Gratulálok!

Nézd meg és nyisd ki az emailedet, mert máris elküldtük neked az első cukormentes levelet! ♥ (Tárgy: Sikeresen jelentkeztél a [SUGAR FREE] kihívásra”)

Ha esetleg nem találod a Beautyrobic-tól érkezett emailt, érdemes megnézni a promóciók vagy levélszemét mappát is. Ha ott sem találod, jelezd az [email protected] emailen.

FIGYELEM: Ugyanazzal az email címmel csak egy alkalommal kérheted az ajándékot, így előfordulhat, hogy emiatt nem érkezik meg újra, ebben az esetben egy másik email címmel érdemes ismét feliratkoznod, ha sehogyan sem találod az emailünket.

Mi a következő lépés?

1. Pár percen belül érkezik a Beautyrobictól ([email protected]) egy email! Ha esetleg nem találod az emailt, érdemes megnézni a promóciók vagy levélszemét mappát. Ha ott sem találod, jelezd az [email protected] emailen.

2. Ha van olyan barátnőd, aki még szeretne leszokni a cukorfüggőségről, kérd meg, iratkozzon fel ő is ezt a csatlakozási linket elküldve neki: https://beautyrobic.hu/sugarfree-kihivas/  🙂

3. Ha az email kiszolgálód a SPAM/Levélszemét folderbe rakta a levelet, vagy a “Promóciók” közé,  kérlek jelöld be “Nem Spam”/Nem Promóció” jelzéssel, így ezután valószínűleg nem fogja eltüntetni ezeket a leveleket.

4.  Ha egy másik email címmel is szeretnél feliratkozni, hogy megkapd újra a cukormentes emaileket, akkor ezen az oldalon teheted meg: https://beautyrobic.hu/sugarfree-kihivas/

5. Kövess minket, ha további inspirációkra van szükséged!

Katt ide, hogy megoszthasd barátnőddel ♥

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba