Végre megérkezett!

Ez a könyv egy olyan egyedülálló módszert ad, melynek végére nem csak tökéletesen tisztában leszel a saját vonzerőddel, de tudatosan fogod tudni használni is azt.

Brian Tracy ajánlásával!

Megmutatom a módszert, amellyel eléred, hogy:

A vonzerőd radikálisan megnő
Az üzleti életben bizalmat szavaznak neked
Ha előléptetésről van szó, te jutsz a főnök eszébe
Te nem egy nő leszel a sok közül, hanem az, akire sokáig emlékeznek

De ami a legfontosabb: jól fogod magadat érezni a saját bőrödben!

Szeretnéd, hogy az emberek, amikor rád gondolnak, azt mondják, hogy WOW?

Akkor ez a könyv és a könyvben bemutatott módszer NEKED szól!

mo

És most lássuk, miről is szól ez a módszer:

Végigmegyünk a rendszeren, és lépésről lépésre az elméleti háttérrel, sztorikkal alátámasztva megtanítom, hogy hogyan lehetsz egyre vonzóbb és vonzóbb!

Minden fejezet végén megoldandó gyakorlati feladataid lesznek. Kérlek, ezeket mindig csináld meg!

A fejezetek egymásra épülnek, és szép lassan tesznek téged egyre vonzóbbá és vonzóbbá. Hidd el már közben is érezni fogod a gyakorlatok hihetetlen hatását!

Mivel ez egy rendszer, ezért nem csak elméletet, hanem konkrét lépéseket fog tartalmazni, amiket követni kell. A vonzerőhöz hozzátartozik az, hogy mind a külsődet, mind a belsődet kézbe vesszük, és tökéletesen újraépítjük. Ahogy haladsz a különböző szinteken, egyre több emberre leszel, az életed egyre több területén, egyre nagyobb hatással. Mint mondtam, ez az átfogó rendszer az egész életedre kihathat. Szóval ne ijedj meg, ha az életed számos területén változást tapasztalsz!

Honnan tudom, hogy működik?

6 éve nőkkel dolgozom, és azon fáradozok nap mint nap, hogy minél magabiztosabbnak és szexibbnek érezzék magukat.

Körülbelül 1 éve mélyedtem el jobban abban a témában, hogy a Beautyrobic miért és hogyan hat az énképre, testképre, önbizalomra és a nőiességre. Akkor döntöttem el, hogy könyvet írok a vonzerőről. Szeretném megmutatni, hogy a mai, gyorsan változó, instant világban, hogyan lehet valaki felejthetetlen és mások számára különleges! Nem mindennapi, kiemelkedő és olyan ember, aki képes hatást gyakorolni a környezetére.

Bátran ki merem jelenteni, hogy a vonzerő nem veleszületett adottság, hanem igenis elsajátítható képesség. Menedzsmentet tanultam, és már majdnem 10 éve vállalkozó vagyok. Felépíteni egy vállalkozást nem szerencse kérdése, hanem egy hosszú tanulási folyamat, megfelelő technikák alkalmazása és a megfelelő, ámde elsajátítható attitűd eredménye.

Rájöttem, hogy azok a speciális technikák és személyiségfejlesztési gyakorlatok, amiket az üzleti életben tanítanak, nem csak az üzlet világában kamatoztathatóak, hanem adaptációjukkal és testre szabásukkal éppúgy működnek egyéb területeken is.

A vonzerő növelésénél olyan trükköket és technikákat tanítok meg neked, amelyekkel sikeresen felépítheted az új, vonzó személyiségedet. Mert a saját Valódi Vonzerőd sikeres felépítése és maximumra vitele éppen olyan, mint ahogyan egy sikeres vállalkozást lehet felépíteni.

Online megrendelés

WOW HATÁS ajánlók

“Ez a nagyszerű könyv megmutatja neked hogyan válj igazán gyönyörűvé kívül-belül! A könyv hatására másképp fogsz magadra tekinteni nemcsak te, de a környezeted is!”

Brian Tracy bestseller szerző, előadó, tanácsadó

“Brigi könyve azért tetszett, mert olvasmányos, közvetlen, kicsit olyan, mintha beszélgetnék vele. Nagyon jól átlátható, és nagyon érthető az a rendszer, illetve az az öt szint, amit ő felállított. Mintha kézen fogná az olvasóját, hogyha becsülettel csinálni fogja, és elgondolkodik azokon a kérdéseken, biztos vagyok benne, hogy változást fog tapasztalni az életében.”

Szily Nóra műsorvezető, riporter, újságíró

“Zseniális a könyved! El sem hiszem, hogy ez az első könyved! Tényleg hiánypótló! Főleg az, hogy ha valaki nem 10-esnek született, attól még lehet vonzó – ha dolgozik rajta! Ennyire lépésről-lépésre ezt még senki nem tanította.”

Wolf Gábor a Marketing Commando alapítója, marketing tanácsadó

“Brigi különleges, magával ragadó kisugárzású, gyönyörű jelenség, a háta mögött szerintem jelenleg legizgalmasabb magyarországi lifestyle és fitnesz életfilozófiájával, na és persze mindig varázslatos rúzsokkal. Igazi WOW-jelenség.”

Sütő Emese Franciska Marie Claire szépségszerkesztő

“A WOW Hatás a harmóniát kereső nő nélkülözhetetlen kézikönyve, ahol Brigitta módszertana végigkalauzol minket a harmóniához vezető úton.”

Kovács Orsolya YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója

“Szerencsére van kiről példát vennem, így könnyű dolgom van Békési Brigitta.🙂 WOW!”

Nyári Fruzsina Flora Miniwash alapítója

“A WOW HATÁS könyvben a fő üzenete tetszik a legjobban: minden nő szép! Lehet valaki kevésbé csinos, kevésbé magas, vagy nem tökéletes az alakja, de mindenkiben ott a szépség.

Mindenkinek magában kell megtalálnia azokat a pozitív dolgokat, amitől ő magabiztos lesz.”

Kocsis Korinna modell

Ti mondtátok

♥ Az olvasók által “A NŐK BIBLIÁJÁNAK” elnevezett könyv ♥
Naponta kapunk üzeneteket, hogy hány ember életét változtatta meg…
hányan hozták elő magukból a Valódi Vonzerőt. Büszkék vagyunk rátok!

Szeretnél beleolvasni a WOW HATÁS könyvbe?

WOW HATÁS OLVASÓK

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba