fbpx

Beautyrobic Home Pro

Minden, ami a vonzerőhöz kell!

Szeretnél egy önbizalommal teli, vonzó, és nőies nő lenni, aki kiegyensúlyozott és tényleg jól érzi magát a bőrében? Szereted, mikor minden egy helyen van, neked pedig csak élvezni kell az egyszerűséget? Előfizetéseinket úgy alkottuk meg, hogy ne kelljen lemondanod semmiről, de mégis rengeteg időt spóroljunk meg neked!

A Beautyrobic Home Pro neked való!

Mi az a Beautyrobic Home Pro?

A Beautyrobic Home Pro egy olyan előfizetés, amiben mindent megtalálsz ami ahhoz kell, hogy felszínre hozd a benned rejlő vonzó, kiegyensúlyozott és magabiztos nőt! Felejtsd el az önsajnálatot, a fogyókúra hegyeket és az alacsony önbizalmat! Vágj bele egy izgalmas utazásba, melynek a végén elismerő és irigylő tekintetek várnak! Hozdd ki magadból a legtöbbet előfizetésünkkel!

Mit tartalmaz az előfizetés?

Előfizetői csomagjainkat úgy alkottuk meg, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb konstrukciót. A Beautyrobic évek óta bizonyított több ezer nőnél világszerte. Rendszeres gyakorlásával az önbizalmuk, a nőiességük, a tartásuk, az alakjuk, a kapcsolataik, a szexuális életük, a közérzetük, és ezáltal az egész életük pozitív irányba változott. Jelenleg is tudományos pszichológiai kutatás folyik a Beautyrobic önbizalomra gyakorolt hatásáról. A Beautyrobic a világ első BEAUTY BODY and MIND edzése, pont ezért mind a három területre (SZÉPSÉG, TEST és ELME) kiemelten odafigyeljünk, mert egy vonzó nő kívül-belül harmóniát sugall.

Na mit szólsz, belevágsz?

Hogyan működik az előfizetés?

Ahogy a Netflix vagy a Spotify. Nincs szükség különleges teendőkre, külön adminisztrációra. Egyszerűen vásárold meg a kívánt előfizetést, add meg az adataidat és kész is vagy! A fizetést követően Beautyrobic Fiókodból eléred az összes tartalmat attól függően, hogy milyen csomagot választasz.

Beauty. Body. Mind.

A Beautyrobic a világ első Beauty – Body – Mind rendszere, ami a test mellett a szellemmel és a lélekkel is dolgozik. Mi nem csak egy hatékony edzést mutatunk, nem csak kozmetikumokat gyártunk, de számtalan olyan tananyagot is készítettünk már, melyek segítenek előhozni belőled a bombázót. Igen, azt a bombázót, akit mindig irigykedve nézel a mozivásznon vagy a Vogue címlapján. Azt a lehengerlő, erős nőt, azt a kisugárzást, amiről eddig csak álmodni mertél. 

Mit mondanak a Beautyrobicról?

“Minden nőnek meg kell tapasztalnia!”
“Nagyon nőies, teljesen felturbózza az önbizalmat, önszeretetet.”
“Nőies alakot varázsol.”
“Szuper szexi megjelenés, magabiztosság, izoláció elsajátítása.”
“Növeli a szexuális kisugárzást.”

Ezeket én is elérhetem?

A Beautyrobic Home Pro egy komplex BEAUTY BODY MIND program, ami bőven túlmutat egy egyszerű edzésprogramon. Célunk, hogy valóban kívül-belül hatalmas változást érj el minél hamarabb, minél látványosabban. Ehhez annyit kérünk, hogy rendszeresen végezd a gyakorlatokat és legyél kitartó!

Beautyrobic Home Pro tartalma

BeautyFace Arcjóga

BEAUTY

BeautyFace arcjóga programok, melyek az arc izmait tartják karban, segítenek megszabadítani a tokától, feszessé, simává és tónusossá teszik az arcod! Mi nem csak a testünket mozgatjuk át, hanem az arcunkat is! 🙂 

Beauty Smoothie receptek

BEAUTY

Smoothie receptek, amik ínycsiklandók, gyönyörűek, és persze szuper egészségesek egyben. Imádni fogod a belülről szépítő, vitalizáló smoothie-kat, amelyeket leírásunk alapján te is könnyedén elkészíthetsz.

Beautyrobic edzésprogramok

BODY

Több mint 30 speciális Beautyrobic edzésprogram, melyek úgy lettek összeállítva, hogy ne csak a tested, de a magabiztosságod és a nőiességed is fejlődjön általa. Különböző hosszúságúak és intenzitásúak, így kezdő, haladó egyaránt megtalálja a neki tetszőt. Sőt, még testrész szerint is választhatsz, hogy mit szeretnél edzeni!

Vonzerőt fejlesztő meditációk, gyakorlatok, rituálék

MIND

Speciális, nőiességet, önbizalmat fejlesztő gyakorlatok, mint: pszichológus által összeállított feladatok, hálanapló, hála inspirációt, céltervező, WoW Habits Rituálék, valamint speciális, nőiességet, önbizalmat fejlesztő meditációk találhatóak a MIND részben.

Meditattractiveness

MIND

A különleges Meditattractiveness hanganyagok rendszeres gyakorlásával a nőiességed, az önbizalmad és a vonzerőd is belülről fog kisugározni.

Bármelyik előfizetést választod, a fentieken kívül még ezeket is megkapod:

Hozzáférést zárt Facebook csoportunkhoz, melyben azonnal segítséget nyújtunk, ha elakadsz gyakorlás közben.

Spotify zenelistákat, ahol a legjobb Beautyrobic zenéket gyűjtöttük össze egy helyre.

Virtuális könyvtárat, ami egy folyamatosan bővülő linkgyűjtemény, ami kívül-belül a fejlődésed szolgálja.

Várj, az egy éves előfizetéshez még további extra bónusz jár:

+ Beautyrobic Basics a Beautyrobic mozdulatsorainak elmagyarázásával,

+ WOW Habits online tananyag, a vonzó kisugárzás napi rutinja,

+ Beautyrobic Home és Beautyrobic Home 2.0 online edzésprogramok

+ Egészséges Táplálkozás online oktatóvideónk,

+ egy Beautyrobic Olaj,

+ meglepi ajándék a készlet erejéig!