Beautyrobic Stretching

Hajlékonyságfejlesztés

Miért ajánlom a Beautyrobic Stretching nyújtásprogramokat?

“Rugalmas gerinc örök fiatalság!” Beautyrobicon nem csak az izolációra fektetünk nagy hangsúlyt, de a hajlékonyságfejlesztést is előtérbe helyezzük! A  fokozatos gyakorlatfelépítés gondoskodik a sérülések megelőzéséről! Ami pedig a fűszert adja, az az, ahogyan egy-egy gyakorlatba belemegyünk vagy kijövünk belőle: nőies simításokkal és gyönyörű átvezetésekkel, mert a Beautyrobic nem csak az alakformálásra figyel, de hangsúlyt kap a nőiességünk fejlesztése is!

Legszívesebben a nyújtást is kötelező receptre írnám fel mindenkinek, mert annyi jótékony hatása van. 😉

A nyújtás segíthet fenntartani vagy javítani a test rugalmasságát, lazítani az izmokat és csökkenteni a feszültséget. Ezáltal az ember testileg is jobban érezheti magát, ami az önbizalom és az önértékelés növekedéséhez is hozzájárulhat.

A stretching lehetőséget ad arra is, hogy kapcsolatba kerüljünk saját testünkkel, figyeljünk annak jelzéseire és szükségleteire. Ez a tudatosság és az összeköttetés erősítése is segíthet abban, hogy jobban törődjünk önmagunkkal. A nyújtás hatásai között szerepel még a szép tartás, az egészséges, fájdalommentes és harmónikusan működő test.

🌸hajlékonyság fejlesztés
🌸gyönyörű tartás
🌸egyenes hát
🌸feszes, lapos has
🌸egyensúly fejlesztés
🌸szexualitás fejlesztés
🌸harmónia kívül-belül

Érdemes legalább heti három alkalommal nyújtásra is időt szánnod, nem csak minden edzés után, hanem akár mint önálló edzésprogram is.

Fontos: a nyújtást soha ne hagyd ki az edzések végén!

Stretching programjainkat az előfizetésed BODY részében találod:

Full Body Sensual Stretching (20 perc, ez a kedvencünk, mintha egy Beautyrobic Sense órán vennél részt)

Flow and Harmony (10 perc)

Soft Touch Stretching (20 perc)

Full Body Stretching (11 perc)

 

Mitől különleges a Beautyrobic Sense a sima nyújtásokhoz képest?

A nyújtásgyakorlatok lassú, érzéki kivitelezése igazi testi-lelki és szellemi ellazulást ad. A különleges hangulatot a félhomály, a meleg és a Beautyrobic olaj mellett itt a diffúzorban párologtatott speciális illóolaj is elősegíti. A pszichológus által összeállított óra végi relaxáció a hab a tortán, melynek célja a nőiességünk fejlesztése. Speciális nyújtómozdulatok, a gyönyörű, hajlékony testért, az izmok megfelelő lenyújtásáért. Érzékiség és minőségi nyújtás, mely mindenkiből kihozza a valódi nőiességet. Ha imádod a nyújtás vagy jógaórákat, de vágysz valami rendkívül nőiesre, akkor ezt a Beautyrobic edzéstípust neked találták ki.

Hogyan alakíthatod ki a Beautyrobic Sense otthoni változatát?

Először is végig párologtass illóolajat, már nyújtás közben is! Ha megoldható, legyen félhomály, hangulatvilágítással a szobában, ahol nyújtani szeretnél.

A Beautyrobic Sense órákat is meleg teremben (28-32 Celsius fok) tartjuk. Ha szeretnéd, varázsolj az otthonodba Beautyrobic körülményeket Te is! Ha úgy szeretnéd csinálni, ahogy mi Beautyrobic órán, és egészségügyileg is megengedett számodra, akkor, ahol a nyújtást végzed, próbálj meg 28-32 fok körüli hőmérsékletet varázsolni fűtőtest, hősugárzó segítségével.

Végezd el a 10 perces Flow and Harmony nyújtást (azonnali kezdéshez katt ide), utána maradj még a hátadon fekve és csukott szemmel hallgasd meg a szintén 10 perces Szeresd azt a nőt, aki vagy meditációt ide kattintva! Pontosan ez az a pszichológus által összeállított óra végi vezetett meditáció, amivel a Beautyrobic Sense órákat zárjuk.♥

Mindez 20 percet vesz igénybe, de a hatása annál tovább tart. ♥ Ugyanezt a feladatkombót bármelyik stretching programunkkal elvégezheted.

Ha kipróbáltad, majd írd meg, hogy tetszett (a Beautyrobic Home Pro zárt Facebook csoportunkban vagy az [email protected] emailcímre!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba