Vélemények

Simon Tímea

Drága Brigi! Megkaptam a könyved és ezúton szeretném megköszönni, hogy mellettem vagy a nehéz estéken, ahogy olvasom soraidat. Lassan építem bele a hétköznapokba a leírtakat, de egészen másképp érzem magam. 12 óra munka mellett heti 6 napban is meg lehet csinálni egyedülálló anyaként. Köszönöm, hogy mindenben támogatsz. Olyan dolgokban is, melyek a munkába és a karrierem  újraépítésében is sok szerepet játszanak. Követendő példa vagy. Büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek ilyen közelről a múltból. Fantasztikus ikonikus Nő vagy számunkra. A kitartó munka és az, hogy nem felejted honnan indultál egyszerre megható, zseniális, inspiráló és tiszteletreméltó. Gratulálok még egyszer.

Nagy Diana

Minden este 9-10 órakor  már alszom…gondolhatod, hogy ha hajnalig olvastam 🙂  és az alvásból vetem el 🙂 Nagyon vártam és hatalmas pozitív élmény, minden szava érték! Rendszer, és tényleg aki elolvassa elindulhat egy úton és kihozhatja magából  a legtöbbet, a legjobbat! Sok könyvet olvastam már, és imádom ezt a témát! De így egyben ennyire érthetően még senki nem írta le! Kézikönyv kellene, hogy legyen a fiatal lányok életében! Lénának biztos ez lesz az első könyv, amit a kezébe adok a Pál utcai fiúk helyett

Bojtos Bernadett

“Brigi! Hát az van, hogy elolvastam. Az első betűtől az utolsó írásjelig imádtam, rabul ejtett, sokkolt, le-és rádöbbentem rengeteg dologra. Olyan tudást, olyan lehetőséget adtál a lelkemnek, amire nagyon régóta szükségem volt. Egyszerűen, logikusan lépésről-lépésre mutattad meg az utat a kiteljesedés felé. Hitet adtál, hogy BENNEM IS VAN, meg tudom csinálni és erőt hogy megcsináljam, elérjem és felszínre hozzam az igazi bennem rejlő WOW hatást. Köszönöm azt a hatalmas energiát amit adtál, az inspirációt arra hogy igenis akarjam a maximumot kihozni. Szinte szétrobbanok a fejlődésre való vágytól neked köszönhetően, szóval most, hogy befejeztem az olvasást, újra kezdem 🙂 Teljes extázisban vagyok 🙂

Szabó Melinda – IFBB fitness világbajnok

‘Imádom ezt a Nőt, példamutató amit véghezvitt az élet számos területén. Szívből gratulálok kedves Brigi és örülök, hogy ismerhetlek. Köszönjük a Beautyrobic mellett ezt is és a sok-sok hasznos tanácsot.”

Hosszú Noémi

“Mesélnem kell az olvasással kapcsolatos egyik élményemről, ez nagyon jó 🙂 Imádom a könyved, bár elég lassan haladok, mert visszaolvasok részeket, így még csak a 4. szintnél tartok, de nem akarok egy nap alatt átfutni rajta. A kedvencem eddig, az a rész, amiben azt ecseteled, hogy egy okos nő nem erőlteti a dolgokat csak eléri, hogy az történjen, amit ő szeretne. Képzel, hétvégén meglátogattam a szüleim és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy eltűnt a könyvem. Körülnézek és látom, hogy apu kezében van és elmélyedve olvas 🙂 először csak nevettem, hogy biztos a képeket nézegeti, de 10 perc elteltével még mindig nagyban olvasta….Érezte a WOW hatást, az tuti 🙂 annyit mondott mikor nagy nehezen visszaadta, hogy nem semmi a csaj 😉 Még írok, amint befejeztem, de már most egyértelmű, hogy szuperül írsz, nagyon olvasmányos, inspirál, mesélem a barátnőimnek is az olvasottakat, akivel csak találkozok 🙂 “

Detti

“Megfogadtam, hogy (csak) a könyv kiolvasása után írok neked Brigi, de hát nem minden történhet úgy, ahogy eltervezzük. Először is életemben nem mondtam ki ennyiszer egy könyv címét olvasás közben, pedig csak a felénél járok  (igyekszem minden figyelmemmel olvasni és magamba szívni minden szavát), de abszolút megvan a rám gyakorolt lehengerlő WOW hatása! Tegnap voltam egy állásinterjún, és nagyon szerettem volna megkapni a pozíciót. Izgultam is de közben végig azok jártak a fejemben amiket a 2. K.O. és a 3. Önbizalom szinteknél írtál és tudatosan alkalmaztam az interjú alatt, aminek köszönhetően még aznap visszaszóltak, hogy szeretnének velem dolgozni 🙂 Szóval köszönöm, és tudom hogy még ezerszer meg fogom köszönni a könyvet, a tudásodat amit átadtál, Téged hogy vagy.”

Charlotte

“Drága Brigi! Egyszerűen imádom a könyvedet. Annyira inspirálóan hat rám, hogy azt érzem már el is indultam egy új úton. A legjobban az tetszik benne, hogy tele van gyakorlati feladatokkal, amikkel dolgozhatnak az olvasóid. Egy használható irodalom, amely lelkesedéssel tölt el engem és a páromat is, aki támogat abban, hogy kibontakozzak és WOW NŐ legyek. Köszönöm, hogy megírtad a vonzerő Bibliáját!”

Brian Tracy – szerző, előadó, tanácsadó

“Ez a nagyszerű könyv megmutatja neked hogyan válj igazán gyönyörűvé kívül-belül!  A könyv hatására másképp fogsz magadra tekinteni nemcsak te, de a környezeted is!”

Wolf Gábor- Marketing Commando

ZSENIÁLIS KÖNYV! (kb a harmadánál tartok, de ez egyre jobb). Holnap szerintem be is fejezem, nagyon olvasmányos és könnyen fogyasztható. El sem hiszem, hogy ez az első könyve!

Larion Zoé – plasztikai tanácsadó, a Szépészet.hu alapítója, Fitbalance egészségnagykövet

“Plasztikai tanácsadóként napi szinten tapasztalom, hogy a nők többsége nem elégedett önmagával. Mindig is fontosnak éreztem kihangsúlyozni,  hogy a mellplasztika, a zsírleszívás vagy a szájfeltöltés egy olyan optikai szupertunning, ami sokat segíthet nekünk, hogy kívánatossá és széppé váljunk.  De a legfontosabb mégiscsak az, hogy valóban úgy érezzük, sőt azt is sugázozzuk a külvilág felé, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.  Ha lelkileg kiegyensúlyozott vagy a mindennapokban és ez látszik rajtad mások számára is, félig már meg is nyerted a csatát, felfigyelnek rád!

Megvan már a szetted a következő edzésre?

A változás ma kezdődik.

Tudd meg, hogyan lehetsz igazán vonzó!

Iratkozz fel hírlevelünkre