Beauty Collagen

Tedd feszesebbé a bőrödet
az arcodon és a testeden

Beauty Collagen

Tedd feszesebbé a bőrödet
az arcodon és a testeden

A Beauty Collagen egy prémium minőségű francia Naticol® halkollagén készítmény, ami a bőröd számára a leghatékonyabb feszesítő- és fiatalító anyagokat tartalmazza. Mindezt a legjobb minőségű alapanyagokból!

Kimondottan a bőrfiatalítás tekintetében a lehető leghatékonyabb összetevők kis családját gyúrtuk nektek össze ebbe a termékbe. Ez az egyedülálló fiatalító koktél az elfogyasztása után belülről fiatalítja meg a bőrödet, olyannyira, hogy a klinikai vizsgálatokkal bizonyított eredmények alapján is kimutatható a bőr rugalmasságának 22%-os javulása már 8 hét után.

A Beauty Collagen nem csupán egy huszonnegyedik kollagén termék, amit a piacon találsz.

Mit is tartalmaz a Beauty Collagen?

Naticol® Collagen

Francia halkollagén peptid a világ talán legjobb minőségű kollagénje.

Köztudott, hogy a bőr feszessége elsősorban annak kollagéntartalmán múlik. Az is köztudott, hogy 25 éves kor után a kollagénállomány megállíthatatlanul csökken, ezért feladatunk, hogy bejuttassuk a szervezetünkbe.

Ehhez a legjobb út a kollagén fogyasztás, amiből a legjobb döntés a francia Naticol® halkollagén, ami egy kifejezetten tiszta fehérje (99,8%).

A Naticol® egy egyedülálló kollagén peptid – fehérje összetételből (beleértve a di és tripeptideket is) álló természetes összetevő, mely az 1. típusú kollagén α1 és α2 láncainak hidrolíziséből származik.

 A Naticol® halkollagén port a halbőr szigorú kiválasztásából és egy speciális fehér biotechnológiai eljárásból (enzimatikus proteolízis) állítják elő. Ez a biotechnológia egyedülálló kollagén peptid-eloszlást és aminosav-szekvenciákat tesz lehetővé.

Egy valóban hatékony kollagén, amit nem csak mi állítunk, de hivatalos kutatási eredmények is alátámasztanak. Íme néhány nemzetközi klinikai eredmény a Naticol® hatásáról:

Nem tartalmaz mesterséges anyagokat.

E free, GMO free.

A Naticol® francia halkollagén peptid előállítása ISO standard alapján történik.

Aki hallott már az ISO tanúsítványról, vagy esetleg dolga is akadt vele, az tudja, hogy kifejezetten szigorú feltételeket szab, ami biztosíték a magas minőségre.

Produced in Europe under ISO 9001 / ISO 22000 standards

Egy klinikai kísérlet, amit a francia NICE/CPCAD kórházban vezettek azt mutatta, hogy napi 5 gramm Naticol halkollagén 8 héten át tartó szedése szignifikáns 20% csökkentést eredményezett a petyhüdt bőr kezelésében, és 22%-al csökkentette a has térfogatát.

Már ez önmagában is szuper hatékony lenne, de van még pár dolog a Beauty Collagen csodálatos összetevőinek listáján!

C-vitamin

Sokan nem tudják, de a C vitamin nélkül a kollagén olyan, mint az autó benzin nélkül. A C vitamin juttatja el a kollagént a megfelelő helyére. C vitamint nélkül a kollagén fogyasztása haszontalan lenne, mert a C-vitaminnak kulcsszerepe van a kollagénszintézisben. Egy kutatásban* vizsgálták a C-vitaminnak a kollagén termelésre vonatkozó hatását és azt találták, hogy a sejteknek megnövelt C-vitamin bevitelt biztosítva a kollagén termelés a nyolcszorosára növekedett, annak ellenére, hogy a többi fehérje szintézise nem változott.

*Boyera N, Galey I, Bernard BA.: Effect of vitamin C and its derivatives on collagen synthesis and cross-linking by normal human fibroblasts. Int J Cosmet Sci. 1998 Jun;20(3):151-8. doi: 10.1046/j.1467-2494.1998.171747.x.

Cink

A cink elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, hatására szebbé válhat a hajunk, erősebbé a körmünk és jelentősen javulhat bőrünk állapota. Azonban ajánlatos lehet elővigyázatosnak lenni a cink bevitelével, mert túladagolható is lehet, ezért, ha külön szedsz Cink készítményt, akkor minden esetben figyelj a megfelelő adagolásra!

Hyaluronsav

Ez az a hatóanyag, ami szintén hozzájárul a feszes, ráncmentes és hidratált bőrhöz. A hyaluronsav, a cink és a kollagén együtt felerősítik egymás hatását és komplexen támogatják a fiatalos bőr fenntartását.

Ezen összetevők segítségével egy olyan speciális és prémium minőségű bőrfiatalító bombát juttatunk a szervezetedbe, amitől nem csak, hogy egészségesebb leszel, de az edzések tekintetében kiváló hatással lesz az ízületeid épségére is.

Segíti a fogyást, feszesíti a bőröd, az esetleges narancsbőrök megszüntetésében is segít.

De ami talán a legfontosabb:

anti-aging hatása klinikai vizsgálatok alapján is bizonyíthatóan az egyik legmagasabb.

Rendszeres, kúraszerű használat esetén a bőr feszessége 20-22%-al javulhat.

Ez szinte bárki számára éveket jelenthet a tükörbe nézve.

És ráadásul, ami külön bónusz, hogy a Beauty Collagennek tényleg nincs mellékíze, egy kifejezetten finom, eper ízű ital készíthető belőle.

Válaszd ki a Neked megfelelő csomagot!

Beauty Collagen

13.990 Ft

1 doboz Beauty Collagen, prémium minőségű francia Naticol® halkollagén

 • C vitaminnal,
 • Hyaluronsavval és
 • Cinkkel,

ami a bőröd számára a leghatékonyabb feszesítő- és fiatalító anyagokat tartalmazza.

Mindezt a legjobb minőségű alapanyagokból!

Beauty Collagen kúra

41.970 Ft helyett 33.990 Ft

3 doboz Beauty Collagen, prémium minőségű francia Naticol® halkollagén

C vitaminnal, Hyaluronsavval és Cinkkel.

+AJÁNDÉK „Glowing Face” BeautyFace arctorna program

 • Háromszoros Beauty Collagen bevitellel már a 4. hét után látványos és érezhető változásokat tapasztalhatsz. Utána havi 1 doboz Beauty Collagénnel is fenn tudod tartani a maximális eredményt.
 • „Glowing Face” BeautyFace arctorna program: nem csak a tested, de az arcodon lévő izmokat is tökéletes formában tarthatod, ezáltal leszámolhatsz a petyhüdt, ráncos arccal és helyette tónusos, fiatalos, ragyogó megjelenésed lesz.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért fontos kollagént szedni?

A kollagén, mely a testünkben található fehérjék 30%-a, szerves részét képezi a testünk megannyi alkotóelemének, beleértve a bőrt, a kötőszöveteket (izmok, a csontok és ínszalagok), a körmöt és a hajat. Mivel a kollagén termelődése a szervezetben 25 éves kor után elkezd lelassulni, (ez megmutatkozhat a bőr öregedésben, ráncok megjelenésében, ízületi problémákban, és a hajunk, körmeink elváltozásában) érdemes pótolni, hogy sokáig élvezhesd a pozitív hatásait. A rendszeres Collagén fogyasztás előnyei nagyon sokrétűek.

A rendszeres kollagén peptid szedése hozzájárul ahhoz, hogy a bőr sima, feszes és erős legyen, egészségesen tartja a körmöket, emellett megakadályozhatja a hajhullást, és gyorsíthatja mind a haj, mind a köröm növekedését.

A kollagén szedése elősegíti az izmok növekedését és regenerációját, az izületi fájdalmak enyhítését. Ha a szervezetben a kollagén mennyisége csökken, növekszik a degeneratív ízületi rendellenességek kialakulásának kockázata. Ennek elkerülésére is kiváló, ha rendszeresen szedjük azt.

Emellett a rendszeres kollagén szedés hozzájárul a megfelelő emésztéshez és a fogyáshoz, valamint védi a belek egészségét.
Az idő múlásával a test kevesebb kollagént termel, ami száraz bőrhöz és ráncok kialakulásához vezet, azonban a kollagén peptid a ráncok és a szárazság csökkentésével hozzájárulhatnak a bőr öregedésének lelassításához.

Sőt, a rendszeres kollagén szedés még a cellulit ellen is hatékonyan fellép.

Mindegy, hogy hogyan viszed be a kollagént a szervezetedbe?

Egyáltalán nem mindegy, hogy a kollagént milyen formában és hogyan visszük be a szervezetbe, mert ez nagyban kihat a hatékonyságára.

A piacon rengeteg kollagén létezik, de azok előállításának módja, illetve az, hogy miből van, nagyban befolyásolja annak hatékonyságát.

Mi hosszas keresgélés után a francia Naticol® halkollagén peptidjét választottuk, nemcsak rendkívüli hatékonysága, de ennek bizonyított tudományos kutatások és azok alátámasztása miatt.

Miket érdemes még megfogadni a Beauty Collagén kollagénpor rendszeres szedése mellett a szép bőr érdekében?

 • Kerüljük a stresszt, mert károsítja a sejteket és öregíti a bőrt.
 • Ne menjünk a tűző napra, amikor az UV-sugárzás magas, mert az ráncosítja a bőrt. Évi 1 leégés is nagyban növeli a bőrrák kialakulásának esélyét.
 • Hidratáljuk magunkat, fogyasszunk napi 2-3 liter vizet, ebben segít a Beautyrobic app vízfigyelő része.
 • Mozogjunk rendszeresen, mert a testmozgás fiatalon tart és jót tesz az egészségnek valamint az egész testnek.
 • Végezzünk rendszeresen arctorna gyakorlatot, hogy az arcizmainkat is jól átmozgassuk

Miért hatékonyabb külön kollagén peptidet szedni, mint táplálkozással (kocsonya, csontleves, sült csirke) bevinni azt?

A kollagén peptid hidrolizált por formában előállított kollagén, mely a véráram útján azonnal eljut oda, ahol a szervezetednek szüksége van, ezáltal sokkal jobb a hasznosulása, mintha táplálékból vinnénk be, hiszen ott először még külön le kell bontani a szervezetnek kisebb molekulákra és így a felszívódása már nem annyira hatékony.

Mennyi kollagént kell bevenni naponta?

Ez attól függ, hogy milyen formában viszed be, hiszen a felszívódási képesség nagyban befolyásolja a hatékonyságot. A Naticol kollagén peptid 99.8% tisztaságú kollagén rendkívüli jó felszívódással, több tanulmányban, amit feljebb meg is osztottunk, napi 2500mg-5000mg szedés után látványos eredményt hozott. A javaslatunk az, hogy ha Naticol collagén peptidet szedsz, és nagyon intenzív hatást szeretnél, akkor évente 2x csinálj intenzív kúrát (azaz félévente 1x egy hónapon át 15000mg/nap), és utána fenntartásként 5000mg/nap elégséges, majd ezt újra lehet ismételni fél év múlva. Mindenképp C vitaminnal együtt szedd, de a Beauty Collagen-el erre nem kell figyelni, mert beletettük a termékbe többek között a C vitamint is, hogy a felszívódás valóban maximális legyen.

Mennyi kollagént és egyéb összetevőt tartalmaz a Beauty Collagen?

Egy adagolókanálnyi Beauty Collagen (ami 6,0 g) az alábbiakat tartalmazza:

Hal kollagén: 5000 mg

C vitamin: 250 mg

Hialuronsav: 30 mg

Cink: 5 mg

Mikor és hogyan fogyasszam a Beauty Collagen-t?

A nap bármelyik szakaszában tudod fogyasztani és akár vízzel, akár növényi tejjel is nagyon finom lesz, mert egyáltalán nincs mellékíze.

Több helyen olvastam, hogy kismamáknak és szoptatós anyukáknak ajánlott a kollagén, de nálatok nem ajánlott, miért van ez?

Mint említettük, biztonsággal csak olyat állítunk, amire megfelelő kutatási bizonyíték áll rendelkezésre. A kollagén fogyasztás hatásai terhes nőkre és szoptatós anyukákra nincs elég hivatalos vizsgálati eredmény, ezért inkább nem ajánljuk, ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy ártana, inkább csak még nincs elegendő bizonyíték a hatásosságáról. Számunkra elsődleges a felelősségvállalás!

Gluténérzékeny vagyok, fogyaszthatom a Beauty Collagen-t?

Jó hírünk van, a Beauty Collagen gluténmentes, így a gluténérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják!

Tartalmaz cukrot a Beauty Collagen?

A Beauty Collagen cukormentes, bűntudat nélkül fogyaszthatod. 

A Beauty Collagen nem vegán. Miért van ez?

Számunkra minőség a legfontosabb, és az, hogy mindenből a legjobbat nyújtsuk nektek. Amikor a Beauty Collagen-t megalkottuk, a jelenleg létező kutatási eredményeket is áttanulmányoztuk, és az eddigi tapasztalatok alapján a legjobbnak a francia Naticol® halkollagén peptidet találtuk, ami egy kifejezetten tiszta fehérje, a világ talán legjobb minőségű kollagénje.

Vegyél egyszerre 3 db Beauty Collagen-t és vágj bele a 4 hetes Beauty Collagen kúrába az ajándék BeautyFace arctorna programmal.

Mi hiszünk a
Valódi Vonzerődben!

És te?

0
  0
  Kosár
  A kosarad üres! :( Vissza a webshopba