Fehér Fanni

Bemutatkozás

A sport iránti szeretet már kiskoromtól kezdve végigkísér. Három éves korom óta – igaz, először még csak hobby szinten – aerobikoztam. Az amatőr szintből versenyszerű ragaszkodás lett. Versenyek mellett nagyon sokféle edzésformát is kipróbáltam. Az érettségit követően is ezen a pályán akartam továbbtanulni. Két éves képzés keretén belül ismerkedhettem meg még több táncstílussal (balett, hip-hop, modern, step, néptánc, musical). Sikeres vizsga után színházi táncos szakképesítést szereztem. Tanulmányaimat sport szintjén továbbra sem fejeztem be. Többek között az IWI Fitness-Wellness-Sport Iskolába jártam a csoportos fitness instruktor képzésre. Ezt követően még a sporthoz szorosan kapcsolódó, egészségmegőrző táplálkozási tanácsadói tanfolyamon is részt vettem a Fitness Akadémián. Sérülésből eredően sajnos azonban nem folytathattam a táncolást tovább. Már csak szimpla aerobik órára jártam, és mint a legtöbben, hétvégén táncoltam bulikon. Ezt követően már nem is élveztem úgy az esti bulikat, hiszen iszonyatosan hiányzott az intenzív tánc, napi szinten.

De nem adtam fel: sokat kutattam olyan mozgásforma után, ahol a test és lélek egyszerre formálódik, szépül. Végül rátaláltam a Beautyrobicra, melybe, mint sokan mások is, én is elsőre beleszerettem. Már az első edzésen éreztem, hogy megtaláltam a csodát, az én személyes csodámat, ami csinosít, feltölt önbizalommal és elkezdi áramoltatni a női energiákat. Már az első edzés után rögtön tudtam, ez az, amit eddig kerestem, hiszen ötvözi mindazt, amire már oly régóta vágytam. A szexi mozdulatok, az olaj, a meleg együttese feloldott és arra ösztönzött, hogy minél több nő társammal megismertessem ezt a felszabadító szeretetet, energiát, erőt.

Ezért lettem oktató.
Mivel gyermekkorom óta szeretek táncolni, sportolni is, szerettem volna olyan sportot űzni hosszútávon, ahol ez a kettő egyszerre van jelen, és ahol megélhetem nőiességemet, kompenzálhatom kisebbségi komplexusomat, de a lágy mozdulatok ellenére az óra utána mégis minden porcikámban érezem a kellemes fáradságot.

Oktatóként tehát elsődleges célom, hogy másoknak is megmutassam ezt a nőies mozgáskultúrát, a kitartó edzéssel elérhető eredményt, látható változást.

Mindehhez ígérem a maximális – mind szakmai/technikai, mind személyes – támogatásomat, motivációmat, melyet kész vagyok megosztani Veled az óráimon és azon kívül is.
Hiszek abban, hogy ami belül van, az kisugárzik, hatással van a külsőnkre és egészségi állapotunkra is. Mozgás közben, átadva magad a zenének, megszűnhet körülötted a külvilág, így csak magadra koncentrálhatsz, élvezheted a mozgást és feltöltődhetsz energiával.

Kapcsolat

Elérhetőség:: +3630 846 8314 [email protected]
Helyszín: 
Kóter Gym (Hatvan), 3000 Hatvan, Tabán út 13.
Beautyrobic60, 3000 Hatvan, Kosztolányi út 39.

Edzés típus

Beautyrobic 

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba