Szexi járás oktatóanyag

Ha valami által kitűnhet az ember messziről a szürke hétköznapokban, akkor az a járás. Mindig elképedve látom, hogy az emberek mennyire görnyedten és összehúzódva tudnak járni az utcán. Meggyötörtnek és letörtnek tűnnek, akinek az életkedve is elment, pedig apró trükkökkel tudsz változtatni a járásodon és ezáltal a kisugárzásodon is. És ami a legjobb: az, hogy hogyan jársz nem csak azt befolyásolja, hogy mások mit gondolnak rólad, de azt is, hogy te belül hogy érzed magad. És ezt nem csak úgy állítom, ez rég szakemberek által bizonyított tény.

Pont ezért olyan fontos, hogy a most következő oktatóanyagot ne csak elolvasd egyszer, de ezt a hónapot szánd arra, hogy elsajátítod az itt leírtakat!

Hidd el, hogy ezzel már óriási lépést tettél a vonzerőd fejlesztésében, és ha emiatt sorra utánad mennek a fiúk az utcán, akkor kérlek jussak az eszedbe. :))

NÉZD MEG EZT A VIDEÓT:

SZEXI JÁRÁS TITKA

Első és legfontosabb alapszabály, hogy emeld fel a fejed és nézz előre, vállaidat húzd hátra és légy egyenes tartásban. Ne lefelé nézz és különösen ne görnyedj, mert a királynői járásba ez nem fér bele.

Az egyenes testtartás a legjobban úgy tudod gyakorolni, ha a falhoz állsz, neki támaszkodsz és kihúzod magad, mert ez megakadályozza, hogy természetellenes túlzásokba ess.

Mit tehetsz még azért, hogy szép legyen a tartásod? Többek között mozogj rendszeresen, és dolgoztasd meg a core izmokat (leegyszerűsítve a hasüreget körülvevő izmokat). A Beautyrobicnál kiemelt szerepet kap a core izomzatfejlesztése is, nem véletlenül. 🙂

Lépj egymás elé a lábaiddal, mintha egy egyenes vonalon kellene járnod, ez azért olyan szuper, mert ez fogja azt eredményezni, hogy a csípőd egy picit bering, de nem lesz túlzó, mert ha te magadtól ringatod járás közben, az könnyen nevetséges túlzásba csaphat át és nem fog természetesen szexinek hatni. Sokkal inkább nevetséges, közönséges művinek, ami semmiképp nem célunk.

Az sem mindegy, hogy hogyan ér a lábfejed a talajra, ha a szexi járást szeretnéd elsajátítani. Mindig saroktól haladj lábujj fele és szépen gördülve érkezz meg. Ne fordítva és ne úgy, hogy teli talppal érkezel a talajra, mert egyik sem fog dinamikus, lágy hatást kelteni, ami kifejezetten a célunk lenne most.

 A kar ne nagyon lendüljön csak, amennyire a járás üteme adja. Tehát ne legyen természetellenesen nagy karlóbálás, mert az nem fog szexi hatást elérni.

A járásod legyen dinamikus, mintha ütemre lépnél és élvezd a belőled sugárzó szenvedélyt.

Ha olyan zenére kéne gondolnom, ami ezt az ütemet adja, az a Beyonce Crazy in love vagy En Vogue Free your mind lenne. Kattints ide Spotify zenelistához, hogy máris belevághass a gyakorlásba! 🙂

Ha pedig megnézel pár kifutós Victoria’s Secret divatbemutatót, ott is látod, hogy mire gondolok.

EXTRA TIPPEK

Mindig olyan cipőt válassz, ami méretben megfelel. Ne járjon ki belőle a lábad és ne is legyen túl pici, mert ha fáj minden egyes lépés, nem fogsz tudni szexi lenni benne.

Amennyire lehet kényelmes cipőt válassz, mert bármennyire szexi, ha elviselhetetlenül kényelmes, hidd el nem éri meg.

Javaslom, hogy fejleszd az egyensúlyérzékedet is, mert az a magassarkú cipőben való szexi járást is elősegíti. Hiszen, ha megvan az egyensúlyérzék, nem fogsz botladozni és még a bokád sem megy ki jó eséllyel.

Pont ezért tettünk bele a Beautyrobic gyakorlatok közé egyensúlyfejlesztő gyakorlatokat is, így ez nagy segítségedre válhat ezen a téren is.

A legszexibb cipők a tűsarkúak, viszont ahhoz, hogy abban szexin járj, adj magadnak időt gyakorlásra.

Nem lehetetlen küldetés, ne aggódj. 🙂 Csak gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj…

Már most is királynő vagy, járj is úgy! 

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba