Beautyrobic Home Pro

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérjük figyelmesen olvasd el az alábbi kérdéseket, biztos, hogy Te is találsz bennük hasznos információkat!

Mi a Beautyrobic Home PRO előfizetés?

Egy ismétlődő fizetésen alapuló előfizetői rendszer.

A legtöbb gyakorlatot tartalmazó és folyamatosan bővülő programunk, amiben minden olyan feladat és gyakorlat megtalálható, ami a vonzerőhöz kell. Edzésprogramok, arctorna gyakorlatok, meditációk, különböző nőiességet fejlesztő gyakorlatok, szépítő és alakbarát smoothie receptek és egyéb meglepetések, amivel gyakorlatilag a saját otthonodban, a saját időbeosztásoddal tudod fejleszteni a nőiességed és a vonzerőd.

Hogyan működik az előfizetés?

Kártyaregisztrációs fizetést követően automatikus terheléssel az előfizetői időszak megújulásakor (hónap, félév, év).

Ha eldöntötted, hogy a havi-, a féléves- vagy az éves előfizetést választod, tedd be a kosárba és kövesd az ott következő lépéseket. Érdemes minél több hónapra előfizetni, mert az ár annál kedvezményesebb egy hónapra lebontva. A fizetéssel megkezded az előfizetésed, ami azt jelenti, hogy onnantól kezdve a rendszer folyamatosan levonja az összeget a kártyádról a következő időszak megkezdésénél. Kérlek olyan kártyát adj meg, amiről ez lehetséges.

Hogyan lehet megszűntetni az előfizetést?

Előfizetésed kezeléséért kattints ide.

Ha nem szeretnél tovább előfizető lenni, bármikor megszűntetheted azt. Arra azonban figyelj, amint törlöd az előfizetést, attól a pillanattól kezdve már nem elérhető az számodra, tehát érdemes a lejárat és a következő időszak megújulása előtti napra időzíteni azt.

Azt, hogy mikor újul meg az előfizetésed, illetve hol tudod törölni a meglévő előfizetésed, a www.beautyrobic.hu oldalon a FIÓKOM menüpontra kattintva találod a BEJELENTKEZÉS után a SUBSCRIPTIONS illetve ELŐFIZETÉSEK menüre kattintva éred el. Ha esetleg nem találod a törlés gombot, akkor írj nekünk nyugodtan az [email protected] emailre és kérésedre töröljük az előfizetésed.

Kérlek figyelj arra, hogy ha elfelejted lemondani, a rendszer automatikusan megújítja az előfizetésed, és megkezdődik az új időszak, amit az időszak megkezdése után már nem áll módunkban visszatéríteni, ezért mindenképp azelőtt mondd le kérlek, ha már nincs rá szükséged!

Milyen technikai feltételek kellenek ahhoz, hogy jól működjön nálam a program?

Stabil internetkapcsolat és egy böngésző.

A Beautyrobic Home Pro előfizetés teljes mértékben online, digitális formában használható. Ahogy minden más online platformhoz, úgy az előfizetésedhez is az alábbiakra lesz szükség:

  • stabil internetkapcsolat,
  • böngésző* laptopon, asztali számítógépen vagy okoseszközön.

*pl.: Google Chrome, Safari, Opera, Firefox

Miben mások a Beautyrobic Home Pro programban található edzések egy Beautyrobic órához képest?

Rengeteg edzésprogramot találsz a Beautyrobic Home Pro programon belül, de a Beautyrobic órától eltérően ezek különböző hosszúságúak. Az a tapasztalat, hogy az otthoni edzésben nem mindig van türelme az embereknek 1 órát edzeni! Természetesen van 1 órás is, ha valaki azt szeretné, illetve itt van teljes alakot átmozgató, vagy zsírégető edzés mellett kifejezetten csak egy-egy területre koncentráló edzés is, úgy mint has, fenék, hát, láb, plusz itt külön is vannak nagyon a nőiességet hangsúlyozó edzésprogramok vagy nagyon a cardiora koncentrálók is..🙂

A legideálisabb nyilván az, ha Beautyrobicra jársz és mellette kiegészíted, mert más energiát ad, és azért a személyes óra varázsa nem összehasonlítható. Órán ráadásul ott áll az edző, plusz ott van a többi vendég is, ami nagy motivációt jelent, ha már úgy érzed, nem bírod tovább 🙂, de ha alakformálás a cél, és időhiány vagy helyrajzi távolság miatt nincs lehetőséged ellátogatni személyesen egy Beautyrobic órára, akkor ez kiváló alternatíva, amit imádni fogsz, csak rá kell venned magad, hogy rendszeresen csináld is! 🙂

Azért hogy minél több segítséget adjunk, a programban megtalálhatóak előre összeállított Beautyrobic programok, amiben leírjuk, hogy melyik nap pontosan milyen edzést csinálj! Például Bikini Body Program, Önbizalomnövelő Program, Self-Love Program, New Sexy Me, Glow, Ragyogj kívül-belül, A hónap programja.

Plusz tipp: Ha szeretnél úgy edzeni, ahogy Beautyrobic órán szoktuk, akkor szerezz be Beautyrobic olajat (Beautyrobic olaj (Mangó-orchidea) vagy Beautyrobic olaj (uborka, sárgadinnye, orchidea)) és teremts Beautyrobic körülményeket: félhomály, megfelelő hőmérséklet, tükör, amiben teljes alakban látod magad!

Ugyanaz a Beautyrobic Home PRO előfizetés és a Beautyrobic app? Ha egyiket megveszem, mindkettőre jogosult vagyok?

NEM.

A BEAUTYROBIC APP-ban kevesebb anyag található. Az APP és a BEAUTYROBIC HOME PRO program (az előfizetésed) két különálló informatikai rendszer, az adatok nem szinkronizálódnak a két felület között!

A Beautyrobic APP az APP Store-ban, illetve a Google Play áruházban vásárolható. Azt fontos tudnod, hogy bár a mi fejlesztésünk, de nem hozzánk tartozik a mobilalkalmazás adminisztrációja, nincs is hozzá jogosultságunk kezelni. Van átfedés a tartalmak között, de az APP-ban sokkal kevesebb minden van, mint az előfizetésedben.

Az előfizetésed teljes anyaga tökéletesen elérhető minden eszközön a fiókodba bejelentkezve. Tehát ha mobilon, tableten keresztül szeretnél gyakorolni, az előfizetéseddel is könnyedén megteheted, ha már egyszer bejelentkeztél a felületre a böngésződben, megjegyzi az oldal. Csak annyi a különbség, hogy nem az app-ot nyitod meg.

Mi az, amire figyelj, ha előfizetsz a Beautyrobic Home PRO előfizetésre?

Ha úgy döntesz, hogy belevágsz az előfizetésünkbe, akkor érdemes az alábbi dolgokra figyelned:

A weboldalon történt vásárlás után, a Fiókom » Beautyrobic Home Pro előfizetésem menüpontban éred el az előfizetésed tartalmait.

Beautyrobic Home Pro előfizetésem

Ha beléptél az előfizetés oldalára (Beautyrobic Home Pro előfizetésem) az első dolgod az legyen, hogy elolvasod az ITT KEZDD EL részt figyelmesen. Rengeteget fog segíteni abban, hogy minél jobban megismerkedj és használni tudd az előfizetésed minden előnyét!

ITT KEZDD EL

Mivel tényleg rengeteg dolgot tartalmaz az előfizetés, hirtelen úgy érezheted, hogy azt sem tudod, hogy melyik programmal kezdd. Pontosan ezért összeállítottunk célnak megfelelően különböző programokat (Beautyrobic Programok), amikkel nincs más dolgod, csak követni kell az ott leírtakat és mi biztosítjuk számodra a napi Beautyrobic adagodat.

Beautyrobic Programok

Az a tapasztalat, hogy a legnehezebb az otthon végezhető gyakorlatokban a motiváció és a kitartás fenntartása, pont ezért létrehoztunk egy zárt csoportot az előfizetőink számára, hogy egymást tudják motiválni. Azt tanácsolom, hogy ebbe a csoportba mindenképp lépj be és légy te is aktív tagja.

Katt ide a Facebook csoporthoz

Hogyan tudok keresni a Beautyrobic Home PRO előfizetés tananyagai között?

Ha számítógépen/laptopon nézed, akkor a kereséshez (ctrl + F gombokat benyomva, MAC gépen Command + F) beírhatod a témát, kategóriát, ami éppen érdekel, és az adott oldalon látod a találatokat.

Mobilon - ha Androidos -  a jobb alsó sarokban a "keresés az oldalon" résznél tudod beírni azt a kategóriát, ami érdekel téged. IPhone esetében az oldal alsó sávjában találod a 3. ikont ("feltöltés"), arra kattintva görgess lejjebb és kattints a "keresés az oldalon"-ra, és írd be a keresőbe azt a témát, ami érdekel téged.

Mi a teendő, ha nem látok képeket Beautyrobic Home PRO előfizetésemben?

Ha nem látod a képeket, akkor nézd meg, hogy frissítve legyen az eszközöd. Ha esetleg ezután sem látsz képeket, akkor kérlek, jelezd nekünk ([email protected])

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba