Gratulálok!

Megtetted az első lépést, hogy a válságból WOW-ság legyen. Nézd meg az emailedet, mert máris elküldtük neked az első videót arról, hogyan legyen a válságból WOWság.

Ugyanazzal az email címmel csak egy alkalommal kérheted az ajándék videókat, így előfordulhat, hogy emiatt nem érkezik meg újra, ebben az esetben egy másik email címmel érdemes ismét feliratkoznod, ha sehogyan sem találod az emailünket.

Mi a következő lépés?

1. Mától 5 napon keresztül megtanulhatod, és a gyakorlati feladatokat alkalmazhatod is, hogyan alakítható át bármilyen negatív helyzet pozitívra, hogy fejlődhetsz kívül-belül. Ha esetleg nem találod az emailt, érdemes megnézni a promóciók vagy levélszemét mappát. Ha pár óra után sem találod, kérlek, írj emailt nekünk az [email protected] emailre.

2. Ha van olyan barátnőd, aki szerinted szívesen tanul, oszd meg vele ezt a linket: https://beautyrobic.hu/hogyan-legyen-a-valsagbol-wow-sag/  🙂

3. Ha egy másik email címmel is szeretnél feliratkozni, hogy megkapd újra a Válságból WOWság emailsorozatunkat, akkor ezen az oldalon teheted meg: https://beautyrobic.hu/hogyan-legyen-a-valsagbol-wow-sag/

4. Kövess minket vagy ide kattintva írj e-mailt, ha további inspirációkra van szükséged!

ui.: Ha esetleg nem találod az emailt, érdemes megnézni a promóciók vagy levélszemét mappát. Ugyanazzal az email címmel csak egy alkalommal kérheted az ajándék fejezetet, így előfordulhat, hogy emiatt nem érkezik meg újra, ebben az esetben egy másik email címmel érdemes ismét feliratkoznod, ha sehogyan sem találod az emailünket.

Katt ide, hogy megoszthasd barátnőddel ♥

0
    0
    Kosár
    A kosarad üres! :( Vissza a webshopba