ÚJÉV TERVEZŐ WOW CSOMAG VÉGRE MEGÉRKEZETT!

Ez a csomag mindent tartalmaz, ami kell ahhoz, hogy 2019 a TE WOW ÉVED legyen!

De mi is van a csomagban?

 1. WOW Hatás könyv
 2. WOW Hatás munkafüzet
 3. +ajándék!

1. WOW Hatás könyv

Brian Tracy ajánlásával!

Megmutatom a módszert, amellyel eléred, hogy:

 • A vonzerőd radikálisan megnő
 • Az üzleti életben bizalmat szavaznak neked
 • Ha előléptetésről van szó, te jutsz a főnök eszébe
 • Te nem egy nő leszel a sok közül, hanem az, akire sokáig emlékeznek

De ami a legfontosabb: jól fogod magadat érezni a saját bőrödben!

Szeretnéd, hogy az emberek, amikor rád gondolnak, azt mondják, hogy WOW?

Akkor ez a könyv és a könyvben bemutatott módszer NEKED szól!

ÉS MOST LÁSSUK, MIRŐL IS SZÓL EZ A MÓDSZER:

 • Végigmegyünk a rendszeren, és lépésről lépésre az elméleti háttérrel, sztorikkal alátámasztva megtanítom, hogy hogyan lehetsz egyre vonzóbb és vonzóbb!
 • Minden fejezet végén megoldandó gyakorlati feladataid lesznek. Kérlek, ezeket mindig csináld meg!
 • A fejezetek egymásra épülnek, és szép lassan tesznek téged egyre vonzóbbá és vonzóbbá. Hidd el már közben is érezni fogod a gyakorlatok hihetetlen hatását!

Mivel ez egy rendszer, ezért nem csak elméletet, hanem konkrét lépéseket fog tartalmazni, amiket követni kell. A vonzerőhöz hozzátartozik az, hogy mind a külsődet, mind a belsődet kézbe vesszük, és tökéletesen újraépítjük. Ahogy haladsz a különböző szinteken, egyre több emberre leszel, az életed egyre több területén, egyre nagyobb hatással. Mint mondtam, ez az átfogó rendszer az egész életedre kihathat. Szóval ne ijedj meg, ha az életed számos területén változást tapasztalsz!

2. WOW HAtás munkafüzet

Egy dolog az elmélet és egy másik, hogy ha azt nem adaptálod a saját életedbe, akkor maximum elméletben fogod tudni a dolgokat!

Éppen azért, hogy minden segítséget megadjak arra, hogy valóban be tudd építeni mindezt a saját életedbe, a csomag tartalmaz egy munkafüzetet, amiben 110 oldalon keresztül tudod a gyakorlatban megoldani mindazt, amit a könyv tanít neked!

Olyan feladatokat tartalmaz, amivel az egész gondolkodásodat át tudod alakítani egy olyan útra, amivel WOW Nővé válhatsz.

3. WOW HATÁS HANGOSKÖNYV

Ha már tudod, hogy mit kell tenned és a gyakorlatban meg is csináltad a feladatokat a saját életedre vonatkozólag, akkor már csak egy dolog van hátra, ez pedig az, hogy a mindennapi életed részévé tedd az új szokásaidat!

Ehhez pedig az kell, hogy rendszeresen gyakorold azt, míg rutinná nem válik!

Ehhez adok segítséget a hangoskönyvvel, amivel újra és újra meg tudod hallgatni a tanultakat, ezáltal nem veszik a tudás a feledés homályába és valóban képes leszel azt beépíteni a mindennapjaidba.

Honnan tudom, hogy működik?

6 éve nőkkel dolgozom, és azon fáradozok nap mint nap, hogy minél magabiztosabbnak és szexibbnek érezzék magukat.

Körülbelül 1 éve mélyedtem el jobban abban a témában, hogy a Beautyrobic miért és hogyan hat az énképre, testképre, önbizalomra és a nőiességre. Akkor döntöttem el, hogy könyvet írok a vonzerőről. Szeretném megmutatni, hogy a mai, gyorsan változó, instant világban, hogyan lehet valaki felejthetetlen és mások számára különleges! Nem mindennapi, kiemelkedő és olyan ember, aki képes hatást gyakorolni a környezetére.

Bátran ki merem jelenteni, hogy a vonzerő nem veleszületett adottság, hanem igenis elsajátítható képesség. Menedzsmentet tanultam, és már majdnem 10 éve vállalkozó vagyok. Felépíteni egy vállalkozást nem szerencse kérdése, hanem egy hosszú tanulási folyamat, megfelelő technikák alkalmazása és a megfelelő, ámde elsajátítható attitűd eredménye.

Rájöttem, hogy azok a speciális technikák és személyiségfejlesztési gyakorlatok, amiket az üzleti életben tanítanak, nem csak az üzlet világában kamatoztathatóak, hanem adaptációjukkal és testre szabásukkal éppúgy működnek egyéb területeken is.

A vonzerő növelésénél olyan trükköket és technikákat tanítok meg neked, amelyekkel sikeresen felépítheted az új, vonzó személyiségedet. Mert a saját Valódi Vonzerőd sikeres felépítése és maximumra vitele éppen olyan, mint ahogyan egy sikeres vállalkozást lehet felépíteni.

100% WOW Hatás

Válassz csomagot

Válaszd ki a legszimpatikusabb csomagot és add le a megrendélesed a gombra kattintva! És persze az ajándékokról sem feledkeztem meg!

Ajándék 1:

Ha megveszed ezt a csomagot, most ajándékba kapod a könyv hangoskönyv változatát, így ha úgy érzed ismétlésre van szükséged, csak beteszed és annyiszor hallgatod meg, amennyiszer csak szeretnéd.

Ajándék 2:

Minden könyvben van egy meglepetés ajándék elrejtve, amit, ha elolvasod, meg fogod találni. ☺ Ez az ajándék arról szól, hogy nem engedjük el a kezed, hanem végigvezetünk az úton, hogy valóban célt érj és IGAZI WOW NŐ LEGYÉL!

NE VÁRJ! VEDD MEG MOST, MERT AKÁR MAGADRÓL, AKÁR VALAMELYIK SZERETTEDRŐL VAN SZÓ, ENNÉL JOBB ÉS HASZNOSABB KARÁCSONYI AJÁNDÉKOT NEM TUDSZ NEKI ADNI

WOW Hatás könyv

4 990 Ft
 • WOW Hatás könyv - 300+ oldal

ÚJÉV TERVEZŐ WOW
csomag

9 980 Ft
 • WOW Hatás könyv - 300+ oldal
 • WOW Hatás munkafüzet
 • Azonnal elérhető hangoskönyv verzió
EXKLUZÍV

WOW HATÁS
csomag

5 990 Ft 9 980 Ft HELYETT!
 • WOW Hatás könyv - 300+ oldal
 • Azonnal elérhető hangoskönyv verzió