Beautyrobic Basics #2 – Gyógytornász Special Edition

Következő alkalom: 2019.01.23. szerda, 20.30-22:00

A Beautyrobic órákon nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra és arra, hogy a gyakorlatokkal ne csak az alakunkat formáljuk maximálisan, de közben az ízületeinket is védjük. Egy nem megfelelően végrehajtott gyakorlat azért veszélyes, mert azon felül, hogy nem éri el a kívánt hatást, akár egészségkárosodáshoz is vezethet.

Aki volt a Beautyrobic Basics workshopon, tudja, hogy ott lépésről lépésre átvesszük, hogyan is kell úgy helyesen végrehajtani a Beautyrobic és Beautycore órán alkalmazott izolációs mozdulatokat, hogy azok ne terheljék az ízületeinket. A helyesen kivitelezett gyakorlatok emellett biztosítják a maximális alakformáló és zsírégető hatást, hajlékonnyá és szexivé tesznek. Ezen a kiegészítő tanfolyamon azt tanítjuk meg, hogyan is kell pontosan végrehajtani a talajon végzett gyakorlatokat, illetve a guggolást, kitörést, plank-et, valamint minden basic gyakorlatot. Gyógytornászunk elmagyarázza neked, mik a veszélyei egy-egy helytelenül kivitelezett gyakorlatnak, és megtanít arra, milyen hibákat kerülj, ha valóban látványos eredményt szeretnél elérni.

Ezt a tanfolyamot nem csak saját vendégeinknek ajánljuk, hanem mindazoknak, akik részt vesznek bármiféle alakformáló órán vagy otthon tornáznak. A rendszeresen rosszul végzett gyakorlatok negatív hatását ugyanis már rövid idő elteltével tapasztalhatjuk; és az elváltozások a legtöbb esetben csak nagy nehézségek árán visszafordíthatóak. Azt nem is kell külön kiemelnünk, hogy egy helyesen és pontosan kivitelezett gyakorlat zsírégető és alakformáló hatása messze többszöröse egy koordinálatlanul és hanyagul végrehajtott mozdulaténak.

Edz hatékonyabban és légy még gyönyörűbb! Jelentkezz most!

A workshop maximális létszáma 10 fő; így biztosítjuk, hogy a hibáitokat egyesével javítani tudjuk.

Helyszín

Beautyrobic Központ

A workshop ára

3.900 Ft, bérleteseknek 2,5X a bérletből.

}

Következő időpont

2019.01.23. szerda, 20.30-22:00

A workshopra előjelentkezés szükséges az [email protected] e-mail címen vagy a Kapcsolat oldalon!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba