Békési Brigitta

Bemutatkozás

Aerobik edző, személyi edző, természetgyógyász/fitoterapeuta, közgazdász.
16 évesen már a gimi mellett aerobik edző voltam, majd 18 évesen elkezdtem táncolni, amivel rájöttem, mekkora hatalom az igazi nőiesség. 😉

Amikor főiskolára kerültem, elsodort az élet, aztán közgazdászként kezdtem el dolgozni, és már csak annyi maradt a régi dolgokból, hogy aerobikra jártam, és mint a legtöbben, hétvégén táncoltam bulikon. 🙂 De aztán már nem élveztem az éjszakázást, az esti bulikat, viszont iszonyatosan hiányzott a tánc. Szóval arra gondoltam, kellene egy hely, ahol nem kell éjszakáznom és mégis táncolhatok szuper zenékre. Mivel edzeni úgyis jártam, arra jutottam, hogy miért ne kössem össze a kettőt! Így született meg a Beautyrobic!

Szerettem volna egy edzést, ami kemény, de mégis élvezem. Ahol szuper a zene, jó a hangulat, szexi, és úgy rázhatom a csípőm, hogy ne kelljen éjszakáznom egy buli kedvéért. Ráadásul meleg van, amit imádok. 😉 Az olaj gyógynövény tanulmányaim során szerzett hasznos tanulmányok eredménye és már csak hab a tortán. 🙂

Ezek után elkezdtem felújítani edzői tudásomat is, és újra iskolapadba ültem, hogy a Beautyrobic ne csak egy divatos irányzat, de egy hatásos edzésmódszer is legyen. Elvégeztem újra egy magasabb szintű csoportos edző képzést, valamint személyi edző képzést, táplálkozással kapcsolatos továbbképzést, illetve elmentem Stretching és gerinctréningre is, hogy minél szélesebb tudással minél többet adhassak.

Most már több edzőt képeztem ki, és számomra az a legnagyobb öröm, ahogy látom vendégeim és oktatóim arcán az örömöt és elégedettséget, amit saját eredményeik után éreznek!

SAJTÓMEGJELENÉS, ELŐADÁS/PODCAST FELKÉRÉSHEZ BÉKÉSI BRIGITTA HIVATALOS BEMUTATKOZÁSA:

Békési Brigitta a speciális női edzésmódszer és brand, a Beautyrobic®, valamint a Beautyrobic® Központ megálmodója, alapítója és tulajdonosa. Könyve, a mára Magyarországon bestsellerré vált WOW HATÁS megjelent Amerikában, Angliában, Kanadában és Ausztráliában is. Küldetése, hogy minél több nőt kívül-belül vonzóbbá tegyen. Több országban is zajlanak az órái, emellett pedig otthon végezhető online programjai is elérhetőek magyar és angol nyelven. Jelölték a Central European Startup Award-on „The Most Influential Woman” díjra, a Marketing Commando „Az év marketingese” díjra, valamint a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének „A jövő reménysége” díját vehette át munkásságának elismeréseként. Azonban mindezek mellett legnagyobb elismerésként azt a több ezer nőt tartja, akik egyedi módszere segítségével változtatták meg az életüket és váltak vonzóbbá, kiegyensúlyozottabbá és ezáltal boldogabbá.

Brigitta nem csak tanít, de fontos számára a folyamatos képzés és tanulás. Közgazdász képzettsége mellett life coach, fitnesz coach, fitoterapeuta, táplálkozási tanácsadó is, aki kiterjedt tudása ellenére sem hagyta abba a folyamatos tanulást. Különböző szakmai továbbképzésekre jár, mert hisz a tudás hatalmában. Egyetemeken, konferenciákon ad elő, valamint felkérték TedX előadónak is.

Módszerének legnagyobb előnye a felhasználói visszajelzések alapján, hogy nagyon gyorsan érezhető a változás, ráadásul nem csak általános elméleti anyagokról beszél, de konkrét gyakorlati lépésekről, aminek ő maga is hiteles képviselője!

Jelenleg férjével és egy éves lányával Londonban él, és innen irányítja a vállalkozásait, de évente pár alkalommal személyesen átélheted a Beautyrobic érzést Beautyrobic óráján is itt, a Beautyrobic Központban.

Kapcsolat

Telefonszám: +3630 524 4951
E-mail cím: [email protected]
Facebook: Beautyrobic Központ
Facebook csoport: Beautyrobic Bombázó Projekt

Nincs a közeledben Beautyrobic? Próbáld ki a Beautyrobic Home Pro otthoni előfizetést, amely több mint 500 online anyagot tartalmaz, és havonta egyszer csoportos kérdezz-felelek Zoom találkozón személyesen Brigitől van lehetőséged segítséget kapni.

Edzés típus

Beautyrobic | Beautycore | Beautysense

Beautyrobic Home Pro otthoni előfizetés

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba