fbpx

Beautyrobic® Home Pro

Minden, ami a vonzerőhöz kell.

Hello Beauty!

Szeretnél egy önbizalommal teli, vonzó, és nőies nő lenni, aki kiegyensúlyozott és tényleg jól érzi magát a bőrében? Szereted, mikor minden egy helyen van, neked pedig csak élvezni kell az egyszerűséget? Előfizetéseinket úgy alkottuk meg, hogy ne kelljen lemondanod semmiről, de mégis rengeteg időt spóroljunk meg neked!

Előfizetői csomagjainkat úgy alkottuk meg, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb konstrukciót. A Beautyrobic évek óta bizonyított több ezer nőnél világszerte. Rendszeres gyakorlásával az önbizalmuk, a nőiességük, a tartásuk, az alakjuk, a kapcsolataik, a szexuális életük, a közérzetük, és ezáltal az egész életük pozitív irányba változott. Jelenleg is tudományos pszichológiai kutatás folyik a Beautyrobic önbizalomra gyakorolt hatásáról.

A Beautyrobic a világ első BEAUTY-BODY-MIND edzése, pont ezért mind a három területre (SZÉPSÉG, TEST és ELME) kiemelten odafigyelünk, mert egy vonzó nő kívül-belül harmóniát sugall.

“A Beautyrobic nem csak a külsőmet változtatta meg, hanem folyamatosan pozitív energiával töltött fel, amitől magabiztosabb, bátrabb és csajosabb lettem. Meghozta a gyümölcsét: 25 kg-ot és 4 ruhaméretet diétáztam Beautyrobicoztam le magamról. Az izmaim tónusossá váltak: a hasamon finoman rajzolódnak a kockák, a derekam vékonyabb, mint 18 éves koromban volt, a fenekem és a combom pedig szép formássá vált, amit nem kell takargatni fürdőruhában sem.”

– Márkus Veronika –

“Már nagyon távolinak tűnik és döbbenten nézem vissza akkori önmagam. Nem is annyira a külsőm miatt, inkább azért, mert egy önbizalomhiányos, szorongó nő képét látom. Nagyjából kislányom 1 éves kora körül ért először a felismerés, hogy annyira anya voltam, hogy a NŐT már nyomokban sem láttam visszanézni a tükörben. Olyan edzést kerestem, ami belül tölt, ami nem a testemről szól, hanem rólam és a nőiességemről. A Beautyrobicnál éreztem egy olyan leírhatatlan NŐIESSÉGet, ami nekem úgy kellett mint a virágnak a víz. Szépen lassan elkezdtem kinyílni és megszeretni önmagam. Ami pedig eszméletlen érzés volt, hogy ezt a környezetem is észrevette. Jobb anyává váltam, és újra NŐ tudtam lenni a férjem szemében is.”

– Toronyi-Molnár Csilla –

“Másfél év rendszeres Beautyrobic és fél év kemény diéta teljesen átformálta az izomzatomat. Minden felesleges zsírpárna leolvadt a hasamról és a derekamról, kerek lett a popsim, kirajzolódnak az izmok a lábamon és a karomon; olyan helyeken is, ahol nem is gondoltam volna, hogy vannak.
Fittebb és kitartóbb lettem: csak a Beautyrobic ad nekem erőt és mindent legyőző akaratot! Megnőtt az önbizalmam: rettentő büszke vagyok magamra a kitartásomért, mert bár nagyon hálás vagyok Briginek, a többi edzőnek és a Beautyrobicnak, azért mégis magamnak köszönhetem, amit elértem. Büszkén vállalom, hogy „Beauty-lány” vagyok, és azt gondolom, minden nőnek receptre kellene felírni a Beautyrobicot.”

– Betti –

“1. kép: 2013 nyara, amikor az addigi maximális súlyomnál több mint 10 kilóval kevesebb voltam már, és azt hittem, ennél vékonyabb sosem leszek. 2. kép: több hónapos rendszeres Beautyrobic után
Korábban gyűlöltem mozogni. A Beautyrobic számomra áttörés volt. Amellett, hogy a Beautyrobic megtanított fókuszálni, és a céljaimon tartani a fókuszt, megadta a lehetőséget arra is, hogy a túlsúlyos, néha önutáló, kishitű nőből kitartó céltudatos, önmagát vállalni tudó nő legyek. Mert bár a 46-48-as ruhaméretemet 40-esre cserélhettem, a testi változáson túl a Beautyrobic lélekben is megváltoztatott, önbizalmat, önértékelést és tartást adott.

– Éva –

Ez a kép mindent elmond a Beautyrobicról és arról, hogy mit nyújtunk a Nőknek, hogy miért dolgozunk. ♥♥♥ Minden benne van. A kép nem egy stock fotó, nem egy fizetett modell, hanem az egyik vendégünk, Bogi, aki nem egyszerűen “csak” egy szuper fogorvos, hanem egy gyönyörűen sugárzó igazi nagybetűs Nő!
Amikor megkértem, hogy szeretném kitenni a képét, mert imádom, ezt válaszolta:
“Elküldöm Brigi, hisz nélkületek és a Beautyrobic nélkül ez a kép nem valósulhatott volna meg❤”

– Bogi –

♥ Hozd ki magadból a legtöbbet! ♥

BEAUTYROBIC® HOME PRO

Minden, ami a vonzerőhöz kell.

Most már otthon is elvégezheted a világ legszexibb Beauty-Body-Mind gyakorlatait és mozdulatait! Hozd ki magadból a benned rejlő vonzó, kiegyensúlyozott, szenvedélyes és magabiztos nőt!

Egy kattintásra vagy attól, hogy…

...imádd az új, nőies alakod

...fejleszd a nőiességed, kisugárzásod kívül-belül

...elfogadd és megszeresd azt a személyt, akit a tükörben látsz

...felszínre hozd a benned rejlő vonzó, kiegyensúlyozott és magabiztos nőt

...kívül-belül ragyogj, mint egy bombázó

...olyan belülről sugárzó karizmád legyen, aminek senki nem tud ellenállni

...fantasztikusan érezd magad a bőrödben és élvezd az életed

...kihozdd magadból azt a lehengerlő, erős nőt, azt a kisugárzást, amiről eddig csak álmodni mertél, és mindehhez ki sem kell mozdulnod otthonról

Bárkiből kihozható önmaga legjobb verziója.

Több ezer nőnek segítettünk, hogy rájöjjön, mennyire csodálatos valójában.
Bizonyítékként itt láthatod néhány Beautyrobic lány átalakulását:

Nézd, miért imádják a Beautyrobicot:

“Nagyon nőies, teljesen felturbózza az önbizalmat, önszeretetet.”
“Nőies alakot varázsol.”
“Szuper szexi megjelenés, magabiztosság, izoláció elsajátítása.”
“Növeli a szexuális kisugárzást.”
“Megtanultam, hogyan legyek önmagam!”
“Minden nőnek meg kell tapasztalnia!”
“Megtanít, hogyan fogadd el önmagad, légy energikus, magabiztos és szexi NŐ!”
“A Beautyrobictól nem csak a testünk lesz bomba, de megtanítja, hogyan maradjunk nagybetűs nők a mai,  folyton változó és kemény világban!”

Készen állsz, hogy felszínre hozd a benned rejlő vonzó, kiegyensúlyozott, szenvedélyes és magabiztos nőt?

Akkor a Beautyrobic® Home Pro neked való

Beautyrobic® Home PRO

Minden, ami a vonzerőhöz kell.

BEAUTY
(Szépség)

BODY
(Test)

MIND
(Elme)

Hogyan működik az előfizetés?

Beautyrobic® Home Pro egy olyan automatikusan megújuló előfizetés, amiben mindent megtalálsz ami ahhoz kell, hogy felszínre hozd a benned rejlő vonzó, kiegyensúlyozott és magabiztos nőt!

Egyszerűen vásárold meg a kívánt előfizetést (havi, féléves vagy egy éves), add meg az adataidat és kész is vagy! A fizetést követően Beautyrobic Fiókodból azonnal eléred az összes tartalmat attól függően, hogy milyen csomagot választasz. És a legjobb, minden hónapban további tartalmakkal bővül, így mindig fogsz új, felfedeznivaló anyagot találni az előfizetett csomagodban!

Mit tartalmaznak az előfizetői csomagok?

A Beautyrobic a világ első BEAUTY-BODY-MIND edzése, pont ezért mind a három területre (SZÉPSÉG, TEST és ELME) kiemelten odafigyelünk, mert egy vonzó nő kívül-belül harmóniát sugall.

BEAUTYROBIC® HOME PRO ELEMEI

BEAUTY FACE ARCJÓGA PROGRAMOK

Mi nem csak a testünket mozgatjuk át, hanem az arcunkat is! Komplett Beauty Face arcjóga programokhoz kapsz hozzáférést, melyek az arc izmait tartják karban, segítenek megszabadulni a tokától, feszessé, simává és tónusossá teszik az arcod!

Ezek a programok nem vesznek el naponta sok időt az életedből (kb. 5-20 perc/nap), viszont nagyon látványosan hatnak az arcra. Akár olyan arccsontot szeretnél, mint az orosz topmodelleké, vagy fiatalos megjelenésed szeretnéd megtartani, vagy csak szimplán felfrissülni, megtalálod azt, amelyikre a leginkább szükséged van. ♥

BEAUTYROBIC EDZÉSPROGRAMOK

Több mint 30 speciális Beautyrobic edzésprogram, melyek úgy lettek összeállítva, hogy ne csak a tested, de a magabiztosságod és a nőiességed is fejlődjön általa. Különböző hosszúságúak és intenzitásúak, így kezdő, haladó egyaránt megtalálja a neki tetszőt. Sőt, még testrész szerint is választhatsz, hogy mit szeretnél edzeni!

Akár egy órád van naponta, akár csak 10 perced, találsz neked való edzésprogramot, mert a vonzerő mindenkinek jár!

MEDITATTRACTIVENESS PROGRAMOK

Az előfizetésedhez különleges Meditattractiveness hanganyagokat és Meditattractiveness gyakorlati útmutatót is kapsz.

Ez egy speciális és összetett meditációs technikán alapuló gyakorlatsor, melynek rendszeres gyakorlásával a nőiességed, az önbizalmad és a vonzerőd is belülről fog kisugározni. A hanganyag lépésről-lépésre vezet, te kényelmesen az ágyban fekve csak kövesd és csináld amit hallasz. Ha egyszer kipróbálod a Meditattractiveness-t, szerelem lesz első hallásra! ♥ És mindössze napi 15 percet vesz igénybe, a hatását imádni fogod!

KŐKEMÉNY, DE SZEXI ALAKFORMÁLÁS

4-61 perces edzésprogramokból válogathatsz. Nőies mozdulatokba ágyazott kemény gyakorlatok, egyszerűen imádnivaló!

Otthon csajoskodhatsz, mert az összes programunk tartalmazza a Beautyrobic speciális mozdulatait. Mitől különleges? Nem csak az alakot formálja eszméletlen mértékben, de gyönyörű tartást biztosít, megtanít, hogy minden mozdulatodban szexi legyél, megtanít, hogyan ringjon a csípőd és hogyan éld meg nőiességedet és nem utolsó sorban megtanít arra, hogyan legyél magabiztos és ellenállhatatlan Nő.

BEAUTYROBIC CSÍPŐTEKERÉS TUTORIAL

Tanuld meg, hogyan tekerd a csípődet! A csípőtekerés az egyik legklasszikusabb és legnépszerűbb Beautyrobic gyakorlat, nem véletlenül, mert számos pozitív hatása van:

Nőiesség fokozás, gyönyörű tartás, core izmok fejlesztése, darázsderék, vékony, lapos has, táplálja a belső tüzet, sőt még a kreativitásra is jótékonyan hat. És ez csak néhány dolog, amiért imádják a Beautyrobic csípőtekerést! ♥

SPECIÁLIS MEDITÁCIÓK, GYAKORLATOK

Speciális, nőiességet, önbizalmat fejlesztő gyakorlatok, mint például: pszichológus által összeállított feladatok, hálanapló, hála inspirációt, céltervező találhatóak a MIND részben.

Speciális, nőiességet, önbizalmat fejlesztő meditációnk hatására:

  • felfedezed a női vonzerőd különböző rejtélyes oldalait ♥
  • megszereted azt a nőt, aki vagy ♥
  • megismered a benned rejlő varázslatos nőiességet ♥

SZEXI JÁRÁS TUTORIAL

Tanuld meg, hogy hogyan járj úgy, hogy senki ne tudjon ellenállni neked! Ebben a tananyagban elárulom azokat az apró, de lényeges trükköket, amikkel változtatni tudsz a járásodon és ezáltal a kisugárzásodon is.

És ami a legjobb: az, hogy hogyan jársz nem csak azt befolyásolja, hogy mások mit gondolnak rólad, de azt is, hogy te belül hogy érzed magad.

Már most is királynő vagy, járj is úgy! ♥

BEAUTY SMOOTHIE ÉS ITAL RECEPTEK

Tested hidratáltsága kihat a szépségedre, a hangulatodra és az egészségedre is.

Beauty ital és smoothie recepteket is kapsz, amik ínycsiklandók, gyönyörűek, és persze szuper egészségesek egyben. Folyamatosan inspirálunk, a 0 kalóriás mennyei italtól kezdve az antioxidáns bombáig bőven válogathatsz.

Imádni fogod a belülről szépítő, vitalizáló smoothie-kat, amelyeket leírásunk alapján te is könnyedén elkészíthetsz.

SPECIÁLIS RITUÁLÉK

Ha változtatni akarsz az életeden, kezdd a szokásaiddal. Ezek a rituálék olyan mindennapi tevékenységeket tartalmaznak, amit valószínűleg most is végzel rendszeresen, és csak egy kicsit kell megváltoztatnod, hogy sima tevékenységből egy nagyon is hasznos, önfejlesztő gyakorlattá váljon.

Legyél friss, energikus és gyönyörű a zuhány rituálénkkal, de még a nőiességed is úgy felturbózza, hogy nem lesz, aki ellen tudna állni neked. Támogasd az egészségedet és a belső egyensúlyodat a rövid, de hatásos légzés rituálénkkal! ♥

TÁPLÁLKOZÁSI ÚTMUTATÓ

A helyes táplálkozás a hatékony alakformálás egyik legfontosabb alappillére, hiszen a szép test titka 70% táplálkozás, 30% mozgás.

Akár tetszik, akár nem, ha az alakformálásról van szó, a megfelelő étkezés szorosan kapcsolódik a témához. Helyes táplálkozás nélkül nem tudjuk elérni és hosszútávon fenntartani azt a testet, amit szeretnénk. Illetve lehet, hogy 20-30-as éveink alatt sikerül, de utána egyre kevésbé, attól függően, hogy kinek milyen az anyagcseréje.

 De ez még nem minden… ha előfizetsz, még ezeket is megkapod,
hogy nőiesebbnek, magabiztosabbnak és szexibbnek érezd magad

BÓNUSZ #1

Beautyrobic Programok

Annyi anyagot adunk, elsőre szinte soknak is tűnhet, hiszen azt sem fogod tudni hirtelen, hogy hol kezdd el.

Ezért hoztuk létre a komplex, 5-90 napos “Beautyrobic Programokat”, amelyek lépésről-lépésre vezetnek végig, hogy melyik nap mit és hogyan csinálj, attól függően, hogy mi a célod. ♥

És ez még nem minden…további bónuszok:

BÓNUSZ #2

Facebook csoport

Az előfizetésedhez hozzáférést kapsz zárt Facebook csoportunkhoz, melyben azonnal segítséget nyújtunk, ha elakadsz gyakorlás közben, sőt havi 1 Zoom megbeszélés is vár rátok személyesen Békési Brigittával, a Beautyrobic alapítójával. ♥

BÓNUSZ #3

Spotify zenelisták

Spotify zenelistákhoz is hozzáférést kapsz, ahol a legjobb “Beauty zenéket” összegyűjtöttük egy helyre. A jó zene beindít, feltölt, szexivé tesz, mozgásra késztet és valahogy ettől lesz olyan forró a vérünk és tüzes a tekintetünk, aminek senki nem tud ellenállni. ♥

BÓNUSZ #4

Virtuális könyvtár

Virtuális könyvtárhoz is kapsz hozzáférést, ami egy folyamatosan bővülő linkgyűjtemény, ami kívül-belül a fejlődésed szolgálja. Sose feledd, hogy nincs is vonzóbb egy intelligens nőnél. ♥

BÓNUSZ #5

Aktív Beautyrobic Home Pro előfizetőként extra bónuszként a Beautyrobic Home Pro App-hez is korlátlan hozzáférést kapsz, amíg előfizető vagy!

App Store-ban és Google Play Áruházból is letölthető

Mindent tartalmaz, amit az előfizetés, kényelmesen, egy gombnyomásra a mobilodon!

+ Napi vízfogyasztás figyelő

 És ez még nem minden… ha az egy éves előfizetést választod,
további extra bónuszokhoz jutsz:

+ Beautyrobic Basics a Beautyrobic mozdulatsorainak elmagyarázásával
+ WOW Habits online tananyag, a vonzó kisugárzás napi rutinja
+ Beautyrobic Home és Beautyrobic Home 2.0 online edzésprogramok
+ Egészséges Táplálkozás online oktatóvideónk
+ egy Beautyrobic Olaj
+ egy Békából királyfi ♥
+ meglepi ajándék a készlet erejéig!

Melyik Beautyrobic® Home Pro előfizetést válaszd?

Mit ad a Beautyrobic® Home Pro csomag?

Havi előfizetés

Féléves előfizetés

LEGNÉPSZERŰBB

Egy éves előfizetés

6.990 Ft/hó29.990 Ft/félév
(6.990 Ft/hó helyett 5.000 Ft/hó)
49.990 Ft/év
(6.990 Ft/hó helyett 4.165 Ft/hó)
Ezt kéremEzt kérem 58% kedvezménnyelEzt kérem 68% kedvezménnyel
Beautyrobic edzésprogramok
Több mint 30 speciális Beautyrobic edzésprogram, melyek úgy lettek összeállítva, hogy ne csak a tested, de a magabiztosságod és a nőiességed is fejlődjön általa.
Speciális, nőiességet fejlesztő gyakorlatok
Speciális, nőiességet, önbizalmat fejlesztő gyakorlatok, mint például: pszichológus által összeállított feladatok, hálanapló, hála inspiráció, céltervező
Speciális, nőiességet, önbizalmat fejlesztő meditációk
Speciális, nőiességet, önbizalmat fejlesztő meditációink hatására megszereted azt a nőt, aki vagy.
Meditattractiveness gyakorlati útmutató
Bemutatjuk neked a Meditattractiveness speciális és érzéki gyakorlatait. Egy speciális és összetett meditációs technikán alapuló módszer, ami észrevétlenül, de tartósan változtat meg. ♥
Meditattractiveness audio programok
A Meditattractiveness hanganyagok rendszeres gyakorlásával a nőiességed, az önbizalmad és a vonzerőd is belülről fog kisugározni.
Beauty Face arcjóga programok
Komplett BeautyFace arcjóga programok, melyek az arc izmait tartják karban, segítenek megszabadítani a tokától, feszessé, simává és tónusossá teszik az arcod! Mi nem csak a testünket mozgatjuk át, hanem az arcunkat is!
Csípőtekerés és Szexi járás tutorial
Tanuld meg, hogyan tekerd a csípőt és turbózd fel nőiességed! Arra is megtanítunk, hogyan járj úgy, hogy senki ne tudjon neked ellenállni. Máris királynő vagy, járj is úgy! ♥
Speciális rituálék
Turbózd fel a nőiességed, légy ellenállhatatlanul szexi, támogasd az egészségedet és a belső egyensúlyodat a különleges rituálékkal!
Táplálkozási útmutató, Beauty Smoothie és ital receptek
Segítünk, hogy elérd és fenntartsd azt a testet, amit szeretnél, hiszen a szép test titka 70% táplálkozás, 30% mozgás.
Beautyrobic Programok
Speciálisan összeállított programok, amelyek lépésről-lépésre segítenek, hogy elérd a célod 5-90 napon keresztül, mint például: 28 napos Önbizalomnövelő Program, Wild Cats Theory, Ready-to-Summer.
Beautyrobic Home Pro App
Az előfizetéshez Beautyrobic Home Pro mobilalkalmazás is jár extra bónuszként.
Hozzáférés zárt Facebook csoportunkhoz
Hozzáférés zárt Facebook csoportunkhoz, melyben azonnal segítséget nyújtunk, ha elakadsz gyakorlás közben.

Havi 1 Zoom megbeszélés

Személyesen Békési Brigittától, a Beautyrobic alapítójától kapsz személyre szabott programot, segítséget.

Spotify zenelisták
Spotify zenelisták, ahol a legjobb Beauty zenéket összegyűjtöttük egy helyre.
Virtuális könyvtár
Virtuális könyvtár, ami egy folyamatosan bővülő linkgyűjtemény, ami kívül-belül a fejlődésed szolgálja.
Minden hónapban új tartalommal bővül
Folyamatosan bővül a tartalom, minden hónapban újdonsággal fogunk meglepni.
Automatikusan megújul, amíg le nem mondod
Ez egy ismétlődő fizetésen alapuló előfizetői rendszer. FIÓKOM menüpontban találod az előfizetésed adatait, és itt állíthatod be az azonnali lemondást. Ha nem mondod le, a rendszer automatikusan megújítja az előfizetésed.
Speciális kedvezmények
Értékeljük a kitartásod és a hosszútávú elköteleződésed. 🙂
Beautyrobic Basics
Beautyrobic Basics a Beautyrobic Workout és a Beautyrobic Core mozdulatsoraival
WOW Habits
WOW Habits online tananyag, a vonzó kisugárzás napi rutinja
Beautyrobic Home és Beautyrobic Home 2.0 online edzésprogramok
Egészséges Táplálkozás online oktatóvideónk
Elmagyarázzuk neked, hogyan kell úgy tudatosan táplálkozni, hogy a tested optimálisan tudjon működni
1 db Beautyrobic olaj
A Beautyrobic olaj egy kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett olaj, ami a hő hatására fejti ki hihetetlenül jótékony és bőrtápláló, bőrfeszesítő hatását.
egy Békából királyfi ♥
Még egy herceggel is meglepünk…
Meglepi ajándék a készlet erejéig!

Havi előfizetés

Féléves előfizetés

Egy éves előfizetés

6.990 Ft/hó72.990 Ft
29.990 Ft/félév
156.990 Ft
49.990 Ft/év
Ezt kéremEzt kérem 58 % kedvezménnyelEzt kérem 68% kedvezménnyel

 

Mit ad a Beautyrobic® Home Pro csomag?

Havi előfizetés
Ezt kérem

Féléves előfizetés
Ezt kérem -58%

Egy éves előfizetés
Ezt kérem -68%

Beautyrobic edzésprogramok

Több mint 30 speciális Beautyrobic edzésprogram, melyek úgy lettek összeállítva, hogy ne csak a tested, de a magabiztosságod és a nőiességed is fejlődjön általa.

Speciális, nőiességet fejlesztő gyakorlatok
Speciális, nőiességet, önbizalmat fejlesztő gyakorlatok, mint például: pszichológus által összeállított feladatok, hálanapló, hála inspiráció, céltervező
Speciális, nőiességet fejlesztő meditációk
Speciális, nőiességet, önbizalmat fejlesztő meditációink hatására megszereted azt a nőt, aki vagy. ♥
Meditattractiveness gyakorlati útmutató
Bemutatjuk neked a Meditattractiveness speciális és érzéki gyakorlatait. Egy speciális és összetett meditációs technikán alapuló módszer, ami észrevétlenül, de tartósan változtat meg. ♥
Meditattractiveness audio programok
A Meditattractiveness hanganyagok rendszeres gyakorlásával a nőiességed, az önbizalmad és a vonzerőd is belülről fog kisugározni.
Beauty Face arcjóga programok
Komplett Beauty Face arcjóga programok, melyek az arc izmait tartják karban, segítenek megszabadítani a tokától, feszessé, simává és tónusossá teszik az arcod! Mi nem csak a testünket mozgatjuk át, hanem az arcunkat is!
Csípőtekerés & Szexi járás tutorial
Tanuld meg, hogyan tekerd a csípőt és turbózd fel nőiességed! Arra is megtanítunk, hogyan járj úgy, hogy senki ne tudjon neked ellenállni. Máris királynő vagy, járj is úgy! ♥
Speciális rituálék
Turbózd fel a nőiességed, légy ellenállhatatlanul szexi, támogasd az egészségedet és a belső egyensúlyodat a különleges rituálékkal!
Táplálkozási útmutató, Beauty Smoothie & ital receptek
Segítünk, hogy elérd és fenntartsd azt a testet, amit szeretnél, hiszen a szép test titka 70% táplálkozás, 30% mozgás.
Beautyrobic Programok
Speciálisan összeállított programok, amelyek lépésről-lépésre segítenek, hogy elérd a célod 5-90 napon keresztül, mint például: Wild Cats Theory, Ready-to-Summer.
Beautyrobic Home Pro App
Az előfizetéshez Beautyrobic Home Pro mobilalkalmazás is jár extra bónuszként.
Hozzáférés zárt Facebook csoporthoz
Hozzáférés zárt Facebook csoportunkhoz, melyben azonnal segítséget nyújtunk, ha elakadsz gyakorlás közben.
Havi 1 Zoom megbeszélés
Személyesen Békési Brigittától, a Beautyrobic alapítójától kapsz személyre szabott programot, segítséget.
Spotify zenelista
Spotify zenelisták, ahol a legjobb Beauty zenéket összegyűjtöttük egy helyre.
Virtuális könyvtár
Virtuális könyvtár, ami egy folyamatosan bővülő linkgyűjtemény, ami kívül-belül a fejlődésed szolgálja.
Minden hónapban új tartalommal bővül
Folyamatosan bővül a tartalom, minden hónapban újdonsággal fogunk meglepni.
Automatikusan megújul, amíg le nem mondod
Ez egy ismétlődő fizetésen alapuló előfizetői rendszer. FIÓKOM menüpontban találod az előfizetésed adatait, és itt állíthatod be az azonnali lemondást. Ha nem mondod le, a rendszer automatikusan megújítja az előfizetésed.
Speciális kedvezmények
Értékeljük a kitartásod és a hosszútávú elköteleződésed. 🙂
Beautyrobic Basics
Beautyrobic Basics a Beautyrobic Workout és a Beautyrobic Core mozdulatsoraival
WOW Habits
WOW Habits online tananyag, a vonzó kisugárzás napi rutinja
Beautyrobic Home és Beautyrobic Home 2.0 online edzésprogramok
Egészséges Táplálkozás online oktatóvideónk
Elmagyarázzuk neked, hogyan kell úgy tudatosan táplálkozni, hogy a tested optimálisan tudjon működni
1 db Beautyrobic olaj
A Beautyrobic olaj egy kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett olaj, ami a hő hatására fejti ki hihetetlenül jótékony és bőrtápláló, bőrfeszesítő hatását.
egy Békából királyfi ♥
Még egy herceggel is meglepünk…
Meglepi ajándék a készlet erejéig!

Ők is a Beautyrobic Home Pro-t használják ♥

NEKED VALÓ A BEAUTYROBIC HOME PRO?

Nem szeretnénk, hogy ez egy újabb program legyen, amire előfizetsz, de nem használod. A Beautyrobic Home Pro azoknak készült, akik készen állnak a kemény, kitartó munkához, rendszeresen elvégzik a gyakorlatokat azért, hogy kihozzák magukból a vonzó, kiegyensúlyozott, szenvedélyes & magabiztos nőt! Adj nekünk egy hónapot az első áttöréshez! ♥

MIRE VÁRSZ MÉG?

Előfizetés után azonnal hozzájutsz az összes programhoz és bónuszhoz!♥
Vágj bele egy izgalmas utazásba, melynek a végén elismerő és irigylő tekintetek várnak!

Ha még nem találkoztunk, szeretettel üdvözöllek a Beautyrobic világában! Békési Brigitta vagyok, a Beautyrobic és Meditattractiveness alapítója, TEDX előadó és a bestseller WOW HATÁS könyv szerzője (hamarosan angolul is megjelenik).

2012-ben, amikor megalapítottam a Beautyrobicot, egy nagyon kemény, hatékony, ámde annál szexibb edzést akartam! Az elején leginkább az alakformáló hatásán volt a hangsúly, majd csak később jöttem rá arra, hogy a Beautyrobicban ennél sokkal több van. A Beautyrobic mára a világ első Beauty–Body–Mind rendszerévé fejlődött, ami a test mellett a szellemmel és a lélekkel is dolgozik. Mi nem csak egy hatékony edzést mutatunk, nem csak kozmetikumokat gyártunk, de számtalan olyan tananyagot is készítettünk már, melyek segítenek előhozni belőled a bombázót. Igen, azt a bombázót, akit mindig irigykedve nézel a mozivásznon vagy a Vogue címlapján. Azt a lehengerlő, erős nőt, azt a kisugárzást, amiről eddig csak álmodni mertél. ♥

A Beautyrobic évek óta bizonyított több ezer nőnél világszerte. Rendszeres gyakorlásával az önbizalmuk, a nőiességük, a tartásuk, az alakjuk, a kapcsolataik, a szexuális életük, a közérzetük, és ezáltal az egész életük pozitív irányba változott. Jelenleg is tudományos pszichológiai kutatás folyik a Beautyrobic önbizalomra gyakorolt hatásáról.

A Beautyrobic a világ első Beauty-Body-Mind edzése, ami minden fronton azért van, hogy te szexibbnek, magabiztosabbnak és kívül-belül gyönyörűnek érezd magad!

Gyakran ismételt kérdések

MI A BEAUTYROBIC HOME PRO ELŐFIZETÉS?

Egy ismétlődő fizetésen alapuló előfizetői rendszer.

A legtöbb gyakorlatot tartalmazó és folyamatosan bővülő programunk, amiben minden olyan feladat és gyakorlat megtalálható, ami a vonzerőhöz kell. Edzésprogramok, arctorna gyakorlatok, meditációk, különböző nőiességet fejlesztő gyakorlatok, táplálkozási útmutató, szépítő és alakbarát smoothie receptek és egyéb meglepetések, amivel gyakorlatilag a saját otthonodban, a saját időbeosztásoddal tudod fejleszteni a nőiességed és a vonzerőd.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ELŐFIZETÉS?

Kártyaregisztrációs fizetést követően automatikus terheléssel az előfizetői időszak megújulásakor (hónap, félév, év).

Ha eldöntötted, hogy a havi-, a féléves- vagy az éves előfizetést választod, tedd be a kosárba és kövesd az ott következő lépéseket. Érdemes minél több hónapra előfizetni, mert az ár annál kedvezményesebb egy hónapra lebontva. A fizetéssel megkezded az előfizetésed, ami azt jelenti, hogy onnantól kezdve a rendszer folyamatosan levonja az összeget a kártyádról a következő időszak megkezdésénél. Kérlek olyan kártyát adj meg, amiről ez lehetséges.

HOGYAN LEHET MEGSZŰNTETNI AZ ELŐFIZETÉST?

Előfizetésed kezeléséért kattints ide.

Ha nem szeretnél tovább előfizető lenni, bármikor megszüntetheted azt. Arra azonban figyelj, amint törlöd az előfizetést, attól a pillanattól kezdve már nem elérhető az számodra, tehát érdemes a lejárat és a következő időszak megújulása előtti napra időzíteni azt.

Azt, hogy mikor újul meg az előfizetésed, illetve hol tudod törölni a meglévő előfizetésed, a www.beautyrobic.hu oldalon a FIÓKOM menüpontban találod a BEJELENTKEZÉS után a SUBSCRIPTIONS menüre kattintva éred el.

Kérlek figyelj arra, hogy ha elfelejted lemondani, a rendszer automatikusan megújítja az előfizetésed, és megkezdődik az új időszak, amit az időszak megkezdése után már nem áll módunkban visszatéríteni, ezért mindenképp azelőtt mondd le kérlek, ha már nincs rá szükséged!

MILYEN TECHNIKAI FELTÉTELEK KELLENEK AHHOZ, HOGY JÓL MŰKÖDJÖN NÁLAM A PROGRAM?

Stabil internetkapcsolat és egy böngésző.

A Beautyrobic Home Pro előfizetés teljes mértékben online, digitális formában használható. Ahogy minden más online platformhoz, úgy az előfizetésedhez is az alábbiakra lesz szükség:

  • stabil internetkapcsolat
  • böngésző* laptopon, asztali számítógépen vagy okoseszközön.

*pl.: Google Chrome, Safari, Opera, Firefox

MIBEN MÁSOK A BEAUTYROBIC HOME PRO PROGRAMBAN TALÁLHATÓ EDZÉSEK EGY BEAUTYROBIC ÓRÁHOZ KÉPEST?

Rengeteg edzésprogramot találsz a Beautyrobic Home Pro programon belül, de a Beautyrobic órától eltérően ezek különböző hosszúságúak. Az a tapasztalat, hogy az otthoni edzésben nem mindig van türelme az embereknek 1 órát edzeni! Természetesen van 1 órás is, ha valaki azt szeretné, illetve itt van teljes alakot átmozgató, vagy zsírégető edzés mellett kifejezetten csak egy-egy területre koncentráló edzés is, úgy mint has, fenék, hát, láb, plusz itt külön is vannak nagyon a nőiességet hangsúlyozó edzésprogramok vagy nagyon a cardiora koncentrálók is.🙂

A legideálisabb nyilván az, ha Beautyrobicra jársz és mellette kiegészíted, mert más energiát ad, és azért a személyes óra varázsa nem összehasonlítható. Órán ráadásul ott áll az edző, plusz ott van a többi vendég is, ami nagy motivációt jelent, ha már úgy érzed, nem bírod tovább, 🙂 de ha alakformálás a cél, és időhiány vagy helyrajzi távolság miatt nincs lehetőséged ellátogatni személyesen egy Beautyrobic órára, akkor ez kiváló alternatíva, amit imádni fogsz, csak rá kell venned magad, hogy rendszeresen csináld is!

Azért, hogy minél több segítséget adjunk, a programban megtalálhatóak előre összeállított Beautyrobic programok, amiben leírjuk, hogy melyik nap pontosan milyen edzést csinálj! Például Bikini Body Program, Önbizalomnövelő Program, Self-Love Program, New Sexy Me, Glow, Ragyogj kívül-belül, Wild Cats Theory, 50 Shades of RED.

Plusz tipp: Ha szeretnél úgy edzeni, ahogy Beautyrobic órán szoktuk, akkor szerezz be Beautyrobic olajat (Mangó-orchidea vagy Uborka-sárgadinnye) és teremts Beautyrobic körülményeket: félhomály, megfelelő hőmérséklet, tükör, amiben teljes alakban látod magad!

UGYANAZ A BEAUTYROBIC HOME PRO ELŐFIZETÉS ÉS A BEAUTYROBIC APP? HA EGYIKET MEGVESZEM, MINDKETTŐRE JOGOSULT VAGYOK?

Nem. A BEAUTYROBIC APP és a BEAUTYROBIC HOME PRO program két különálló informatikai rendszer, az adatok nem szinkronizálódnak a két felület között!

Ha mindkettőt szeretnéd használni, akkor fizess elő a Beautyrobic Home Pro-ra, mert az aktív Beautyrobic Home Pro előfizetőknek extra bónuszként jár a Beautyrobic Home Pro App! ♥

MIKORTÓL HASZNÁLHATOM A BEAUTYROBIC HOME PRO APP-ET?

A BEAUTYROBIC HOME PRO APP az aktív Beautyrobic Home Pro előfizetőknek jár extra bónuszként, tehát a Beautyrobic webshopunkban történt sikeres előfizetés után kapsz hozzáférést! ♥

Fontos tudni!

1.lépés: itt a Beautyrobic webshopban fizess elő a Beautyrobic Home Pro-ra

2.lépés: Sikeres előfizetés után keresd a Beautyrobic Home Pro applikációt és regisztrálj (a sima Beautyrobic applikáció fizetős, a Home Pro pedig regisztrációval elérhető, amit mi hagyunk jóvá mindenkinek, akinek aktív Home Pro előfizetése van)

3.lépés: jóváhagyás után kapsz tőlünk üzenetet és máris használhatod a Beautyrobic Home Pro applikációt is, amíg aktív Beautyrobic Home Pro előfizető vagy

MI AZ, AMIRE FIGYELJ, HA ELŐFIZETSZ A BEAUTYROBIC HOME PRO ELŐFIZETÉSRE?

Ha úgy döntesz, hogy belevágsz az előfizetésünkbe, akkor érdemes az alábbi dolgokra figyelned:

A weboldalon történt vásárlás után, a Fiókom » Beautyrobic Home Pro előfizetésem menüpontban éred el az előfizetésed tartalmait.

Beautyrobic Home Pro előfizetésem

Ha beléptél az előfizetés oldalára (Beautyrobic Home Pro előfizetésem) az első dolgod az legyen, hogy elolvasod az ITT KEZDD EL részt figyelmesen. Rengeteget fog segíteni abban, hogy minél jobban megismerkedj és használni tudd az előfizetésed minden előnyét!

ITT KEZDD EL

Mivel tényleg rengeteg dolgot tartalmaz az előfizetés, hirtelen úgy érezheted, hogy azt sem tudod, hogy melyik programmal kezdd. Pontosan ezért összeállítottunk célnak megfelelően különböző programokat (Beautyrobic Programok), amikkel nincs más dolgod, csak követni kell az ott leírtakat és mi biztosítjuk számodra a napi Beautyrobic adagodat.

Beautyrobic Programok

Az a tapasztalat, hogy a legnehezebb az otthon végezhető gyakorlatokban a motiváció és a kitartás fenntartása, pont ezért létrehoztunk egy zárt csoportot az előfizetőink számára, hogy egymást tudják motiválni. Azt tanácsolom, hogy ebbe a csoportba mindenképp lépj be és légy te is aktív tagja.

Beautyrobic Home Pro előfizetéshez tartozik egy zárt Facebook csoport.