Békési Brigitta

Bemutatkozás

Aerobik edző, személyi edző, természetgyógyász/fitoterapeuta, közgazdász.
16 évesen már a gimi mellett aerobik edző voltam, majd 18 évesen elkezdtem táncolni, amivel rájöttem, mekkora hatalom az igazi nőiesség. 😉

Amikor főiskolára kerültem, elsodort az élet, aztán közgazdászként kezdtem el dolgozni, és már csak annyi maradt a régi dolgokból, hogy aerobikra jártam, és mint a legtöbben, hétvégén táncoltam bulikon. 🙂 De aztán már nem élveztem az éjszakázást, az esti bulikat, viszont iszonyatosan hiányzott a tánc. Szóval arra gondoltam, kellene egy hely, ahol nem kell éjszakáznom és mégis táncolhatok szuper zenékre. Mivel edzeni úgyis jártam, arra jutottam, hogy miért ne kössem össze a kettőt! Így született meg a Beautyrobic!

Szerettem volna egy edzést, ami kemény, de mégis élvezem. Ahol szuper a zene, jó a hangulat, szexi, és úgy rázhatom a csípőm, hogy ne kelljen éjszakáznom egy buli kedvéért. Ráadásul meleg van, amit imádok. 😉 Az olaj gyógynövény tanulmányaim során szerzett hasznos tanulmányok eredménye és már csak hab a tortán. 🙂

Ezek után elkezdtem felújítani edzői tudásomat is, és újra iskolapadba ültem, hogy a Beautyrobic ne csak egy divatos irányzat, de egy hatásos edzésmódszer is legyen. Elvégeztem újra egy magasabb szintű csoportos edző képzést, valamint személyi edző képzést, táplálkozással kapcsolatos továbbképzést, illetve elmentem Stretching és gerinctréningre is, hogy minél szélesebb tudással minél többet adhassak.
Most már több edzőt képeztem ki, és számomra az a legnagyobb öröm, ahogy látom vendégeim és oktatóim arcán az örömöt és elégedettséget, amit saját eredményeik után éreznek!

Kapcsolat

Telefonszám: +3630 524 4951
E-mail cím: [email protected]

Edzés típus

Beautyrobic | Beautycore | Beautysense

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba