Manifesztációs köszönőlevél

MANIFESZTÁCIÓS KÖSZÖNŐLEVÉL

Minden ember egyedi, mindenkinél más és más technika működik, ezért gondoltam, hogy ezt a manifesztációs köszönőlevelet is tartalmaznia kell az előfizetésed MIND eszköztárának, mert lehet, hogy neked pont erre a hiányzó láncszemre van szükséged az álmaid beteljesüléséhez.

Ez a különleges manifesztációs technika írott alapú manifesztációra épül. Egy köszönőlevelet fogsz írni azokért a dolgokért, amiket szeretnél, de úgy kell megfogalmaznod, mintha már mind manifesztálódott a valóságodban, tehát már az áloméletedet éled, ahogyan elképzelted.

Miért működhet ez a módszer:

1. Nagyobb valószínűséggel érsz el valamit, ha leírod és naponta megnézed.

2. Az egyik legfontosabb része az, amikor (fel)olvasod a leveled ébredéskor és közvetlenül alvás előtt. Ugyanis a napod ebben a két időpontjában tudsz igazán erőteljesen hatni az agyadra, és megmutatni neki, mire fókuszáljon, és a tudatalattid is ilyenkor a “legnyitottabb” az új programozásra.

3. Az elméd fél az ismeretlentől, az állandóságot érzi kényelmesnek, ragaszkodik a megszokáshoz. Az a biztos, amit ismersz, amit megszoktál, még akkor is, ha az számodra éppen nehéz, fájdalmas élethelyzet, de ehhez már hozzászoktál. Ezért lehet a változás ijesztő, még akkor is, ha jó.

A manifesztációs köszönőlevél pedig pont abban segít, hogy az elméd megismerkedjen azzal a valósággal, amit igazán, szívből szeretnél manifesztálni, és így kevésbé valószínűbb, hogy visszatart az álmaid elérésében, és végre nem fogsz a saját manifesztációd útjába állni.

4. Az egyik legismertebb manifesztációs tanítók egyike, Neville Goddard mondta: „Az ÉRZÉS a Titok.” Tehát a köszönőlevél olvasása
segít behívni és érezni azt az ÉRZÉST, amire vágysz, újra és újra.

A FOLYAMAT

Most nézzük át, milyen lépésekből is áll ez a manifesztációs technika.

Első lépés:
Megírod a levelet! Hamarosan rátérünk részletesen, milyen elemekből áll és hogyan írd meg.

Második lépés:
30 napon keresztül minden nap reggel és este olvasd fel a leveled (magadban vagy hangosan) teljes átéléssel, hogy érezd, mennyire hálás vagy, és mennyire csodás érzés, hogy mindez megvalósul. Ez a legfontosabb része a manifesztációnak, hogy az olvasás közben hívd elő az összes pozitív érzést a levél tartalmával kapcsolatban, mintha máris a tiéd lenne és hogyan szeretnéd érezni magad abban a helyzetben. Ha nincs sok időd, akkor elég, ha napi egyszer, elalvás előtt teszed meg, de mindenképp szánj rá időt minden nap 30 napig.

Harmadik lépés:
Ha letelt a 30. nap, tedd el ezt a levelet olyan helyre, ahol nehezen találsz rá, hogy teljesen elfelejtkezhess róla. Légy nyitott a jelekre, az új lehetőségekre, cselekedj és figyeld meg, milyen átalakulások indulnak el az életedben az elkövetkező hónapokban.

ELŐKÉSZÜLETEK ÉS LÉPÉSEK A LEVÉL MEGÍRÁSÁHOZ

Egy köszönőlevelet fogsz írni, amiben azokat a dolgokat írod le, amiket szeretnél megteremteni az életedben. de úgy, mintha már meg is kaptad volna! Szépen, hosszan azt is meséld el benne, hogyan érzed magad most, hogy megvalósult, és milyen lesz az életed, amikor ez manifesztálódik, mi mindent ad ez neked.

Az első lépés a levél megírásában ugyanaz, mint a manifesztációban (részletek a Manifesztáció tananyagban ide kattintva), hogy tisztán megfogalmazd azokat a célokat, vágyakat vagy eredményeket, amelyeket szeretnél elérni az életedben. Fontos, hogy ezek a vágyak valóban sajátok legyenek, és mélyen összhangban legyenek az igazi önmagaddal.

Bármit manifesztálhatsz, amit ELHISZEL, hogy lehetséges, ugyanis elengedhetetlenül fontos, hogy teljes mértékben higgy abban, hogy ezek a vágyak valóra válhatnak. Ez lehet egészséggel, pénzügyekkel, szerelemmel, kapcsolatokkal, munkával kapcsolatos cél, és a siker és bőség bármely más formája, amit az életedben szeretnél.

Szánj időt arra, hogy tisztázd, mit akarsz igazán az életben! Nem azt, hogy mit nem, és nem azt, amit a barátaid vagy a szüleid akarnak, nem azt, amit 10 évvel ezelőtt akartál. Mi az, amit a jelenlegi éned akar? Engedj el minden mást! Mit gondolsz, mi az, ami lehetséges számodra, hogy megvalósulhat a következő időszakban? 6-12 hónapon belül? Válassz ki maximum 5 dolgot!

A következő lépés az, hogy vizualizáld és érezd magadban azt az érzést, amit az adott vágy vagy cél elérése okozna benned. A vizualizáció segít abban, hogy még élénkebben képzeld el azt a valóságot, amit szeretnél manifesztálni az életedben, míg az érzés segít abban, hogy már most megtapasztald az adott vágy teljesülését.

Mielőtt megírnád a leveled, végezd el a Tisztánlátás meditációt ide kattintva, közben vizualizáld és érezd, hogy teljesült a vágyad. Hogyan érzed magad, most, hogy már manifesztálodott, amit szeretnél?

Ezután vegyél elő egy tollat és papírt! Ne feledd, hogy azt vonzod magadhoz, amit sugárzol. A levél nem varázslat, csak egy eszköz, amely segít megváltoztatni az állapotodat olyanra, ahol bőséget, magabiztosságot, hálát, békét, stb. sugárzol.

A LEVÉL TARTALMA

Megcímezheted magadnak, jövőbeli énednek, az univerzumnak, istennek, az őrangyalodnak, bárkinek, akinek csak szeretnéd (számodra pozitív és szeretett személy legyen) 🙂

Miután megvagy a címzéssel (Kedves…!), jöhet a köszönetnyilvánítás. És jelen időben írd le, mi az, amit szeretnél elérni.

Az a lényeg, hogy ez a levél úgy nézzen ki, mintha utólag fejeznéd ki a köszönetedet valakinek (magadnak), 🙂 azért a dologért, amit szeretnél megteremteni.

Ezután részletezd mintegy elmesélve, mi minden történik veled ebben a konkrét élethelyzetben, és most jön a legfontosabb eleme, azt is részletezd, milyen ez a dolog, milyen érzéseket vált ki belőled (hálás vagyok…, örülök, hogy….). Szépen, hosszan írd le, mit ad ez neked stb. stb.

Ha párkapcsolatról van szó, akkor például köszönöm ezt a csodálatos párkapcsolatot, annyira kiteljesedve érzem magam benne, megbízhatom a páromban stb.stb. Szépen hosszan írd le, hogy mit ad neked ez a kapcsolat.

Ha egészségről van szó, köszönöm a gyógyulásomat, köszönöm, hogy újra lábra tudok állni, és elmeséled, hogy minden héten elmegyek a parkba a barátaimmal stb. Szépen, hosszan írd le, mi mindent ad neked ez, hogy újra egészséges vagy.

Ha pénzről van szó, a köszönet után szépen részletezd, pl. milyen nyugodtan alszol, hogy milyen nagy örömmel tölt el téged, hogy nem kell aggódnod a pénzügyeken, hogy nyugodtan ki tudod fizetni a számlákat, vagy ha nagyobb összegről van szó, mennyire hálás vagy, hogy a gyerekeid magániskolába járathatod, mennyire szuper volt ez a nyaralás, amit ebből a pénzből könnyedén megengedhetted magadnak stb. stb.

Ha új munkahelyről van szó, például: köszönöm ezt a csodálatos munkát, amit kaptam. Annyira jól érzem magam benne, mindent megad, amire vágytam, szuper a fizetésem, örömmel megyek be dolgozni, mi mindent ad neked…stb, stb.

Ha fogyásról van szó, akkor például valahogy így szólhat a levél: köszönöm, hogy tökéletes a testem, x kg vagyok, annyira hálás vagyok és élvezem a gyönyörű, fitt, feszes testem, imádok heti x-szer Beautyrobicozni, csinos, testhezálló ruhák fantasztikusan állnak rajtam, csak úgy ragyogok, magabiztos vagyok bikiniben is, és részletezd, mi mindent ad ez neked.

Ezeket természetesen csak inspirációnak írtam le, nyugodtan éld bele magad és a saját szavaiddal fogalmazd meg a levelet és az érzéseidet (na és amit megteremtesz magadnak). Annyit írj, amennyi jól esik! Ha elkészült a levél, írd rá a levél írásának a dátumát és írd is alá!

Ezután már csak annyi a feladatod a levéllel, hogy minden egyes lefekvés előtt elolvasod egyszer (és ha van időd, minden reggel ébredés után is), semmi több. Magadban is elolvashatod, vagy fel is olvashatod magadnak, ahogy neked jól esik, de FONTOS, hogy közben éld át, érezd, mennyire hálás vagy érte, mennyire szuper érzés. Ezzel az agyad egy része dolgozik, az ennek megfelelő idegi kapcsolatokat elkezdi kialakítani, ugyanúgy, ahogy egy sportoló elkezdi vizualizálni a következő versenyét. Ha szeretnéd, a levél olvasása közben háttérben hallgathatsz frekvenciát tartalmazó zenét is (katt ide a Frekvenciák, mint manifesztációs eszköz tananyagért, ami zenelistát is tartalmaz)

Légy türelmes, eleinte lehet, hogy nem fog történni semmi, de te minden nap olvasd tovább, egy hét múlva az idegsejtek elkezdenek “kommunikálni” egymással és alakítják ki a kapcsolatot. Amikor megszilárdul ez az idegi összeköttetés az agyunkban, akkor beépül a tudatalattinkba (és elindul az a tudatalatti program).

Hogy érthetőbb legyen ez a folyamat, vegyük példának azt, hogy angol nyelvvizsgára készülsz, és azt szeretnéd, hogy sikerüljön. Ha minden nap elolvasod átéléssel, hogy könnyedén és tökéletesen beszélsz angolul, akkor ez a tudatalatti program indul el benned, és mire eljön a nyelvvizsga, valóban jobban fogsz teljesíteni és sikerülni is fog!

Előhívod azt az érzést, amivel megtanítod a szervezeted azzal a kémiai összetétellel, azzal a hormonkoktéllal, amit az az érzés kivált, hogy ez a dolog, amit vizualizáltál, leírtál és elmondtál, így érződik. Előre felkészíted magad és a szervezeted rá, hogy így meg így kell reagálnod majd abban a szituációban.

Ha azt vizualizáltad, hogy szuperül beszélek angolul és egy pozitív érzést kapcsoltál hozzá, akkor, amikor ténylegesen a nyelvvizsgán vagy, akkor már nem pánikolsz, és nem stresszt fogsz érezni, hanem egy büszkeséget, magabiztosságot, hogy igen, én ezt már fejben elgyakoroltam, benne van a tudatalattimban, én szuper jól tudok angolul, és meg tudom ezt csinálni.

Ugyanígy működik, ha például randira, állásinterjúra mész, egyszerűen nem tudod elrontani, mert magabiztosan magadat tudod adni, és tulajdonképpen így manifesztálod is a dolgokat.

ÖSSZEFOGLALVA:

Írj egy köszönőlevelet, címezheted bárkinek, megköszönöd neki azt, amire most vágysz, leírod, hogy milyen érzéseket vált ki belőled, milyen így az életed, hogyan változott meg az életed azáltal, hogy megkaptad azt a dolgot.

30 napon keresztül minden egyes este lefekvés előtt (és reggel ébredés után) olvasd el a levelet, miközben előhívod ezeket az érzéseket, és azzal mész el aludni és kelsz fel.

Miután 30 napig minden nap elolvastad a levelet, utána rejtsd el magad elől! Nyugodtan el is felejtkezhetsz erről a levélről, ne is foglalkozz vele. Vagyis ezáltal elengeded a hozzá fűzödő kötődéseidet, ragaszkodásodat, elengeded az esetleges kételyeid a megvalósulásával kapcsolatban, vagy hogyan fog megvalósulni, mert nem azzal fogsz foglalkozni, és sokkal nagyobb esélye lesz rá, hogy megtörténik a dolog.

Azonban a manifesztáció nem csak a passzív várakozásról szól. Ne csak álmodozz, de tegyél is az álmaidért! Fontos, hogy cselekedj is az általad kívánt eredmények eléréséért a levél megírása után. Ez lehet konkrét lépések megtétele, új lehetőségek felkutatása vagy akár a megfelelő kapcsolatok kiépítése is.

Válaszd ki a vágyott célhoz kapcsolódó programot és végezd el a napi gyakorlatokat! Katt ide és válogass a Beautyrobic Programok közül!

Vesztenivalód nincs, egy próbát mindenképp megér ez a manifesztációs technika, de légy türelmes, elfogadó és nyitott. Nem mindig fognak azonnal megvalósulni a vágyaid, és az sem garantált, hogy úgy fog bekövetkezni, ahogyan elképzelted, de egy biztos, hogy imádni fogod utólag visszaolvasni a levelet rádöbbenve, mennyi minden megvalósult belőle!

 

KAPCSOLÓDÓ ANYAG:

Manifesztáció Tananyag

Manifesztáció Program

Ikigai, egy japán módszer, hogy megtaláld életed értelmét

Tisztánlátás Meditáció, segít letisztázni a gondolataidat és segít, hogy meg tudd, mit is szeretnél igazán, legbelül

Legfontosabb kérdések munkafüzete, ha segítő kérdésekre van szükséged, hogy megtudd, mit is szeretnél igazán megvalósítani

Álomtábla, ha van kedved elkészíteni, akkor egyúttal képeken is láthatod mindazt, amit manifesztálni szeretnél

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba