fbpx
Baranyi-Rossu Szilvi Beautyrobicoktató

Baranyi-Rossu Szilvi

Bemutatkozás

Baranyi-Rossu Szilvi vagyok, 34 éves, 3 gyermek anyukája, sportoktató, gyermek aerobic oktató és táplálkozási tanácsadó. Közgazdászként végeztem, de már valahogy akkor is éreztem, hogy ez nem az én utam lesz. 7 éve találkoztam először a Beautyrobic edzéssel, ami akkor az egész életemet megváltoztatta.

Igazából sosem voltam elégedett magammal. Nem voltam túlsúlyos, de mindig ott volt az a plusz felesleg, ami valahogy sosem akart lemenni. Rettegtem tőle, hogy a gyerekek születése után már sosem lesz olyan alakom, amire mindig is vágytam. Aztán megtaláltam azt az edzésformát, mellyel pár hónap alatt látványos változáson ment keresztül a testem. Észrevétlenül mentek le a kilók és formálódott a testem. Miközben egy olyan csapat részese lettem, ahova öröm volt járni: imádtam az edzés minden pillanatát.

Ekkor döntöttem el, hogy én is edző leszek, hogy én is segíthessek azoknak a lányoknak, akik szeretnének változtatni az életükön és szeretnének közelebb kerülni a vágyott alakhoz. Fitnesz és testépítés szakon végeztem, Beautyrobic edző lettem és hogy komplex segítséget tudjak adni a vendégeimnek egy táplálkozási tanácsadói képzést is elvégeztem.

A Beautyrobic a világ első Beauty-Body-Mind edzése, amitől nem csak a tested lesz sokkal vékonyabb, formásabb és feszesebb, de a nőiességed és az önbizalmad is fejleszti. Pszichológus és gyógytornász által támogatott módszer. Különlegessége, hogy egyszerre kemény és ezáltal nagyon hatékony, mint edzés, de mellette mégis nőies és szexi.  

Ha szeretnél részt venni egy igazán kemény, mégis őrülten szexi edzésen, ha szeretnél egy nagyon jó társaság részese lenni, ha szeretnél úgy fogyni, hogy közben élvezed, és nem bánod, ha függő leszel, akkor itt a helyed!

Kapcsolat

Telefonszám: +36 30 238 6136
E-mail cím:  rossuszilvi@gmail.com

Edzés típus

Beautyrobic