Hozzávalók:

  • 15 dkg csirkemell filé
  • 20 dkg brokkoli
  • 2 db sárgarépa
  • 1 kisebb fej hagyma
  • 10 dkg hajdina
  • kevés olaj
  • fűszerek

Elkészítés:

  1. A csirkét tisztítsd meg és fűszerezd, ízlés szerint, színes borssal, chilivel, gyömbérrel, majd tedd sütőzacskóban 180 fokra előmelegített sütőbe és süsd készre. (Levet enged majd; hagyd, hogy egy része elpárologjon, mielőtt lezárod a sütőt.)
  2. A hajdinát tedd fel főni (a hajdina: víz aránya 1:1,5), fűszerezd.
  3. Vágd fel a hagymát, répát, és aprítsd a brokkolit is.
  4. Az olajon párold meg a zöldségeket, fűszerezd őket.
  5. Keverd össze a hajdinát és a zöldségeket, tálald a csirkével a tetején.

Friss paradicsomsalátával isteni! J