fbpx

Végre megérkezett!

Ez a könyv egy olyan egyedülálló módszert ad, melynek végére nem csak tökéletesen tisztában leszel a saját vonzerőddel, de tudatosan fogod tudni használni is azt.

Brian Tracy ajánlásával!

Megmutatom a módszert, amellyel eléred, hogy:

A vonzerőd radikálisan megnő
Az üzleti életben bizalmat szavaznak neked
Ha előléptetésről van szó, te jutsz a főnök eszébe
Te nem egy nő leszel a sok közül, hanem az, akire sokáig emlékeznek

De ami a legfontosabb: jól fogod magadat érezni a saját bőrödben!

Szeretnéd, hogy az emberek, amikor rád gondolnak, azt mondják, hogy WOW?

Akkor ez a könyv és a könyvben bemutatott módszer NEKED szól!

mo

És most lássuk, miről is szól ez a módszer:

Végigmegyünk a rendszeren, és lépésről lépésre az elméleti háttérrel, sztorikkal alátámasztva megtanítom, hogy hogyan lehetsz egyre vonzóbb és vonzóbb!

Minden fejezet végén megoldandó gyakorlati feladataid lesznek. Kérlek, ezeket mindig csináld meg!

A fejezetek egymásra épülnek, és szép lassan tesznek téged egyre vonzóbbá és vonzóbbá. Hidd el már közben is érezni fogod a gyakorlatok hihetetlen hatását!

Mivel ez egy rendszer, ezért nem csak elméletet, hanem konkrét lépéseket fog tartalmazni, amiket követni kell. A vonzerőhöz hozzátartozik az, hogy mind a külsődet, mind a belsődet kézbe vesszük, és tökéletesen újraépítjük. Ahogy haladsz a különböző szinteken, egyre több emberre leszel, az életed egyre több területén, egyre nagyobb hatással. Mint mondtam, ez az átfogó rendszer az egész életedre kihathat. Szóval ne ijedj meg, ha az életed számos területén változást tapasztalsz!

Honnan tudom, hogy működik?

6 éve nőkkel dolgozom, és azon fáradozok nap mint nap, hogy minél magabiztosabbnak és szexibbnek érezzék magukat.

Körülbelül 1 éve mélyedtem el jobban abban a témában, hogy a Beautyrobic miért és hogyan hat az énképre, testképre, önbizalomra és a nőiességre. Akkor döntöttem el, hogy könyvet írok a vonzerőről. Szeretném megmutatni, hogy a mai, gyorsan változó, instant világban, hogyan lehet valaki felejthetetlen és mások számára különleges! Nem mindennapi, kiemelkedő és olyan ember, aki képes hatást gyakorolni a környezetére.

Bátran ki merem jelenteni, hogy a vonzerő nem veleszületett adottság, hanem igenis elsajátítható képesség. Menedzsmentet tanultam, és már majdnem 10 éve vállalkozó vagyok. Felépíteni egy vállalkozást nem szerencse kérdése, hanem egy hosszú tanulási folyamat, megfelelő technikák alkalmazása és a megfelelő, ámde elsajátítható attitűd eredménye.

Rájöttem, hogy azok a speciális technikák és személyiségfejlesztési gyakorlatok, amiket az üzleti életben tanítanak, nem csak az üzlet világában kamatoztathatóak, hanem adaptációjukkal és testre szabásukkal éppúgy működnek egyéb területeken is.

A vonzerő növelésénél olyan trükköket és technikákat tanítok meg neked, amelyekkel sikeresen felépítheted az új, vonzó személyiségedet. Mert a saját Valódi Vonzerőd sikeres felépítése és maximumra vitele éppen olyan, mint ahogyan egy sikeres vállalkozást lehet felépíteni.

Online megrendelés