Várlak az óráimon!

Fehér Fanni |Bemutatkozás | Kapcsolat | Órarend | Hírek |

TELEFON:

+36 30 846 8314

EMAIL:

fannika933@gmail.com

ITT TART ÓRÁT:

Get Fit Sky Fitness
1032 Budapest, Bécsi út 154.

Kedd/Csütörtök 18:00 – 19:00 Beautycrobic

Beautyrobic60 (Hatvan)
3000 Hatvan, Kosztolányi út 39.

Hétfő/szerda/péntek: 18.00-19.00 és 19.00-20.00

Fehér Fanni

Szia! Fehér Fanni vagyok.

A sport iránti szeretet már kiskoromtól kezdve végigkísér. Három éves korom óta – igaz, először még csak hobby szinten – aerobikoztam. Az amatőr szintből versenyszerű ragaszkodás lett. Versenyek mellett nagyon sokféle edzésformát is kipróbáltam. Az érettségit követően is ezen a pályán akartam továbbtanulni. Két éves képzés keretén belül ismerkedhettem meg még több táncstílussal (balett, hip-hop, modern, step, néptánc, musical). Sikeres vizsga után színházi táncos szakképesítést szereztem. Tanulmányaimat sport szintjén továbbra sem fejeztem be. Többek között az IWI Fitness-Wellness-Sport Iskolába jártam a csoportos fitness instruktor képzésre. Ezt követően még a sporthoz szorosan kapcsolódó, egészségmegőrző táplálkozási tanácsadói tanfolyamon is részt vettem a Fitness Akadémián. Sérülésből eredően sajnos azonban nem folytathattam a táncolást tovább. Már csak szimpla aerobik órára jártam, és mint a legtöbben, hétvégén táncoltam bulikon. Ezt követően már nem is élveztem úgy az esti bulikat, hiszen iszonyatosan hiányzott az intenzív tánc, napi szinten.

De nem adtam fel: sokat kutattam olyan mozgásforma után, ahol a test és lélek egyszerre formálódik, szépül. Végül rátaláltam a Beautyrobicra, melybe, mint sokan mások is, én is elsőre beleszerettem. Már az első edzésen éreztem, hogy megtaláltam a csodát, az én személyes csodámat, ami csinosít, feltölt önbizalommal és elkezdi áramoltatni a női energiákat. Már az első edzés után rögtön tudtam, ez az, amit eddig kerestem, hiszen ötvözi mindazt, amire már oly régóta vágytam. A szexi mozdulatok, az olaj, a meleg együttese feloldott és arra ösztönzött, hogy minél több nő társammal megismertessem ezt a felszabadító szeretetet, energiát, erőt.

Ezért lettem oktató.

Mivel gyermekkorom óta szeretek táncolni, sportolni is, szerettem volna olyan sportot űzni hosszútávon, ahol ez a kettő egyszerre van jelen, és ahol megélhetem nőiességemet, kompenzálhatom kisebbségi komplexusomat, de a lágy mozdulatok ellenére az óra utána mégis minden porcikámban érezem a kellemes fáradságot.

Oktatóként tehát elsődleges célom, hogy másoknak is megmutassam ezt a nőies mozgáskultúrát, a kitartó edzéssel elérhető eredményt, látható változást.

Mindehhez ígérem a maximális – mind szakmai/technikai, mind személyes – támogatásomat, motivációmat, melyet kész vagyok megosztani Veled az óráimon és azon kívül is.

Hiszek abban, hogy ami belül van, az kisugárzik, hatással van a külsőnkre és egészségi állapotunkra is. Mozgás közben, átadva magad a zenének, megszűnhet körülötted a külvilág, így csak magadra koncentrálhatsz, élvezheted a mozgást és feltöltődhetsz energiával.

Hétfő

 • Fehér Fanni - Beautyrobic

  -

 • Fehér Fanni - Beautyrobic

  -

Kedd

 • Fanni - Beautyrobic

  -

Szerda

 • Fehér Fanni - Beautyrobic

  -

 • Fehér Fanni - Beautyrobic

  -

Csütörtök

 • Fanni - Beautyrobic

  -

Péntek

 • Fehér Fanni - Beautyrobic

  -

 • Fehér Fanni - Beautyrobic

  -

HÍREK

Beautyrobic CORE oktatói tanfolyam

A Beautyrobichoz hasonlóan meleg teremben, érzéki olaj használatával zajlik az óra, így kímélve az ízületeket és fokozva a méregtelenítést, azonban a speciális mozdulatokat lassabbak! Légy te is részese a legdinamikusabban fejlődő edzés irányzatnak. Ha szeretnéd...

bővebben

BEAUTYROBIC OKTATÓI TANFOLYAM 2020. JANUÁRBAN

Bővítenéd tudásodat, egy olyan alakformáló órával, ami örömet is okoz, s a rohanó mindennapokba is könnyedén beilleszthető a nők életébe? A Beautyrobic egy tipikusan olyan mozgásforma, amely mind a testet, mind a lelket ápolja. Egy nőies, mégis kemény edzés, mely...

bővebben

SEXY SANTA DANCE WORKSHOP a Beautyrobic Központban

Lepd meg párod vagy akár saját magad egy kreatív Mikulás ajándékkal, légy te a rossz kislány! Garantáltan életre szóló tudást sajátítasz el Veronika Márkus -tól, amivel nemcsak az idei Mikulás, hanem az összes ünnep és hétköznap is különlegességé tehető ☺️ Eszméletlen...

bővebben

A Liluland is járt nálunk

A Liluland is járt nálunk 👯‍♀️ Nézzétek meg a rólunk készült videot 🙂 A nőiesség és a szexiség nem csak a kockahasnál kezdődik" -vallja Békési Brigitta, a Beautyrobic megálmodója. Az oktató szerint a keményebb edzésmozdulatokkal vegyített szexi tánc minden olyan...

bővebben

Megvan már a szetted a következő edzésre?

Iratkozz fel hírlevelünkre