?Márciusban újra BeautyCamp Csajok! ?

Mi meghozzuk és elindítjuk az igazi tavaszt 🙂 de ehhez rátok is szükségünk van 🙂

A 4* Bodrogi Kúria Wellness Hotel ad otthont a tábornak, a legszuperebb és legprofibb edzőkkel edzhettek, nem is kérdés, hogy itt a helyetek Velünk ?

?Sok sok Beautyrobic, Beautyrobic CORE és Beautyrobic SENSE óra vár rátok, valamint további meglepetés programokkal, workshopokkal készülünk nektek, természetesen minden program a WOW hatás szellemiségében kerül megszervezésre, hiszen a Beautyrobic a világ első beauty,body and mind edzése 🙂 A teljes programot március elején osszuk meg veletek, de ahogy eddig mindig, most is szuper lesz, ezt megígérhetjük❤️!

Mivel rengetegen imádják a Beautyrobicosokat, ezért meglepi ajándékokra lehet számítani ?

Lányok! A tavaly őszi táborra az ELSŐ napokban ELFOGYTAK a helyek és utána várólistán lehetet csak bejutnia! Idén is meghatározott szobaszámot kaptunk, később nem biztos hogy tudnak a részünkre szobát biztosítani, így aki biztosan szeretne jönni, az időben gondoskodjon a jelentkezésről 🙂

Szeretnénk, hogy aki a 3 nap után hazamegy, annak a BeautyCamp valóban valami olyat nyújtson, ami tényleg kihat az életére!

?Helyszínünk a négycsillagos Bodrogi Kúria Wellness Hotel, ahol igazán gyönyörű beautyrobicos környezetben tölthetjük el a hétvégét. Elhelyezés 2 ágyas szobákban.
?Félpanziós ellátás ( reggeli és vacsora) mellett még számtalan kikapcsolódási lehetőség (több medence, infraszauna, finn szauna, jacuzzi és sok más) is benne van az árban.
?Minden program fakultatív ?

További infók a szállásról itt:
http://www.bodrogikuria.hu/

Az #8 BeautyCamp időpontja: 2020. március 27-29.

Jelentkezési határidő: amíg van szabad szoba…

?JELENTKEZÉS:
A 3 napos Beautycamp teljes díja, félpanziós ellátással és a programokkal: 69.990 F/fő amit maximum két részletben lehet kifizetni, de legkésőbb március 11-ig fizetendő a teljes részvételi díj.
A részvételi díj utalásával erősíted meg a jelentkezési szándékodat, csak ez után tujduk biztosítnai részedre a szobát is!

A táborba való jutást mindenki maga oldja meg, de sokszor a FB eseményben meg szoktátok beszélni, ha valaki megy autóval akkor felajánlja hogy mást is elvisz 🙂

Részletes tájékoztatás és jelentkezés: [email protected] e-mail címen!

Találkozunk a táborban ???

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba