Beautyrobic Sense Oktatói Tanfolyam

2020. július 4-5. , 2020. augusztus 2. (vizsga)

A tanfolyam ára: 99.000 Ft

Indul a gyógytornász és pszichológus segítségével kifejlesztett Beautyrobic Sense oktatói tanfolyam!

Légy te is részese ennek a legújabb edzésirányzatnak!

Ha szeretnéd Te magad is a folyamatos testi-lelki-szellemi fejlődést megélni, és másokat is hozzásegíteni egy új életminőség megtapasztalásához, megvalósításához és megtartásához, mindezt egy érzéki és szexi edzés kereti között, itt a helyed!

A Beautyrobic és a Beautyrobic Core mellé kiváló kiegészítő a kifejezetten nyújtásra épülő, ám annál sokkal többet nyújtó, új óratípusunk. Már a nevében is benne van az érzékiség, ami az egész órára jellemző.

A Beautyrobic Sense-szel nem csak új mozdulatokat vezethetsz be a mindennapi edzéseid közé, hanem vendégeidnek egy teljesen új mozgásformát mutathatsz be, amely a testet, lelket és a szellemet egyaránt felpezsdíti; valamint visszaállítja a női energiákat, ezáltal az ősi női magabiztosság és önbizalom észrevétlenül működik.

A szexi, érzéki nyújtásra épülő különleges óra végére egy olyan relaxációs rész került, amivel óráról órára fejlesztjük a bennetek rejlő nőiességet és magabiztosságot. A Beautyrobic Sense nem csupán egy selfness óra, hanem azoknak az extra dolgoknak köszönhetően, mint a speciális olaj, a diffúzorban párologtatott illóolajok és a  melegített terem, egy magasabb kategóriájú edzésről van szó.

Képzésünk 3+1 napból áll (3 nap Beautyrobic Sense + 1 nap Beautyrobic képzés. Végzett Beautyrobic oktatóink számára a +1. napon történő részvétel természetesen nem kötelező).

Helyszín

Beautyrobic Központ

A workshop ára

99.000 Ft

}

Következő időpont

2020. június 13.  ( akkor ha nincs Beautyrobic oktató végzettséged)
2020. július  4-5. 
Vizsga: 2020. augusztus 2.

A workshopra előjelentkezés szükséges az info@beautyrobic.hu e-mail címen vagy a Kapcsolat oldalon!

A tanfolyam írásbeli és szóbeli vizsgával zárul!

Amit a képzés magában foglal:

  • az elméleti oktatást
  • tananyagokat
  • a vizsgadíjat
  • 5 gyakorlati órát*
  • 3 hónap licenc díjat

*A licenc díj 5.500 Ft/hó, amit negyedévente előre szükséges megfizetni a Beautyrobic név tulajdonosának, Békési Brigittának.

*A sikeres oktatói tanfolyam elvégzésének feltétele a sikeres vizsga mellett, hogy minimum 5 Beautyrobic Sense órát látogasson az oktató jelölt, amit le kell igazolni.

Csatlakozz hozzánk! ?

A képzésre való jelentkezés feltétele:

  • Érettségi bizonyítvány
  • Aerobik edző vagy tánctanár végzettség
  • vagy folyamatban lévő ilyen irányú tanulmány

INFO: info@beautyrobic.hu

A KÉPZÉS ÁRA 99.000 FT

Részletfizetés lehetséges: 3 részletben