(SZ)ÉP TESTBEN, (SZ)ÉP LÉLEK

A Beautyrobic különlegessége abban rejlik, hogy mindamellett, hogy nagyon hatékony edzésforma, mégis rendkívül élvezetes, nőies és szexi. Egyedülálló gyakorlatai révén nem csak a testedet formálja látványosan, de észrevétlenül fogsz belülről változni és képes leszel a felszínre hozni a valódi vonzerőd.

Beautyrobic a világ első Beauty-Body-Mind edzése: Mindhárom edzésünk gyógytornász/pszichológus által hitelesített, felmelegített teremben, félhomályban, speciális olajat használva előhozza mindenkiből az igazi nőt és eléri, hogy valóban szexinek és magabiztosnak érezze magát a saját testében. Jelenleg tudományos pszichológiai kutatás folyik a Beautyrobic edzésmódszerek hihetetlen hatásáról, mert mindenki aki eljön, megtapasztalhatja azt az érzést, amit adunk, és ami semmi mással össze nem hasonlítható.

Mindenki megtalálhatja saját Beautyrobic® stílusát

Ismerd meg edzéseinket, kattints a logókra!

Beautyrobic átalakulások

“2 évvel ezelőtt találkoztam először a Beautyrobic-al, ami nem csak a külsőmet változtatta meg, hanem folyamatosan pozitív energiával töltött fel, amitől magabiztosabb, bátrabb és csajosabb lettem: 25 kg-ot és 4 ruhaméretet diétáztam, Beautyrobicoztam le magamról. A derekam vékonyabb, mint 18 éves koromban volt, a fenekem és a combom pedig szép formássá vált, amit nem kell takargatni fürdőruhában sem.”

– Veronika –

“Már elsőre megfogott a Beautyrobic nőiessége, hangulata, az egyedisége, és nem utolsó sorban a kemény edzés, melynek láttam a hatását. Pár hónap telt csak el, és magamon is éreztem, ahogy formálódok, és tűnnek el azok a zsírpárnák, amikről azt hittem, hogy sosem fogok tudni megszabadulni. Egy két gyerekes anyuka is lehet Beauty és Beautyrobic edző!”

– Szilvi –

“Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, nem csak az átalakulás után, hanem a Beautyrobic alatt és után is. Korábban elképzelni sem tudtam volna, hogy a 40-es nadrágot 36-osra fogom cserélni, mivel egész életemben a “husibb” lányok közé tartoztam. Sokkal magabiztosabbnak és nőiesebbnek érzem magam, ezáltal az önbizalmam is megnőtt.”

– Viki –

“Nagyjából kislányom 1 éves kora körül ért először a felismerés, hogy tennem kell valamit magammal mert annyira anya voltam, hogy a NŐT már nyomokban sem láttam visszanézni a tükörben. Azt éreztem az első Beautyrobicon, van ebben az órában egy olyan leírhatatlan NŐIESSÉG ami nekem úgy kellett mint a virágnak a víz. Szépen lassan elkezdtem kinyílni és megszeretni önmagam. Ami pedig eszméletlen érzés volt, hogy ezt a környezetem is észrevette. Jobb anyává váltam, és újra NŐ tudtam lenni a férjem szemében is.”

– Csilla –

“Másfél év rendszeres Beautyrobic és fél év kemény diéta teljesen átformálta az izomzatomat. Minden felesleges zsírpárna leolvadt a hasamról és a derekamról, kerek lett a popsim, kirajzolódnak az izmok a lábamon és a karomon; olyan helyeken is, ahol nem is gondoltam volna, hogy vannak. Fittebb és kitartóbb lettem! Megnőtt az önbizalmam: rettentő büszke vagyok magamra a kitartásomért. Büszkén vállalom, hogy „Beautyrobic-lány” vagyok, és azt gondolom, minden nőnek receptre kellene felírni a Beautyrobicot.”

– Betti –

Kinek ajánlott a Beautyrobic?

– Aki szeretne feszes, szexi, nőies testet
– Akinek problémája van a has és csípő táji felesleggel
– Aki formás, tónusos testet szeretne
– Aki szeretne fogyni
– Aki imádja magán a kerek feneket
– Aki szereti a jó zenét, és szeret mozogni
– Aki rugalmas, hajlékony testre vágyik
– Aki jól akarja magát érezni a bőrében
– Aki szép tartásra vágyik
– Aki gyönyörű testre vágyik
– Aki szeretné magát szexinek és magabiztosnak érezni
– Akinek fontos a testi-lelki egyensúly
– Aki szeretné fejleszteni a nőiességét
– Aki szeretne egyensúlyba kerülni önmagával kívül-belül

Hogyan tudsz Beautyrobicozni?

Offline (Személyesen)

Könnyedén csatlakozhatsz valamelyik forró hangulatú Beautyrobic edzéshez, melyek helyszínéről és időpontjairól az alábbi gombra kattintva tudhatsz meg többet.

Online (Beautyrobic Programok)

Nincs időd eljárni órára, vagy messze laksz tőlünk? Ez nem akadály többé! Válaszd ki azt a Beautyrobic online programot, ami segít neked elérni az aktuális célodat!

Online all in (Minden egyben)

Válaszd a Beautyrobic Home PRO előfizetést és megkapod az összes online Beautyrobic Programot, sőt mindent, ami a vonzerőhöz kell!                  

Csatlakozz Beautyrobic közösségéhez

Workshopok

Kis csoportos továbbképzéseinken az órákon végzett gyakorlatok, mozdulatok pontos és ízületeket kímélő kivitelezése mellett olyan extra tudást is elsajátíthattok, mint például a gátizomzat célzott erősítése. Ha pedig gyönyörű, kecses tartásra, nőies járásra vágysz, vagy épp valakit elcsábítanál, nálunk akkor is jó helyen jársz.

Legyél Beautyrobic® oktató!

A Beautyrobic® szerelem első látásra. Ha te is az életed szerves részének tekinted az edzéseket, és szeretnéd az általunk képviselt életérzést másokkal is megismertetni, köztünk a helyed! Jelentkezz oktatónak, hogy minél több nőnek segíthessünk rátalálni a benne rejlő szexi, magabiztos és sikeres Nőre!

Kövess minket:

Szereted, ha az elsők között vagy? Kíváncsi vagy olyan tartalmakra, amelyeket a weboldalon nem találsz meg? Kövess minket közösségi oldalainkon és légy tagja Te is a Beautyrobic közösségének!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ti mondtátok

♥ Tudjátok, miért szeretjük a legjobban a Beautyrobicot? ♥
Naponta kapunk üzeneteket, hogy hány ember életét változtatta meg…
Hányan lettek magabiztosabbak és boldogabbak általa!
Ez jelenti az igazi sikert számunkra!

Beautyrobic életképek

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba