedvencünk a BeautyShape tea.

Ha szeretnéd nyomon követni a változást, katt ide a mérési és fotózási kisokosunkhoz! 🙂

💦BÓNUSZ: EDZÉS UTÁN ZUHANY RITUÁLÉ

Miközben zuhanyzol, simítsd végig a tested, mint a filmekben a szexi nők szokták, akiket épp valami jó pasi figyel titokban. Ez a zuhanyzási technika úgy felturbózza a nőiességed, hogy nem lesz, aki ellen tudna állni neked.

És ha még váltott zuhanyt is alkalmazol legalább 3x váltva a hideg és a meleg vizet (ne legyen túl hideg és túl forró), fel is pezsdíted a véred.

✨BÓNUSZ: EDZÉS UTÁN MEDITATTRACTIVENESS 🎧

A legjobb hatásért érdemes az edzés után a Meditattractiveness-t is meghallgatnod (és a benne lévő gyakorlatokat elvégezni). A feladatkombó után csak úgy ragyogni fogsz, ne lepődj meg, ha utána a szokásosnál több dícséretet fogsz kapni, vagy másképp fognak rád nézni az emberek. Szerintem ezt annyira imádni fogod, hogy ezután rendszeresen be fogod iktatni a heti rutinodba.

Katt ide és olvasd el a Meditattractiveness Gyakorlati Útmutatót, ha még nem tetted. Az előfizetésed MIND részében találod a Meditattractiveness hanganyagokat.

 Felkészültél?

Akkor mostantól törekedj arra, hogy a Beautyrobic edzésprogramokat a fenti leírás alapján végzed rendszeresen, és a hatás nem marad el. Az előfizetésed BODY részében máris válogathatsz és indíthatod az edzésedet!

 

FIGYELEM: A Beautyrobic Home Pro-t és a benne lévő edzéseket, gyakorlatokat, feladatokat mindenki csak saját felelősségre végezheti! Figyelj a tested jelzéseidre, hogy elkerüld a sérülést! Amennyiben egészségügyi problémád van, akkor a gyakorlatok elkezdése előtt mindenféleképpen konzultálj kezelőorvosoddal. Nem ajánljuk az  edzésprogramok végzését terhesség esetén, illetve, ha olyan betegségben szenved, ami kizárja a fizikai igénybevételt, vagy műtét után lábadozás időtartama alatt az orvos által előírt ideig. Amennyiben az edzésgyakorlatok végzése közben szédülés, légzési zavarok, éles fájdalom, vagy bármi egyéb rosszullét, vagy kellemetlen érzés, tünet merül fel, a gyakorlatot azonnal abba kell hagyni és sürgősen orvoshoz kell fordulni.

 

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK (az azonnali kezdéshez kattints a tananyag nevére):

Beautyrobic edzésprogramok előfizetésed BODY részében (vagy ide kattintva)

Nyújtás tananyag

Beautyrobic hatása a szexualitásra pszichológus szemmel

Ciklustudatosság Beautyrobic-al

Csakraharmonizáció Beautyrobic-al

A csakráink

Útmutató a Beautyrobic magas intenzitású interval tréningjéhez (BYC-HIIT)

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba